Top 15 Indijos Vegetariškos vakarienės receptai galite pabandyti

load...

Jei esate vienas iš tų daugelio nervingas ir išrankūs valgytojai, daržovės yra tikrai ne jūsų puodelio arbatos. Tačiau, valgant daržoves suteikia jums daug naudos sveikatai ir išvados naujausiais tyrimais taip pat patvirtina teoriją. Net ne toks patrauklus daržovės gali būti paverstas prabangus malonumų, kurie bus palikti jums laižyti jūsų lėkštės švarios!

Štai Top 15 Indijos Vegetariškas Vakarienė Receptai jums pabandyti:

1. Dal Methi:

Tai Indijos delikatesas yra pats populiariausias patiekalas, kuris mėgavosi jauni ir seni. Lengva padaryti ir patrauklūs skonį pumpurus, tai yra vienas skanus lęšių receptą jūs galite turėti su bet Roti arba ryžiais.

Reikalingi ingredientai:

  • 1 arb garstyčių sėklos
  • 1 – 2 puodelių padalinti avinžirnių
  • Garstyčių sėklos
  • Pjaustytų česnakų skiltelės
  • Vaistinės ožragės sėklos
  • Raudonasis čili miltelių
  • Ciberžolės milteliai
  • Tarkuotų Jaggery
  • Tamarind sultys
  • Druska
  • Aliejus
  • Kalendra

Kaip padaryti:

  1. Sugerti ožragės sėklų ir skaldyti žirniai kelias valandas.
  2. Virėjas jį greitpuodyje.
  3. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir įdėti garstyčių sėklas ir česnaką.
  4. Po Greitas kepimas, pridėti ciberžolė ir raudoną čili miltelių.
  5. Tada pridėti virtų lęšių ir užpilkite šiek tiek vandens.
  6. Pridėti Tamarind sultis ir virkite tam tikrą laiką.
  7. Galiausiai, pridėti kapotų kalendrų lapai.

2. PALAK Chana Dal:

Žalios lapinės daržovės, kai suvartojama tinkamais kiekiais praturtinti savo kūną ir sustiprinti imuninę sistemą. Ir jei manote, žalumynai yra pernelyg nuobodus pagal savo skonį, tai laikas jums išbandyti šią karšta patiekalą! Tai Maharastrian kulinarijos malonumas, kad gali būti geriausiai patiko su rotis vakarienės metu.

load...

Reikalingi ingredientai:

  • Kapotos špinatai
  • Ciberžolės milteliai
  • Chana Dal
  • Garstyčių sėklos
  • Asafetida (Hing)
  • Curry lapai
  • Kapotos svogūnai
  • Žalioji paprika
  • Čili milteliai
  • Tarkuotų jiggery

Kaip padaryti:

  1. Slėgio virti Chana dal, ciberžolė miltelių ir druskos su vandeniu.
  2. Sausas kepta asafetida, karis lapai ir garstyčių sėklos keptuvėje.
  3. Taip pat pridėti svogūnų ir žalių čili.
  4. Pridėti špinatų ir šiek tiek vandens, jei daržovės apgruzdėti.
  5. Dabar, įberti virtų dal ir čili miltelių, druskos ir jaggery.
  6. Pridėti šiek tiek vandens ir virkite 7 minutes arba tiek.

3. Aloo Gobhi:

Bulvės padaryti didelį užkandis, ir skanus karis. Ne tik jie tiesiog dangiškas skonis, jie taip pat yra pildymo ir padaryti didelį patiekalą. Tai viena lengva padaryti vegetariškos receptą, populiarus daugiausia iš Šiaurės Indijos valstijose. Jis paprastai yra patiekiamas su rotis ar parathas ir taip pat gali būti valgoma su garuose karšto ryžių dubenėlį.

Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
  • Žiediniai kopūstai
  • Pomidoras
  • Raudonasis čili
  • Ciberžolės milteliai
  • Druska
  • Aliejus
  • Maltos kalendros

Kaip padaryti:

  1. Pirma, nuplaukite bulves ir žiedinių kopūstų ir supjaustykite mažais gabaliukais.
  2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir įdėti žiediniai kopūstai ir bulvės.
  3. Po 5 minučių, įpilama kitų ingredientų.
  4. Virkite maišydami kepkite 7 iki 8 minučių.
  5. Patiekti karštas.

4. Bhindi Masala:

Aromatą supakuoti okra patiekalas, šis receptas atima iš daržovių sliminess ir gali būti lengvai pagaminti namuose. Virti prieskoniai, tik šio patiekalo aromatas leis Jums malonu tikintis džiugina šios populiarios šiaurės Indijos delikatesas.

Reikalingi ingredientai:

  • Bhindi
  • Ciberžolės milteliai
  • Svogūnai
  • Garam masala
  • Raudonasis čili
  • Mango milteliai
  • Aliejus
  • Druska

Kaip padaryti:

  1. Pirma, sumažinti bhindi vienetų išilgai.
  2. Sumaišykite bhindi gabalus su prieskoniais gerai.
  3. Tada supjaustyti svogūnus ir išmaišyti mailius, kol jie taps rusvos.
  4. Dabar pridėkite prieskonių mirkyti bhindi vienetų ir maišykite mailius.
  5. Patiekite su karšto rotis.

5. Jeera Ryžiai:

Visiems tiems, kurie negali eiti miegoti be pripildymo valgio, tai turi stengtis receptą. Tai skanus ryžių patiekalas yra pagrindinis vakarienė daugelyje namų ūkių ir gerai dera su daugeliu gravies ir karis.

Reikalingi ingredientai:

  • Griežinėliais svogūnai
  • Kmynai (shahjeera)
  • Ghee
  • Ilgas grūdėtu ryžiai
  • Druska
  • Aliejus

Kaip padaryti:

  1. Pirma, šilumos aliejaus ir giliai mailius svogūnų griežinėliai, kol jie tampa rudos spalvos.
  2. Sugerti ryžių ir išvalyti jį gerai.
  3. Tada šilumos ghi keptuvėje ir įdėti kmynų sėklų.
  4. Pridėti ryžius ir kepkite keletą minučių.
  5. Pridėti vandenį ir virkite kelias minutes.
  6. Pridėti šiek tiek druskos ir padengti maisto ruošimui.
  7. Patiekite karštą su patiekalų.

6. Aloo Mataras:

Aloo Matar gali būti tiek sausa arba per Gravy formų. Tai gali būti geriausias, patiekiamas su tiek ryžių ir rotis. Tai puikus sintezės Aloo ir Matar. Tai klasikinis receptas, kad jums reikia išmokti. Tai aštrus šiaurės Indijos patiekalas yra lengva padaryti, ir skonis geriausiai parathas ir rotis.

Reikalingi ingredientai:

  • Supjaustyti svogūnai
  • Smulkinta česnakai ir imbieras
  • Daržovių aliejus
  • Lauro lapų
  • Kapotos bulvės
  • Žirniai
  • Garam masala
  • Vanduo
  • Kapotų šviežių kalendra
  • Druskos ir pipirų

Kaip padaryti:

  1. Supjaustytus į vidutinės ugnies svogūnus ir pridėti česnakų ir imbiero.
  2. Pridėti bulvės, žirniai ir lauro lapų. Laikyti maišant.
  3. Įpilti vandens užvirinti ir virkite 10 minučių.
  4. Įdėti garam masala ir virkite šiek tiek daugiau laiko.
  5. Galiausiai, pridėti druskos, pipirų ir kalendra.

7. Mataras Paneer:

Tai klasikinis ir tradicinis Šiaurės Indijos delikatesas, kuris dabar yra valgomas indėnų visoje šalyje. Tarp Indijos receptus perlas, šis patiekalas su egzotinių aromatas gali pasotinti alkį.

Reikalingi ingredientai:

  • Lengvai kepti paneer kubeliai
  • Šviežios žalieji žirneliai
  • Susmulkintą svogūną
  • Kapotos pomidorų
  • Pasta paprikos, imbiero ir česnako
  • Ciberžolės milteliai
  • Raudonasis čili miltelių
  • Kalendros milteliai
  • Sausi vaistinė ožragė lapai
  • Malai
  • Druskos ir aliejaus

Kaip padaryti:

  1. Įkaitinkite aliejų į kadai ir Supjaustytus svogūnus.
  2. Tada pridėkite imbiero ir žaliosios paprikos pasta.
  3. Įdėti prieskonių milteliai, į jį ir pridėti šiek tiek vandens.
  4. Pridėti pomidorus ir virkite kelias minutes, kad susidarytų pastos.
  5. Pridėti žalia žirnių ir virkite dar keletą minučių.
  6. Supilti garam masala miltelių, Malai, paneer ir ožragė su vandeniu.
  7. Kepkite minutę maišydami ingredientus lėtai.

8. Aloo Patta Gobio:

Aloo patta Gobi yra vienas iš paprasčiausių vegetariškų Indijos receptai pietums, kad yra visiškai lengvas ir gali būti kartu sudėjus ant dienos, kai šaldytuvas yra tuščias daržovės. Jei norite, kad jūsų „Maa Ka haath KA khaana“, pabandykite šį galia supakuoti receptą, kuris gali būti pagamintas iš dhaaba kelią namuose.

Reikalingi ingredientai:

  • Griežinėliais kopūstai
  • Bulvių supjaustyti kubeliais
  • Susmulkintą svogūną
  • Imbieras česnakų pasta
  • Kapotos pomidorų
  • Ciberžolės milteliai
  • Raudonasis čili miltelių
  • Kalendros milteliai
  • Kmynų sėklų
  • Naftos ir druskos

Kaip padaryti:

  1. Pridėti šiek tiek aliejaus keptuvėje ir pakepinti kmynų sėklų.
  2. Pridėti imbiero česnako pastos ir svogūną.
  3. Tada pridėti prieskonių ir smulkiai supjaustytus pomidorus į jį.
  4. Išmaišykite mailius, kad jis yra virti gerai.
  5. Pridėti kubeliais bulves ir smulkintą kopūstą.
  6. Supilkite druskos ir virkite, kol daržovės suminkštėja.

9. Baigan Ka Bharta:

Atneškite į naują skanios skonio į ne taip patrauklus baklažano, su prieskoniais mišinys ir jūsų ryšį. Norėdami atlikti šį Yummy patiekalas jums reikės vidutinio dydžio baklažanų arba baingan.

Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanų arba baingan (vidutinio dydžio)
  • Virti žirneliai
  • Pjaustytų pomidorų
  • Kapotos svogūnai
  • Garam masala milteliai
  • Raudona paprikos miltelių
  • Kapotos žalia paprikos
  • Ciberžolės milteliai
  • Druskos ir aliejaus

Kaip padaryti:

  1. Lengvai valyti baklažanų su naftos ir kepsnys jį per šilumos.
  2. Užtikrinti, kad visi šonai skrudintos ir tada nulupkite odą.
  3. Sumaišyti baklažanų gerai.
  4. Tada apkepkite svogūną ir žalia paprikos keptuvėje.
  5. Toliau, pridėkite prieskonius ir druską.
  6. Pridėti pomidorus ir virkite keletą minučių.
  7. Pridėti koše baingan ir žirniai. Virti 5 minutes.

10. Pomidorų Ryžiai:

Jei norite įdėti širdingas šypsena ant savo šeimos veidus, tai turi-pabandyti receptą. Galite tarnauti šį patiekalą su keliais vegetariškų ar ne vegetariškų patiekalų.

Reikalingi ingredientai:

  • Sultingas raudonos pomidorai
  • Žalia Čilė
  • Kardamono ir gvazdikėlių
  • Imbieras ir česnakų
  • Kokosų tarkuotas
  • Kmynų milteliai ir sėklos
  • Ghee / aliejaus
  • Griežinėliais svogūnai
  • Lauro lapai
  • Išvalyti ryžiai

Kaip padaryti:

  1. Sumaišykite pomidorų ir čili su gvazdikėlių, cinamono, imbiero, kokoso ir česnaku.
  2. Pridėti kmynų miltelių ir sumalkite sklandžiai pasta.
  3. Mailius kmynų sėklos ghi.
  4. Dabar, pridėti svogūnų griežinėliai ir lauro lapus.
  5. Mailius iki svogūnais paruduoti.
  6. Pridėti pastos lėkštę ir Sauté.
  7. Dabar, pridėti nuvalytą ryžius ir išmaišyti mailius. Pridėti druskos ir vandens.
  8. Virėjas šis kelias minutes.

11. Moong Dal khičdi:

Lęšiai niekada nebuvo taip skanu! Patiekalas, kad net jūsų vaikai bus lyžis toli. Tai sveikas ir Yummy receptas yra idealus musonas naktų kartu su keptomis bulvėmis ir papads !.

Reikalingi ingredientai:

  • Moong Dal
  • Ryžiai
  • Susmulkinti butelis moliūgas
  • Ghee
  • Kmynų sėklų
  • Druska
  • Asafetida (Hing)
  • Smulkiai tarkuoto imbiero
  • Vanduo

Kaip padaryti:

  1. Sugerti ryžių ir Moong dal vandenyje ir nusausinkite ją.
  2. Įkaitinkite slėgio viryklė ghee ir pridėti asafetida, kmynų sėklas. Išmaišykite mailius tam tikrą laiką.
  3. Pridėti dal ir ryžiai su visais ingredientais į viryklę.
  4. Kepkite 8 minutes arba tiek.
  5. Patiekti khičdi su ghi arba sviesto, apibarstyti ant viršaus.

12. Citrinų Ryžiai:

Čia ateina vienas iš labiausiai paplitusių Pietų Indijos vegetariškų pietų receptus. Likusių ryžių jūsų namuose nereikia eiti į šiukšlinę, bet daugiau. Iš Indijos kalkių, kai sumažėjusi su kario lapų ir prieskonių rūgštumas daro skanus aromatinė ryžių paruošimas, kad gerai dera su daugeliu kitų patiekalų.

Reikalingi ingredientai:

  • Virti ryžiai
  • Citrinos sulčių
  • Juoda Garstyčių sėklos
  • Aliejus
  • Curry lapai
  • Druska
  • Žalia Čilė
  • Riešutai
  • Ciberžolės milteliai

Kaip padaryti:

  1. Pirma, šilumos aliejaus keptuvėje ir pakepinti garstyčių sėklų.
  2. Pridėti žemės riešutai ir ciberžolė miltelių.
  3. Tada pridėti druskos, karis lapai, žalia čili ir maišykite mailius tam tikrą laiką.
  4. Prieš pakylant liepsną, supilkite citrinos sultis į jį.
  5. Pagaliau, pridėti virtų ryžių ir gerai išmaišykite.

13. Kokoso Dal:

Švelnus dar flavorsome variacijos reguliariai dal tadka, tai skanus Dal preparatas idealiai tinka tarnauja svečius vakarienei.

Reikalingi ingredientai:

  • Chana Dal
  • Maži bitai kokoso
  • Ciberžolės milteliai
  • Ghee
  • Cukrus

Prieskoniai Pagalbinės medžiagos yra:

  • Ghee
  • Raudonasis sausas paprikos
  • Lauro lapų
  • Cinamono lazdelė
  • Žalieji paprikos
  • Kmynų sėklų
  • Tarkuoto imbiero

Kaip padaryti:

  1. Sugerti dal vandenyje valandą ir kepkite jį į vandenį.
  2. Šilumos ghi keptuvėje ir pakepinti kokoso bitai.
  3. Supilkite virti dal keptuvėje ir sudėkite cukrų, druską ir ciberžolė miltelių.
  4. Kepkite keletą minučių.
  5. Kitoje keptuvėje, parengti pagardas šildomas ghi.
  6. Tada supilkite prieskonių į dal ir troškinkite kelias minutes.

14. Kaddu Posto:

Jei esate hostingas vakarėlį namuose, pabandykite šį retą, bet skanus aguonų patiekalas, kad yra tikrai laimėti jums komplimentus. Nors tai gali užtrukti keletą tyrimų prieš jums išmokti, galite būti tikri, kad jūsų svečiai bus spooning toli iš džiaugsmo.

Reikalingi ingredientai:

  • Kuba oranžinė moliūgų
  • Aguonos įklijuokite
  • Pjaustytų pomidorų
  • Tarkuoto česnako
  • Garam masala milteliai
  • Ciberžolės milteliai
  • Kalendros milteliai
  • Kapotos kalendros lapai
  • Raudona paprikos miltelių
  • Naftos ir druskos

Kaip padaryti:

  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir įdėti aguonų pasta.
  2. Dabar, pridėti tarkuoto česnako ir laikyti jį sim tam tikrą laiką.
  3. Tada pridėti prieskonių lėtai. Taip pat pridėkite pomidorų griežinėliais ir kaddu.
  4. Dabar pridėkite raudoną paprikos miltelių ir druskos, o Greitas kepimas.
  5. Pabarstykite šiek tiek vandens, jei reikia, ir laukti kol kaddu gauna pasiūlymą.
  6. Patiekite su kapotais kalendros lapų ant viršaus.

15. Methi Pulao:

Paskutinis, bet tikrai vienas iš labiausiai išbandytų Indijos vegetariškų receptų vakarienės Methi Pulao yra nugalėtojas ant pietų stalo. Patiekite su bet vegetarišką ar ne vegetarišką patiekalą.

Reikalingi ingredientai:

  • Basmati ryžiai
  • Kapotų šviežių vaistinė ožragė lapai
  • Gvazdikėliai ir cinamonas
  • Smulkiai pjaustytų svogūnų
  • Smulkiai pjaustytų aitriųjų paprikų
  • Imbieras-česnakų pasta
  • Druskos pagal skonį
  • Vanduo
  • Ghee

Kaip padaryti:

  1. Sugerti ryžius vandenyje.
  2. Šilumos ghi ir naftos kartu keptuvėje ir įdėti gvazdikėlių ir cinamono.
  3. Tada pridėti svogūnų ir Sauté jį prieš pridedant imbiero-česnako pastos ir žalia paprikos.
  4. Toliau, pridėkite susmulkintų ožragės lapai ir maišykite mailius.
  5. Supilkite nusausintos ryžių ir pakepinti kelias minutes.
  6. Pridėti vandenį ir druską į puodą ir gerai išmaišyti.
  7. Reikia virti 10 minučių ant mažos ugnies.
  8. Ryžiai turi būti purus ir ji turėtų būti patiekiamas karštas su patiekalų.

Šie paprasti Indijos Vegetarišką vakarienė receptai gali būti paruoštas su ingredientų lengvai prieinama jūsų virtuvės lentynos. Su šiek tiek kūrybiškumo, galite paskolinti jiems savo asmeninius ryšius. Išbandykite juos ir dalintis su mumis savo patirtimi rengiant šią Yummy vegetariškų Indijos vakarienė receptus.

load...