Top 25 sveikų grybų receptai turi pabandyti

load...

Grybai turi stebuklingų savybių (kalambūras nesiekiama mirktelėti!) – jie gali paversti paprastą receptą į egzotiškas pavaizduoto maišoma. Šie valgomieji grybai taip pat yra puikus baltymų šaltinis, B grupės vitaminų, vitamino C, mineralų, ir tik augalinės kilmės maisto produktų, kurie gali sintetinti vitamino D su saulės spindulių pagalba. Yra įvairių tipų valgomųjų grybų prieinama, pavyzdžiui, mygtuką, Portobello, Crimini, Maitake, grybai, austrių, enoki tt, kad jūs galite išmesti į virimo puodą už sveiką ir lengvai pusryčiai, pietūs, užkandis, ir vakarienę rinkoje. Norite sužinoti, kaip tai padaryti? Pažvelkite į šias 25 Yummy ir sveikų grybų receptai išvaizdą patenkinti savo sielą ir atgaivinti jūsų skonį pumpurus.

25 Sveikas ir Skanus Grybų receptai

1. Avokadų Įdaryti grybų

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 12 min Bendra trukmė: 27 minutės Aptarnauja: 5

Ingridientai

  • 10 didelių Portabella grybų
  • 1 didelis avokado, susižėrė iš
  • 2 porai, balta dalis susmulkintų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 česnako skiltelė, susmulkinti
  • ⅙ puodelio smulkiai pjaustytų pomidorų
  • 1 arbatinis šaukštelis susmulkintų šviežių rozmarino
  • ¼ puodelio tarkuoto ožkos sūris
  • 2 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Pašalinti stiebų grybų ir smulkiai juos supjaustykite.
  2. Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir kepkite česnaką ir porą kartu maždaug 2 minutes.
  3. Perkelti į dubenį, kuriame yra avokado tai.
  4. Pridėti pjaustytų grybų stiebų, pomidorai, rozmarinas, žaliųjų citrinų sultys, druska ir juodieji pipirai. Gerai išmaišykite, kad jį į pastą.
  5. Užpildykite grybų duobes su tai ir kepkite 400 laipsnių F 5 – 8 min.

2. Jautienos Grybų kukuliai Maple Dijon padažu

load...

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 40 min Bendra trukmė: 60 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 1 puodelis mygtuką grybų, impulsiniai ir padarė į mažų vienodų kubelių
  • ½ puodelio žemės jautienos
  • ¼ puodelio pjaustytų svogūnai
  • ½ šaukštelis česnako miltelių
  • 1 didelis kiaušinis
  • 2 šaukštus pomidorų tyrės
  • 1 šaukštelis petražolių
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis čiobrelių
  • 1 šaukštelis raudonėlio
  • 1 šaukštelis baziliko
  • ¼ arbatinio šaukštelio jūros druska
  • ¼ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • ½ puodelio klevų sirupas
  • 1 šaukštelis augalinio aliejaus
  • ¼ puodelio Dižonas garstyčios
  • 1 arbatinis šaukštelis obuolių sidro actas
  • 1 Młodzieniaszek rozmarinas
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinti svogūnus.
  2. Pridėti impulsinio grybus ir druska. Virkite, kol yra mirkomi drėgmės.
  3. Pašalinti iš liepsnos ir leiskite jam atvėsti.
  4. Be Piesta, suderinti visus prieskonius.
  5. Dideliame dubenyje kreko atidaryti kiaušinį, pridėkite šimtų svogūnų ir grybų, malta jautiena, druska, pipirai ir pomidorų tyrės. Maišykite sujungti ingredientus.
  6. Padalinkite mėsą į 24 mažų kamuoliukų.
  7. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F.
  8. Tepalas seklių kepimo dėklą ir įdėkite kukuliai jame.
  9. Kepkite juos 20 minučių.
  10. Tuo tarpu paruošti padažą derinant klevų sirupas, Dijon garstyčių, obuolių sidro actas, ir augalinio aliejaus į puodas. Atneškite jį virinti ir virkite 10 minučių ir nuimkite nuo ugnies.
  11. Išimkite kukuliai ir organizuoti juos aptarnaujančių dėklą.
  12. Pridėti padažą per MeatBall ir mėgaukitės!

3. Grybų Turkija Cukinija Valčių

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 45 min Bendra trukmė: 60 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 200 g perpus mygtuką grybų
  • 4 vidutinio dydžio cukinija
  • 100 g žemės kalakutiena
  • ½ puodelio supjaustyti svogūnai
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 puodelis kukurūzų branduoliai
  • 1 šaukštelis kmynų milteliai
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • 4 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 1 Chipotle pipirai, kapotas
  • ½ puodelio tarkuoto sūrio
  • 1 šaukštas Adobo padažas
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F.
  2. Supjaustykite cukinijas išilgai ir samtelis iš cukinijos vidų.
  3. Susmulkinkite iš cukinijos vidų.
  4. Lobizmas grybus į maisto procesorius ir pulso tai padaryti mažus grybų gabaliukų.
  5. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir įdėti svogūnus ir kepkite, kol jie taps permatomi.
  6. Dabar, pridėti maltos kalakutienos ir virkite apie 7 minutes.
  7. Dabar pridėkite grybų, druskos, čili miltelių, ir kmynų miltelių. Kepkite 4 minutes.
  8. Įtraukti Chipotle pipirai, Adobo padažą, susmulkintus cukinijos, kukurūzų branduoliai ir žaliųjų citrinų sultys. Kepkite 2 minutes ir tada nuimkite nuo ugnies.
  9. Pridėti šį mišinį į susižėrė iš cukinijų puselės.
  10. Viršų jį su tarkuotu sūriu.
  11. Vieta cukinijos valtys į kepimo indą ir kepkite apie 30 minučių.

4. Klasikiniai Korėjos Vegan Grybų Bulgogi

Prep laikas: 17 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 32 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis pjaustytų pievagrybių
  • ¼ puodelio plonais griežinėliais svogūnai
  • 2 šaukštai rudojo cukraus
  • 1 šaukštas sezamo aliejaus
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • 5 šaukštus mažai natrio sojos padažas
  • 1 šaukštelis karšto padažas
  • 2 šaukštai ryžių acto
  • 1 šaukštelis sezamo sėklos
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sezamo sėklų, į dubenį ir laikyti jį panaikinti 10 minučių.
  2. Dabar šilumos keptuvę ir pridėti visus ingredientus į lėkštę. Išmaišykite ir kepkite 10 minučių.
  3. Perkelkite virti daržoves į dubenį ir garnyras su sezamo sėklomis.
  4. Patiekite karštą su nedideliu dubenėlį rudos arba baltos ryžių.

5. Tibeto Grybų Koldūnai

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 60 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • ¾ puodelio visi-miltų
  • ⅛ šaukštelis druskos
  • ½ puodelio supjaustyti svogūnai
  • 150 g smulkiai pjaustytų mygtuką grybų
  • ⅓ šaukštelis soda
  • ½ šaukštelio maltos česnakai
  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero
  • ⅛ šaukštelis kalendros milteliai
  • ⅛ šaukštelis garam masala
  • ½ šaukštelis mažai natrio sojos padažas
  • ½ vištienos / daržovių sultinio kubelių
  • ½ šaukštelis čili padažas
  • 3 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir įdėti imbierą ir česnaką. Kepkite minutę.
  2. Pridėti supjaustyti svogūną ir pakepinti, kol jie taps permatomi.
  3. Pridėti grybų ir virkite, kol drėgmė išgaruos.
  4. Pridėti kalendros miltelius, druską ir garam masala. Kepkite 2 minutes.
  5. Pridėti vištienos / daržovių sultinio kubas, čili padažas ir sojos padažu.
  6. Išmaišykite ir virkite, kol prieskoniai tinkamai virti.
  7. Pašalinti iš liepsnos ir leiskite jam atvėsti šiek tiek.
  8. Tuo tarpu, sujungti miltus, kepimo soda ir druską į dubenį.
  9. Pridėti tiesiog pakankamai vandens, kad sklandžiai tešlą, o ne lipni vieną.
  10. Padalinti miltų tešlą į mažus rutuliukus.
  11. Pabarstyti šiek tiek miltų ant medinės lentos ir riedėjimo miltus kamuolius į mažų ir plonų apskritų skylučių.
  12. Pridėti maltos grybų šaukštas ir užlenkite kraštus kartu užplombuoti koldūnus.
  13. Įdėkite garlaivis ir garo koldūnai apie 20 minučių.
  14. Patiekite karštą su pomidorų ir česnakų padažu.

6. Grybų Poriyal

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 35 minutės Aptarnauja: 5

Ingridientai

  • 500g griežinėliais mygtuką grybų
  • 2 šaukštus augalinio aliejaus
  • ½ šaukštelis kmynų sėklos
  • ½ šaukštelis garstyčių sėklos
  • 15 – 20 karis lapai
  • Šaukštelis ciberžolė milteliai
  • ½ puodelio pjaustytų svogūnai
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • Šaukštelis čili milteliai
  • ¼ puodelio tarkuoto kokoso
  • 2 šaukštai susmulkintų kalendros
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir įdėti garstyčių ir kmynų sėklas ir leiskite jiems spjaudytis.
  2.  Dabar, pridėti pjaustytų svogūnų ir kario lapų ir virkite, kol svogūnai tampa permatomi.
  3.  Pridėti maltos česnakai, čili miltelius, ir ciberžolė miltelių ir kepkite apie 2 minutes.
  4.  Pridėti pjaustytų grybų ir dangtelį ir virkite 2 minutes.
  5.  Pašalinti dangtį ir virti grybų, kol drėgmė išgaruoja.
  6.  Pašalinti iš liepsnos ir įmaišykite tarkuoto kokoso.
  7. Garnyrai su kalendra prieš patiekiant.

7. Grybų „Tartine

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 45 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

2 puodeliai griežinėliais pievagrybių 1 šaukštas sviesto 4 riekelės kaimiškas Sargas duona ½ puodelio pieno 2 šaukštai acto 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis maltos česnako 1 šaukštas citrinų žievelėmis kapotų kalendra garnyras druskos pagal skonį ½ šaukštelio maltų juodųjų pipirų

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite pieną puode, o tada pridėti acto. Virkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol pieno formų gumulėlių.
  2. Supilkite pieną per tinklelį ir išsaugoti jų gabalėliai pieną į dubenį.
  3. Pridėti druskos į varškę ir šaldyti jį 15 minučių.
  4. Tuo tarpu šilumos alyvuogių aliejaus keptuvėje ir pakepinti grybus.
  5. Pridėti sviesto, citrinų žievelėmis, česnaką, druską, ir pipirus ir kepkite apie 2 minutes.
  6. Skleiskite šviežią ricotta sūrio griežinėliais Sargas duona.
  7. Viršų jį su keptais grybais.
  8. Garnyrai su kalendra.

8. Penki Prieskonių grybų Kiaulienos kepkite

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 30 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

1 stiklinė pievagrybių 1 puodelis pjaustytų kaštonų grybai 1 lb kiaulienos nugarinės kepsniai, riebalų ištrintas 1 puodelis julienned morkų 1 stiklinė Bok Choy 2 šaukštai ryžių vyno acto ½ šaukštelio kinų penkių prieskonių 1 šaukštelis tarkuoto imbiero 1 šaukštai scallions garnyras 2 šaukštai tamsios mažai natrio sojos padažas 1 ¼ puodelio vištienos arba daržovių sultinio 1 šaukštelis smulkinta česnako 1 šaukštelis kukurūzų krakmolo 2 šaukštai alyvų aliejaus 3 šaukštai austrių padažas ½ šaukštelis čili dribsniai šaukštelis juodųjų pipirų

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite austrių padažu ir kukurūzų krakmolo į dubenį su trupučiu prieskonių.
  2. Marinuoti šioje kiaulieną apie 15 minučių.
  3. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir apkepkite kiaulieną, kol virti.
  4. Pašalinti kiauliena iš keptuvės ir išmesti į česnako. Kepkite minutę.
  5. Pridėti imbiero ir čili dribsnius ir virkite 30 sekundžių.
  6. 6. Dabar pridėkite morkų, Bok kopūsto ir grybus. Kepkite apie 2 minutes.
  7. 7. Toliau, pridėkite mažai natrio sojos padažas, vištienos / daržovių sultinį ir ryžių vyno actu.
  8. Troškinkite ir jį virinti.
  9. 9. Įmaišykite kukurūzų krakmolo mišinį ir virkite apie minutę.
  10. Pašalinti iš liepsnos ir garnyras su scallions.

9. Sveikas grybų sriuba

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 25 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

1 puodelis grybai grybai ⅔ puodelio pjaustytų baltai svogūnas 1 stiklinė pjaustytų Bok Choy ½ puodelio pjaustytų kopūstų ½ puodelio susmulkintų salierų stiebai 1 šaukštas kokosų aliejaus 6 skiltelės česnako, maltos ¼ šaukštelio juodųjų pipirų ½ šaukštelio ciberžolės miltelių 2 stiklinės vandens 1 šaukštelis jūros druska

Kaip paruošti

  1. Šilumos kokoso aliejus sriuba puodą.
  2. Pridėti maltos česnaką ir virkite, kol jie tampa rudos spalvos.
  3. Pridėti pjaustytų svogūnų ir virkite, kol jie taps permatomi.
  4. Pridėti salierų stiebai, lapiniai kopūstai, grybai, Bok kopūsto, Juodieji pipirai, ciberžolė milteliai, jūros 5. Druskos ir vandens. Kepkite maždaug 20 – 25 minučių su dangteliu.
  5. Patiekti karštas.

10. Skrudintos grybų su keptomis kiaušiniai ir Šparagai

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 32 min Bendra trukmė: 47 minutės Aptarnauja: 1

Ingridientai

½ puodelio mygtuką grybų 2 skiltelės česnako, susmulkinti 1 šaukštus alyvuogių aliejaus šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų 7-8 šparagai 2 kiaušiniai 2 šaukštai pieno Druska pagal skonį

Kaip paruošti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 450 laipsnių F. 2. Lobizmas grybų ir šparagai su alyvuogių aliejumi, česnaku, druska ir pipirais. 3. Perkelkite juos į negilią kepimo skardą ir kepti apie 20 minučių. 4. Kad keptos kiaušinių, riebalų kremas puodeliai su alyvuogių aliejumi ir kreko atidaryti kiaušinius. 5. Įpilkite 1 šaukštą pieno kiekvienam kremas puodelio ir pabarstyti druska ir pipirais. 6. Kepkite 325 laipsnių F maždaug 10 – 12 minučių. 7. Plokštelė skrudinti grybai, šparagai, ir kepti kiaušiniai skanus ir maistingas pusryčiai.

11. Grybų pyragas

Prep laikas: 25 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 55 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

3 puodeliai visų miltų 4 šaukštai visi universalūs miltų ⅔ stiklinės ledo vandens 1 šaukštelis druskos 1 puodelis plius 4 šaukštai nesūdyto sviesto 1 kiaušinis truputį plakinio 1 plonais griežinėliais skiltelė česnako 1 stiklinė pjaustytų pievagrybių ½ puodelio shiitake grybų ¼ puodelio enoki grybų 1 taurė kūdikis špinatai ¼ puodelio kūdikis raketų špinatai puokštė švieži čiobreliai 50g iširus feta ¼ arbatinio šaukštelio druskos ¼ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

Kaip paruošti

  1. Sumaišoma 1 šaukštelis druskos ir ledo vandens į dubenį.
  2. Perdavimo 3 puodeliai visų miltų ir 1 puodelis sviesto į maisto procesorius ir pulsas, kol jie sudaro byrėti-faktūrą.
  3. Įpilkite vandens ir pulso, kol tešla formuojama. Nedarykite sklandų tešlą.
  4. Susivynioti į lipnia plėvele ir padėkite į šaldytuvą pertraukti jas tešlą 2 valandoms.
  5. Miltų savo darbo paviršių, sukite tešlą į ¼ colių storio.
  6. Perkelkite tešlą į kepimo skardą. Su peiliu, nuimkite papildomą tešlą iš kraštų ir šakute, kišti į tortų bazę.
  7. Atsigaivinti tortų su plakinio kiaušinį.
  8. Pašildyti orkaitę iki 200 laipsnių C.
  9. Kepti tortų 7 min.
  10. Tuo tarpu šilumos 4 šaukštai nesūdyto sviesto keptuvėje ir įdėti česnako. Kepkite 1 minutę.
  11. Pridėti grybus, kūdikių špinatai, raketų špinatai, čiobreliai, juodieji pipirai, ir žiupsneliu druskos. Išmaišykite mailius iki drėgmė išgaruos.
  12. Dabar, pridėti prie tortų. Viršų jį su žlugo feta.
  13. Kepkite 20 – 25 minučių.

12. Skrudintos Grybai su šviežiomis žolelėmis

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 55 min Bendra trukmė: 75 minutės Aptarnauja: 4

 Ingridientai

  • 2 ½ šaukštelis sezamo aliejaus
  • 4 skiltelės česnako, košė
  • 3 šaukštai maltos imbiero
  • 1 ½ šaukštas sojos padažas
  • 1 ¼ svarų sumaišyti grybų, kurie turėtų apimti baltas, cremini ir SHIITAKE
  • 10 mažų šalotai, pjaustytų
  • 1-3 puodelio mėtų, pjaustytų
  • 1-3 puodelio petražolių, susmulkintų
  • 1 šaukštas krapai, pjaustytų
  • 1 šaukštas skrudintos sezamo sėklų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių 5 minutes.
  2. Paimkite nedidelį dubenėlį ir sumaišykite 2 šaukštus sezamo aliejaus su imbiero, česnakų ir sojų padažu.
  3. Skleisti grybų dėl kepimo skardos ir dulksna sezamo mišinį ant grybų.
  4. Išmesti kailis mišinys tinkamai.
  5. Sezonas grybai su druska ir kepkite 30 minučių.
  6. Paimkite antrą kepimo lapą ir dulksna su askaloniniai su likusiu sezamo aliejaus.
  7. Gerai išmesti kailis. Sezonas su druska ir skrudintą 25 minučių.
  8. Perkelti abu grybauti ir askaloniniai į dubenį.
  9. Pridėti mėtos, petražolių, sezamo sėklų ir krapų ir gerai Lobizmas.
  10. Patiekti su makaronais.

13. Porai Ir grybų Kroketai

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 2 val 30 min Bendra trukmė: 2 val 45 min Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 5 šaukštai nesūdyto sviesto
  • 2 žalios dalys poro, plonais griežinėliais
  • ¼ svaro šitake grybų, plonais griežinėliais
  • 1 šaukštas pjaustytų čiobrelių
  • 1 šaukštas raudonėliai
  • 1 puodelis visi-miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • ½ puodelio tarkuoto parmezanas
  • 2 dideli kiaušiniai, sumuštas vandeniu
  • 1 ½ puodelio, duonos trupinius
  • Augalinis aliejus kepimui
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Paimkite didelį keptuvę ir lydyti 2 šaukštai sviesto.
  2. Pridėti porus shiitake ir Sezonas su druska ir pipirais. Virkite 7 minutes, kol jie pradeda paruduoja.
  3. Pridėti čiobrelių ir raudonėlio į grybų mišinio ir perdavimo į dubenį.
  4. Paimkite nedidelį puodą ir išlydyti likusį sviestą.
  5. Suberti miltus ir pieną ir virkite, kol mišinys tampa storio.
  6. Mišinį perkelti į dubenį ir pridėkite parmezanas.
  7. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
  8. Paimkite 18 colių ilgio plastikinį apvalkalą ir šaukštas maltinukas mišinį ant jo.
  9. Suristi plastiko, todėl 14 colių ilgio. Twist pabaigą ir užšaldyti 2 valandas.
  10. Užpildykite tris dubenėlius su miltais, kiaušinių ir džiūvėsėliai atitinkamai, ir linijos didelę kepimo lapą su sviestu popieriaus. Išpakuokite žurnalą ir supjaustyti į 12 mažų gabalėlių.
  11. Patas kiekvienas gabalas į 2-colių mažas Patty.
  12. Panardinkite Patty pirmasis miltų, tada kiaušinius ir tada sluoksnį į džiūvėsėliais.
  13. Užšaldyti kepimo lapą 15 minučių.
  14. Paimkite didelį Wok ir šilumos aliejaus.
  15. Mailius per didelio karščio maltiniais kol jie aukso ir trapumą.
  16. Patiekite karštą su kečupu.

14. Kepta Portobello grybai su peletrūno-petražolės Sviestas

Prep laikas: 10 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 30 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 4 šaukštai nesūdyto sviesto
  • 1 šaukštas pjaustytų peletrūno lapeliai,
  • 1 šaukštas pjaustytų petražolių
  • Aštuoni vidutinio Portobello grybai atsirado
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Alyvų aliejus, šepečiu

Kaip paruošti

  1. Paimkite nedidelį dubenėlį ir sumaišykite sviestą su peletrūno ir petražolių lapų.
  2. Pagardinkite druska ir pipirais ir jį panaikinti.
  3. Patepkite Portobello grybai su alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Perkelkite grybus į grilio keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies maždaug 8 minutes, kol paaiškėja konkursą ir gražiai anglyti.
  5. Pridėti sviesto mišinį grybų ir virkite 2 minutes, kol sviestas ištirps visiškai.
  6. Patiekite karštą su sumuštiniais.

15. Mišrūnė grybų Ragout

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • ¼ puodelio augalinis aliejus
  • 1 svaras shiitake grybų, atsirado ir skaldyti
  • 1 svaras maišyti grybai, kaip cremini ir austrių grybai
  • 1 vidutinis svogūnas, susmulkintų, 2 skiltelės česnako, maltos
  • 1 – 4. Puodelio baltojo vyno
  • 1 puodelis pjaustytų pomidorų,
  • ½ puodelio nesaldintų kokoso pieno
  • 1-šaukštas Dižonas garstyčios
  • 2 šaukštelių baltojo miso
  • 1-šaukštas Harissa
  • 1-šaukštas kaparėliai
  • ½ puodelio vištienos atsargų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Paimkite didelį keptuvę ir įkaitinti 2 šaukštus aliejaus.
  2. Pridėti Shiitake grybus ir Sezonas su druska ir pipirais.
  3. Virkite virš vidutinės ugnies, nuolat maišant, kol jis virsta ruda.
  4. Pervežimas į dubenį ir palikite jį.
  5. Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus Wok ir pridėti mišrių grybus.
  6. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes, kol vanduo išgaruos.
  7. Pridėti svogūnų ir likusį aliejų. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 5 minutes, kol svogūnai suminkštės.
  8. Pridėti česnaką, uždenkite ir virkite dar 2 minutes.
  9. Pridėti vyno, pomidorų ir troškinkite dar 4 minutes.
  10. Paimkite dubenėlį ir išplakti pieno, garstyčios, Harissa ir Sojų pasta.
  11. Pridėti į grybų mišinio kartu su šitake, kaparėliais ir sandėlyje.
  12. Troškinkite ant mažos ugnies ir virkite 4 minutes, kol jis sutirštės.
  13. Pagardinkite druska ir pipirais ir patiekite.

16. Sojų stiklo Tofu su shiitakes ir šparagų

Prep laikas: 24 val per naktį Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 24 val 30 min Aptarnauja: 3

Ingridientai

  • 1 svaras Tofu, Cubed
  • ½ puodelio blondinas Sojų pasta pasta
  • ½ puodelio rudojo cukraus
  • 2 šaukštus rapsų aliejus
  • 1-svaras grybai grybų dangteliai
  • 1-svaras šparagai
  • 1-puodelio sakės

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 450 laipsnių pagal Celsijų.
  2. Paimkite nedidelį dubenėlį ir išplakti Sojų pasta, rudojo cukraus, ir pusę puodelio labui.
  3. Įdėkite tofu kubeliais mišinyje ir palikti marinatą naktį.
  4. Vieta marinuotą tofu ant folijos pamušalu kepimo skardos ir užpilkite 1 šaukštą marinato.
  5. Perduoti likusį marinatą į mažą puodą ir pakaitinama mažos ugnies.
  6. Kepkite 20 minučių, kol jis paruduos lengvai.
  7. Įkaitinkite broilerių per kelias minutes.
  8. Tuo tarpu šilumos šiek tiek aliejaus dideliame puode ir pridėti šparagai, sakės ir virkite 2 minutes.
  9. Pridėti grybai, druska ir pipirais, maišant, kol šparagai virsta trapumą.
  10. Nuimkite nuo ugnies.
  11. Padėkite tofu pagal broilerių ir kepkite dar 2 minutes.
  12. Perkelkite grybų ant plokštelės ir viršų jį su 1 vnt įstiklintas tofu. Dulksna likusią glazūrą ir tarnauti.

17. Grybų Risotto

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1-šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 1 svogūnai, pjaustytų
  • 200 g griežinėliais grybai
  • ½ puodelio Arborio ryžių
  • ¼ puodelio balto vyno
  • 4 puodeliai karšto vištienos sultinio
  • 1-3 puodelio tarkuoto Parmezano sūriu
  • 1 šaukštas susmulkintų petražolių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sauté svogūnai ir grybai aliejuje ir pridėti 25 gramų sviesto, kol jis taps minkštas.
  2. Sudėkite ryžius ir vyno ir virkite, kol jis taps skaidrus.
  3. Sudėkite į akcijų, uždenkite ir troškinkite kelias minutes.
  4. Pridėti šiek tiek daugiau atsargų ir pakartokite procesą, kol ryžiai virti.
  5. Pagardinkite druska ir pipirais ir nuimkite nuo ugnies.
  6. Sudėkite parmezano, likusį sviestą ir tarnauti.

18. Kvailys grybų

Prep laikas: 25 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 55 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

dėl grybų
  • 250 gramų mygtuką grybų
  • 2 šaukštai ghi, ½ šaukšto sviesto
  • Druskos pagal skonį
Dėl masala
  • 2 lazdelės cinamono
  • 1-šaukštas Shahi jeera
  • ½-šaukštas jeera
  • 1-šaukštas pipirų
  • 10 gramų sausas imbiero
  • 1 vnt ruda kardamono
  • Javitri, žiupsnelis
  • Pathar KE Phool, žiupsnelis
  • ½-šaukštas kalendros sėklos
  • 3 gvazdikėlių
  • 4 žalia kardamonas
  • Jaiphal, žiupsnelis
Dėl padažu
  • 1-šaukštas ghi
  • 1 lauro lapų
  • ½ šaukštelio kmynų sėklos
  • 1-šaukštas imbiero-česnako pasta
  • 2-šaukštas svogūno tyrės
  • 3 žalia Čilė, kapotų
  • 1-šaukštelis ciberžolė milteliai
  • 1-šaukštelis kmynų milteliai
  • 1-šaukštelis kalendros milteliai
  • 1-šaukštelis raudona čili milteliai
  • Druskos pagal skonį
  • 250 gramų pomidorų tyrės
  • Cukraus, žiupsnelis
  • 2-šaukštas anakardžių riešutų pasta
  • 1 ½ šaukštas kremas
  • ½ kalkių

Kaip paruošti

  1. Į negilią skardą, šilumos ghi ir kepti grybų, sviesto ir druskos. Perkelti jį į dubenį ir laikyti jį panaikinti.
  2. Kitoje keptuvėje, imtis visų ingredientų ir sumalkite į procesorių. Palikite miltelių šoną.
  3. Keptuvėje, Sauté ghi, kmynų sėklos, imbieras, česnakai pasta, svogūnas tyrės ir lauro lapų.
  4. Pridėti žalia Čilė, raudona čili miltelius, kalendra miltelių ir druskos. Pridėti šiek tiek vandens, kad de-glazūra ją.
  5. Tada pridėkite pomidorų tyrės su cukrumi subalansuoti rūgštingumą.
  6. Pridėti anakardžių pasta, žemės masala, grietinėlė ir kalkių.
  7. Pridėti seklių kepti pievagrybių ir troškinkite, o kol padažas sutirštės.
  8. Patiekti karštas.

19. Grybų ir kukurūzų rulonai

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 60 min Bendra trukmė: 80 minutės Aptarnauja: 3

Ingridientai

  • 1 puodelis susmulkintų grybai
  • ½ puodelio kukurūzų branduoliai
  • 4 filo tešlos lakštai
  • 1-šaukštas aliejaus
  • 1 česnako, maltos
  • 1 šaukštelio susmulkinto pipirų
  • 2 šaukštelis sviesto tepimas
  • 2-šaukštas kremas
  • 1 šaukštas lydyto sūrio
  • 1 ½ šaukštelis susmulkintų petražolių
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Pašildyti 180 C. Krosnelę
  2. Ištepkite kepimo skardą su sviestu ir palikti jį panaikinti.
  3. Šilumos naftos į nelipnius keptuvėje ir įdėti česnako, druskos, grybų, kukurūzų branduoliai, susmulkinti pipirų ir 1-arbatinis šaukštelis sviesto.
  4. Pakepinti keletą minučių ir tada pridėti grietinėlės.
  5. Gerai išmaišykite ir išjunkite šilumą. Pridėti sūrio, šviežių petražolių ir vėl išmaišykite. Palikite jį panaikinti atvėsti.
  6. Šepetys lydytas sviestas ant 1 kepimo skardos ir padėkite dar vienas ją.
  7. Patepkite jį su tirpintu sviestu ir daryti tą patį dar 4 lapų.
  8. Paspauskite išdėstymas ir padėkite virti mišinį centre.
  9. Sulenkite abi puses ir užsandarinti kraštus su tirpintu sviestu.
  10. Šepetys tirpintu sviestu ir vėl tris plyšių viršuje.
  11. Padėkite jį ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių.
  12. Pašalinti iš orkaitės ir iš karto patiekite.

20. Portabella grybų sriuba

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 4 šaukštai nesūdyto sviesto
  • 2 porai, balta ir šviesiai žalia dalis tik
  • 1 didelis svogūnas, susmulkintų
  • 3 dideli Portabella grybai, pjaustytų
  • 3 šaukštus visi paskirties miltai
  • 1 ½ šaukštelio džiovintų čiobrelių
  • 1 lauro lapų
  • 6 puodeliai vištienos sultinio
  • 1-šaukštelis druskos
  • 1-šaukštelis cukraus
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 1-puodelio sunkiųjų grietinėlė
  • ¼ puodelio šviežių petražolių

Kaip paruošti

  1. Paimkite didelį puodą ir Supjaustytus porus ir svogūnus ant vidutinės ugnies, pastoviai maišant.
  2. Virkite apie 3 minutes, kol daržovės įjungti pasiūlymą.
  3. Sumažinti liepsną ir pridėti grybus. Kepkite dar 10 minučių, nuolat maišant.
  4. Tada įmaišykite miltus ir kepkite dar 3 minutes.
  5. Pridėti čiobreliai, lauro lapų, druskos, pipirų, cukraus ir vištienos sultinio.
  6. Troškinkite 10 minučių ir palikite jį panaikinti atvėsti.
  7. Sultys plaktuve sriuba iki vientisos masės.
  8. Perkelti jį atgal į puodą ir įmaišykite grietinėlę.
  9. Virkite ant mažos ugnies, bet ne virti. Garnyrai su petražolėmis ir patiekite.

21. Krabų Įdaryti grybai

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 60 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • ¼ puodelio alyvų aliejus
  • 24 didelės baltos grybai
  • 12 uncijos perdirbti į dribsnius krabų mėsa
  • 1 vidutinis svogūnas, susmulkintų
  • 1 šaukštelis džiovintų garstyčių
  • 1-puodelio parmezano sūris
  • 1-puodelių džiūvėsėliai
  • 2 šaukštelis petražolių, susmulkintų
  • 1 – 8 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų
  • 1-8 šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1-8 šaukštelis česnakų druska
  • 1 kiaušinis, sumuštas
  • 2 šaukštus majonezo
  • ½ puodelio lydytas sviestas

Kaip paruošti

  1. Ištepkite kepimo indą su alyvuogių aliejumi arba sviestu ir įdėkite susižėrė grybus ant jo.
  2. Į vidutinio dubenį, sumaišoma crabmeat su pjaustytų grybų stiebai, svogūnai, pusė puodelio parmezano sūris, sausų garstyčių, duonos trupinius, petražolių, česnakų druskos ir raudona ir juodųjų pipirų.
  3. Gerai išmaišykite ir supilkite majonezą ir kiaušinį.
  4. Samtelis kiekvienoje grybų įdaru.
  5. Ištirpinkite sviestą ir dulksna per grybų.
  6. Pridėti likusį parmezano sūriu ant kiekvieno alsuoja grybų galiuko.
  7. Kepkite 25 minučių 425 Farenheito. Patiekti karštas.

22. Keptas grybų vištienos

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 45 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 4 didelių kaulų vištienos krūtinėlės
  • ¼ puodelio miltų
  • 3 šaukštai sviesto
  • 1 puodelis grybų, griežinėliais
  • ½ puodelio vištienos sultinio
  • 1-3 puodelio mocarelos sūris
  • 1-3 puodelio parmezano sūris
  • ¼ puodelio porais
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Padenkite vištiena su miltais ir kepti jį sviestu.
  2. Ištepkite kepimo skardą ir palikti jį panaikinti.
  3. Imasi tų pačių keptuvėje ir pakepinti grybus, kol suminkštės.
  4. Pridėti sultinio, druskos, pipirų su grybais, ir virkite, kol skystis sumažina perpus.
  5. Šaukštas mišinio per vištienos ir kepti 375 laipsnių 15 minučių.
  6. Pabarstykite sūriu ir svogūnų laiškus ir kepkite dar 5 minutes.
  7. Patiekite karštą su garuose ryžių.

23. Česnakai grybai

Prep laikas: 10 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 25 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • ¼ puodelio alyvų aliejus
  • 500 gramų grybų, plonais griežinėliais
  • 3 skilteles česnako, sutrinti
  • 60 ml sauso cheresu
  • 1-šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • ½ šaukštelio čili dribsniai
  • Vienas valgomasis šaukštas susmulkintų kalendros

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ir įdėti grybus ir česnaką į jį.
  2. Kepkite 2 minutes ir tada pridėti The Sherry, žaliųjų citrinų sultys ir čili dribsnius.
  3. Pagardinkite druska, pipirais ir virkite, kol grybai suminkštės.
  4. Sudėkite petražoles ir patiekite karštą.

24. Grybų, raudonojo vyno ir čiobrelių Ragu

Prep laikas: 10 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūnai, pjaustytų
  • 200 gramų, plokščia grybų, tankiai griežinėliais
  • 1 šaukštas pomidorų tyrės
  • 100m raudonas vynas
  • 100ml daržovių sultinio
  • Iš čiobrelių lapų sauja

Kaip paruošti

  1. Įkaitinkite aliejų puode ir pridėti svogūnų į jį.
  2. Kepkite 5 minutes, kol svogūnai suminkštės.
  3. Sudėkite grybus ir kepkite 5 minutes, kol grybai išleis sultis.
  4. Atskleiskite ir virkite kelias minutes, kad vanduo išgaruoja.
  5. Sudėkite raudonojo vyno ir virkite kol vanduo sumažina perpus.
  6. Metimas čiobreliais lapų ir Pagardinkite druska ir pipirais.
  7. Patiekite su troškintais brokoliais.

25. Minty grybai

Prep laikas: 15 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 35 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 1-puodelių mėtų lapai, pjaustytų
  • 400 gramų grybų, atsirado
  • 12 skiltelės česnako, košė
  • 2 šaukštus aliejaus
  • ½ šaukštelis susmulkintų juoda pipirų
  • Druskos pagal skonį
  • Iceberg salotos
  • 2 šaukštelių kalkių sulčių

Kaip paruošti

  1. Metimas česnako, mėtų lapų, 3-šaukštas aliejaus į maišytuvą ir sumalkite į smulkius pasta.
  2. Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus nelipnius keptuvėje ir pakepinti grybus tam tikrą laiką.
  3. Vėl įdėti druskos ir grūsti pipirai ir kepkite.
  4. Pridėti į žemę pasta, citrinos sultis ir gerai išmaišykite.
  5. Vieta salotų lapai ant lėkštės ir per jį grybų. Patiekti karštas.

Taigi, kaip matote, galite virėjas grybus įvairiais būdais, ir kiekvienas iš šių receptų įdėsiu nieko, bet šypsena ant mylimo žmogaus veidą, negalima pamiršti pasitenkinimo jausmą jūsų. Taigi, pabandykite juos ir leiskite mums žinoti savo kurių vienas yra jūsų mėgstamiausia. Rūpinkitės!

load...