Top 30 riebalų deginimo maisto produktų įtraukti į savo dietą

load...

Ar maisto produktai deginti riebalus? Taip, teisė maistas gali! Kai kurie maisto produktai gali sukelti termogenezę ir padidinti medžiagų apykaitos norma efektyviai ir greitai deginti riebalus. Ir taip pat yra kitų maisto produktų, kurie gali netiesiogiai padidinti medžiagų apykaitos norma, uždraudžiant visus simptomus, susijusius su lėtą medžiagų apykaitą. Bet tai labai svarbu žinoti, kada vartoti šias riebalų deginimas maisto produktų. Šiame straipsnyje, aš išvardyti iš 30 riebalų deginimas maisto produktų, ir laiko reikia turėti it-pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, miegą, arba po treniruotės. Taigi pasiruoškite deginti ’em all!

Geriausi riebalų deginimas maisto produktai pusryčiams

1. Žalioji arbata

Žalioji arbata yra labai termogeninis nes tarp kofeino ir katechinas polifenolių su noradrenalino sąveika. Tai, savo ruožtu, skatina rudos riebalinio audinio termogenezę (1). Žalioji arbata taip pat gali veikti kaip Detox gėrimas, nes ji yra pakrautas su antioksidantais. Turi žaliosios arbatos į detoksikacijos ryte puodelį ir tirpsta riebalai.

2. Riešutai

Riešutai turi netiesioginį termogeninis poveikis. Jie yra daug vitaminų, mineralų, ląstelienos ir sveikų riebalų. Šios maistinės medžiagos padidinti sotumo, mažina uždegimą ir pagalba detoksikacija, kuri palaiko ląstelės aktyvus ir padeda normaliai funkcionuoti (2). Kai ląstelės atlikti savo darbą gerai, medžiagų apykaitos norma pakyla. Turi migdolai, graikiniai riešutai, pistacijos, makadamijos riešutų arba riešutų pusryčiams padidinti savo metabolizmą.

3. Kiaušiniai

load...

Kiaušiniai yra Yummy užpildymo. Kiaušiniai yra daug riebaluose tirpių vitaminų, baltymų, pagrindinių riebalų rūgščių kiekis, ir mineralinių medžiagų. Mokslininkai Saint Louis universiteto atrado, kad kiaušiniai pusryčiams sukeltas ir pagreitinti svorio per dalyvių, kaip jie padėjo padidinti sotumo (3). Ar apvirtas, plakta, kaitinti, ar saulėta pusė iki pusryčiams išlaikyti savo alkio priepuoliai baimėje.

4. Kale

Vartojimas kopūstai gali padėti išvengti po valgio padidėjo cukraus kiekis kraujyje (4). Nepažymėjus lygiai cukraus kiekis kraujyje gali sukelti atsparumą insulinui, svorio padidėjimas, ir 2 tipo cukriniu diabetu. Todėl, kad kale Pochlebca arba blanch kale ir turėti jį savo sumuštinį ar su kiaušiniais skatinti svorio.

5. Lime

Kalkių yra daug vitamino C, pluošto, mineralų, ir kitų augalinės kilmės medžiagų (5). Šiuo metu kalkių antioksidantai padeda Przedmuch žalingą deguonies radikalus ir tokiu būdu padeda ląsteles tinkamai veiktų, kuri palaiko visi fiziologiniai procesai paleisti tinkamai. Tai, savo ruožtu, padeda tinkamai Pritaikysime maistą ir užkirsti kelią riebalų nusėdimą.

6. Chia Sėklos

Chia sėklos yra labai veiksminga mažinant gliukozės kiekį kraujyje ir kraujo serume lipidų lygį. Jie yra daug skaidulinių medžiagų, padeda padidinti sotumo ir apsaugo riebalų absorbciją (6). Chia sėklos padidinti medžiagų apykaitos norma, mažinant uždegimą ir padidinti jautrumą insulinui (7). Pridėti Chia savo Pochlebca ar sulčių pusryčiams pridėti skonio ir padidinti savo metabolizmą.

7. Kavos

Kaip žaliosios arbatos, kavos efektyviai padidina terminio poveikio. Tyrimais nustatyta, kad kavos lėmė medžiagų apykaitos norma padidėjimo ir riebalų oksidacijos tarp dalyvių (8). Turime juodos kavos puodelį be cukraus ar dirbtinių saldiklių, deginti riebalus.

8. Greipfrutų

Greipfrutai yra didelį kiekį hidroksicitrinų rūgšties (HCA), kuris neleidžia cukrų konversiją į riebalų (9). Greipfrutai yra taip pat turtingas maistinių skaidulų, kurios padėtų padidinti sotumo. Atsižvelgdama greipfrutų sulčių puodelis (su plaušienos), arba sumaišant greipfrutų sulčių su kitais ingredientais parengti skanus Pochlebca bus išlaikyti savo alkio priepuoliai baimėje, o taip pat padėti svorio.

Geriausi riebalų deginimas maisto produktai pietums

9. Brokoliai

Brokoliai yra daug maistinių skaidulų, vitaminų A, C, K, ir folio rūgšties, mineralų, tokių kaip kalcio, magnio, fosforo, ir omega – 3 riebalų rūgščių (10). Brokoliai taip pat padeda sumažinti blogojo cholesterolio (MTL cholesterolio) kiekį kraujyje, ir antioksidantai padeda išstumti toksinus. Nuo toksinų trukdo ląstelių funkciją ir lėtina medžiagų apykaitą, valgymo brokoliai gali padėti sumažinti šią problemą. Ar blanširuoti ar virtos brokoliai su druska, pipirais ir alyvuogių aliejaus natomis. Taip pat galite pridėti į jį keletą vištienos krūtinėlė vienetų arba pridėti kitų spalvingų daržovių, kad jūsų pietūs labiau priimtina ir įdomu.

10. Šparagai

Šparagai yra flavanoidą vadinamas kvercetino, kuris apsaugo nuo svorio. Šparagai taip pat gerina medžiagų apykaitą genų reguliavimo ir todėl padeda reguliuoti trigliceridų ir cholesterolio kiekį kraujyje (11). Pietums, kurie blanširuoti, išmaišyti, kepti ar garo šparagai su kitomis daržovėmis, lęšių ar vidutinio dalį žuvies / vištienos.

11. Žuvis

Žuvys, pavyzdžiui, lašiša, tunas, menkė yra turtingas omega – 3 riebalų rūgščių, kurios padeda sumažinti uždegimą, didina gerojo cholesterolio kiekį (DTL cholesterolio) ir mažina trigliceridų kiekį serume (12). Šie fiziologiniai pokyčiai padėti tinkamai reguliuoti genų ir ląstelių funkcijas ir taip padidinti medžiagų apykaitos norma. Turi mažą dalį žuvies pietums ar vakarienei, siekiant pagerinti jūsų medžiagų apykaitą.

12. Pomidorų

Pomidorai yra likopenas pagerina medžiagų apykaitos sveikatą, mažina uždegimą ir mažina cholesterolio kiekį kraujyje (13). Pridėti pomidorų skiltelės, kad jūsų salotos, salotos valtys, vištienos karis, virtos nutų salotomis arba gerti pomidorų sultis siekiant padėti padidinti savo metabolizmą ir prarasti padriba.

13. Špinatai

Mokslininkai nustatė, kad valgant tilakoidas ir ląstelienos turtingas špinatai gali padėti sumažinti alkį ir padidina sotumo (14). Sumažintas alkis reikštų kontroliuojamas gliukozės kiekį kraujyje, o tai galiausiai veda į veiktų tinkamai ląstelių, fermentų, ir bendrai veiksnių, dalyvaujančių metabolizmo reakcijos. Jūs galite turėti špinatų salotoms, Burritos, kviečių makaronai, sumuštiniai ir tt

14. Česnakai

Česnakai indukuoja termogenezę ir padeda kontroliuoti riebalų ląstelių skaičių organizme (15). Pridėti susmulkinti, plonais griežinėliais, ar visą česnako jūsų sriuba, troškinys, sultinys, salotos, karis ir tt, siekiant pagerinti jūsų maisto skonio, taip pat padidinti jūsų medžiagų apykaitos norma tempą.

15. Sveiki grūdai

Kruopos yra daug sveikų riebalų, ląstelienos ir kitų maistinių medžiagų. Mokslininkai praneša, kad kruopos padėti sumažinti gliukozės kiekį kraujyje ir kūno riebalų procentą, tokiu būdu išvengiant medžiagų apykaitos ligos (16) (17). Ar nesmulkinti grūdai, pavyzdžiui, rudieji ryžiai, kviečių duona, nemaltų kviečių makaronai, skaldytų kviečių, juoda ryžiai, kukurūzai, quinoa, ir tt pietums kartu su daržovėmis ir liesos baltymų šaltinis.

16. Čili

Čili yra kapsaicino, kuris indukuoja termogeninis poveikio, ir taip didinimo medžiagų apykaitos greitį (18). Įtraukti chili dribsniai, smulkiai supjaustyti čili ir čili miltelių į savo sriuba, salotos, kario ar makaronų prieskonių iki jūsų pietūs ir sumažinti svorį.

17. Jogurtas

Jogurtas yra pakrautas su gerų žarnyno bakterijų, kurios palaiko virškinimą. Jogurtas taip pat AIDS svorio didinant sotumo, skatina riebalų nuostolių, mažėja glikemijos reakciją, ir padidinti jautrumą insulinui (19). Jūs galite turėti mažai riebalų jogurtas pašto pietūs arba įtraukti jį į savo traškus salotos kaip majonezo pakaitalas ar bet kokio kito didelio riebalų padažu.

Geriausi riebalų deginimas maisto produktai vakarienė

18. Liesos mėsos

Baltymai gali būti suardomas lengvai ir todėl valgyti gerą baltymų šaltinį gali padidinti medžiagų apykaitą organizme. Turėtumėte vartoti liesą mėsą, pavyzdžiui, vištienos krūtinėlė, žemės kalakutiena ir liesos gabalai kiaulienos sumažinti gyvulinių riebalų vartojimą, kuris gali trukdyti jūsų svorio. Ar apvirtas arba keptos liesos mėsos gauti maksimalią naudą.

19. Pupelės ir lęšiai

Pupelės ir lęšiai yra baltymų šaltiniai, taip pat gausu sudėtingų angliavandenių, maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų. Mokslininkai nustatė, kad suvartojantys pupelės ir lęšiai gali padidinti sotumo, sumažinti nutukimo riziką ir sumažina valgio gliukozės kiekį kraujyje (20). Šie lęšių ir pupelių savybės padeda organų, ląstelių ir fermentinių reakcijų vykti tinkamu tempu ir teigiamai įtakoja medžiagų apykaitą. Jūs galite turėti virti pupeles, avinžirnius, pupelės, pupelės, Bengalijos gramo arba lęšių sriuba su daržovėmis ir nedidelė porcija nesmulkintų grūdų.

20. Cinamonas

Cinamonas yra veiksmingas metabolizmas stiprintuvas. Tai padeda padidinti jautrumą insulinui, mažesnę nutukimo riziką, hipertenzija ir padeda reguliuoti kraujo spaudimą (21). Įrašyta cinamono į savo maisto bus gerokai padidinti skonį ir skonio maisto, todėl labiau tinkamas ir sukelti svorio, tuo pačiu metu.

21. Linų sėklos

Linų sėklos yra gausu skaidulinių medžiagų ir sveikų riebalų, kurie užkerta kelią riebalų absorbciją, sumažinti blogojo cholesterolio, padidinti urmu išmatose, ir išlaiko savo alkio priepuoliai toli (22). Pridėti žemės linų sėmenų savo jogurto arba salotos padidinti maistinę vertę jūsų pietums.

22. Saldžiosios bulvės

Saldžiosios bulvės yra pakraunami su vitaminais A ir C, kalcio magnio, fosforo, kalio, antioksidantų, ir kitų augalinės kilmės medžiagų, slopinančiais riebalų ląstelių dalijimosi (23). Ji taip pat padeda išlaikyti jus pilnas ilgiau. Ar virti arba kepti saldžiųjų bulvių su druska ir pipirais žiupsnelis kartu su vidutinio porcija vištienos / žuvies arba lęšių sriuba.

23. Imbieras

Mokslininkai nustatė, kad imbiero vartojimas padidina termogenezę, saugo alkio priepuoliai baimėje ir turi anti-uždegiminių ir antioksidacinį poveikį (24). Pridėti imbiero prie salotų, karis, antklodės, maišykite-kepta daržovių / vištienos duoti savo maisto papildomą zing.

24. Tamsiai šokoladas

Taip, tamsaus šokolado (80% ar daugiau kakavos), taip pat gali padėti jums padidinti šiluminio poveikio maisto ir gerina medžiagų apykaitą. Tai padeda sumažinti genų, kurie indukuoja riebalų rūgšties sintezę išraiška, sumažina virškinimą ir absorbciją angliavandenių ir riebalų, ir padidina sotumo (25). Ar tamsios šokolado pašto pietums ar vakarienei gabalas išlaikyti savo užkandžių troškimas toli.

25. Kimchi

Tai nuostabi Korėjos fermentuotas maistas teigiamai įtakoja daug veiksnių, susijusių su metaboliniu sindromu. Tai padeda sureguliuoti kraujo spaudimą, mažina po valgio gliukozės kiekį kraujyje, mažina kūno riebalų procentinė dalis ir uždegimas (26). Jūs galite pridėti Kimchi savo sumuštinį ar salotų pietums.

Riebalų deginimas maisto produktai po treniruotės

26. Arbūzas

Arbūzai yra gausu angliavandenių, maistinių skaidulų, vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Jis yra vienas iš geriausių po treniruotės maisto, nes ji papildo, kad kraujyje cukraus, bet nėra smaigalys gliukozės kiekį kraujyje. Antioksidantų padėti sumažinti uždegimą, todėl apsaugo nuo uždegimo sukeltas svorio padidėjimas (27). Jūs galite turėti šviežią arbūzas ar šviežiai išspaustos arbūzas sulčių su trupučiu laimo sulčių.

27. Uogos

Uogos turi daug vitamino C, antioksidantų, mineralų ir maistinių skaidulų, kad padėti sumažinti uždegimą, papildyti didmenomis išmatose, reguliuoja gliukozės kiekį kraujyje ir padeda numesti svorio (28). Turėti braškių, aviečių ar mėlynių sulčių su pienu ar medumi puodelį po darbo.

28. „Apple“

Obuolių yra daug maistinių medžiagų, tokių kaip vitamino A ir C, fosforo, magnio, maistinių skaidulų, antioksidantų, ir kitų maistinių medžiagų, kurios padeda Przedmuch žalingą deguonies radikalus, mažina cholesterolio kiekį, ir sumažinti svorį (29). Turi obuolį ar pridėti vaisių į savo po treniruotės gerti papildyti energijos trūkumą.

Riebalų deginimas maisto produktai prieš miegą

29. Pieno

Geriamas pienas prieš miegą gali padėti jums miegoti geriau ir tyrimai rodo, kad pienas taip pat gali sumažinti medžiagų apykaitos sutrikimų (30). Atsižvelgdama šilto pieno stiklinę prieš miegą taip pat padės išvengti jus nuo snacking dėl perdirbtų angliavandenių vėlai naktį.

30. Ciberžolė

Ciberžolė yra kurkuminas, kad augalinės kilmės maisto, atsakingą už ryškiai geltonos spalvos ir atskira skonio ciberžolė. Kurkuminas yra priešuždegiminis pobūdžio ir padeda užkirsti kelią uždegimui sukeltas svorio padidėjimas (31). Jūs galite pridėti ciberžolė į savo stiklinę pieno prieš miegą arba įtraukti jį į savo sriuba, kokteilius, sultis, arba karis.

Taigi, tai yra iš šio sąrašo, kad jūs neturite valgyti bet kokį egzotišką maistą deginti riebalus nei Ar turite badmiriauti sau aišku. Tiesiog pasirinkite savo maistą protingai ir plėtoti pirmaujanti sveikos gyvensenos įpročiai. Ir jūs visi nustatyti. Leiskite man žinoti, jei jums patiko post ir nori daugiau sužinoti apie kitų maisto produktų žinoti komentuojant į žemiau esantį laukelį. Sėkmės!

load...