Virtuvės maišytuvo pasirinkimas: tipai, savybės, funkcijos

Dažnai Virtuvės maišytuvai gali atlaikyti didžiules apkrovas kasdien. Ir “paslaptis” Šių krovinį yra paprasta: jie taip pat nuolat “išnaudoti” iš šeimos nariai, iš jauni metai, ir nuo ryto iki vakaro. Į jūsų virtuvėje “ne pavargęs” maišytuvą, siūlome susipažinti su jo nuomonėmis, taip pat specifikacijų ir funkcijos. Tada jis tikrai truks jums ilgą laiką!

Tipai virtuvės maišytuvai

Šiandien, visi pagaminti maišytuvai suskirstyti į 3 tipus: vienos svirties, dvuhventilnye ir bekontakčių. Dauguma vartotojų pirkti pirmąjį variantą.

Vieno svirtis maišyklės. Jų populiarumas yra dėl to, kad seriją aukštos struktūrinių funkcijų. Beje, tam tikrą nustatytą temperatūrą vandens tokiose maišyklės lengvai ir patogiai, ypač namų šeimininkės aktyvaus. Nuolat užsiima maisto ruošimui ir valymo butą, vanduo iš maišytuvo galima gauti, net tiesiog liečiant pirštas į maišytuvą. Virtuvės vienos svirties maišytuvai taip pat yra ekonomiška priešingai dvuhventilnyh, kuris nuolat reikia pakoreguoti “šilumos” vandens bangos.

Dviejų vožtuvas. Jeigu mes kalbame apie dviejų vožtuvų, kur “tvarkyti” karštą ir šaltą vandenį, yra priešingose pusėse snapelį, du valdymo principai išsiskiria: pirma, jis yra tradicinis kad reikia rankena pasukti aplink savo ašį, ir, antra, kai vietoj rankenos svirtys, kuri pasukti toje pačioje plokštumoje. Verta pažymėti, kad šie maišytuvai bus tikrai pabrėžti jūsų virtuvės dizaino išskirtinumą, pavyzdžiui, retro stiliaus.

Bekontakčiai maišytuvai. Jų veikimo principas yra paprastas: jutiklio ant maišytuvo korpuso arba built-in kriaukle, reaguoja į braukti ranka jam, po kurio vanduo teka.

Formos ir dydžio snapelį

Pasirinkti Virtuvinis maišytuvas, būtina atkreipti dėmesį į šiuos parametrus. Geriausia būtų, kad srove turėtų kristi į centro puodelio. “Snapelis” nuo maišytuvo galima nustatyti žemas, vidutinis ar aukštas. Pernelyg aukštos snapelis vanduo purškiamas į visas puses. Per mažas, gali sukelti problemų, kai plovimas patiekalų apskritai. Žinoma, daug kas priklauso nuo į kriauklę dubenį gylio.

Sukimosi kampas

Kuo didesnis vairo kampas, tuo lengviau. Virtuvės maišytuvai biudžeto ir vidutinės rinkos turi didžiausią posūkio kampas 140 °. Be prietaisų brangesnis kaina kategorijoje jis pasiekia optimalų lygį – 180 °. Kartais brangūs maišytuvai “nosis” gali būti pasukamas 360 ° kampu.

Korpuso medžiaga ir jos komponentų

Kitas svarbus punktas, kurios negalima praleisti – tai medžiaga, iš kurios pagamintas maišytuvas ir jos dalių. Pavyzdžiui, emalio – gražus dalykų, bet tikrai ne paprasta naudoti, nes ji yra paprasta “minkštų”. Nikelio, beje, gali sukelti alergines reakcijas. Lydiniai “pagal aukso” reikia kai atsargiai, be to, jie neturi atrodyti bet kuriame interjere harmoningai.

Todėl, tai geriausia pasirinkti žalvario medžiagą. Geriausias variantas būtų chromo: jis yra pakankamai higienos, nes ji praktiškai “Ne nuosėdos” mikroorganizmus.