Papietauti Ispanijos maisto festivalis

Nuo 16-28 balandis Maskvos viešbučio Marriott Tverės (1 Tverės-Yamskaya, 34) yra kiekvienas įeinantis gurmanų bus pavaišinti geriausius patiekalus katalonų virtuvės. Šiomis dienomis restoranas Gratsi stebuklų kulinarinio meno Ispanijoje įrodyti Maestro Raul Arrabal Ferret. Tai skanus ponas vyriausiasis virėjas tarnauja tarragonskom restoranas El Gatim, specializuojasi baskų ir katalonų virtuvės.

Katalonų virtuvė yra žinoma nuo viduramžių. Krantas nori žuvies ir jūros gėrybių, žemyno gyventojai orientuota į mėsos. Tačiau, griežtai kalbant, tokia nacionalinė Ispanijos virtuvė neegzistuoja: yra įvairovė regioninių virtuvių, kurie o gauti pigius bilietus į Norvegiją jau galima internetu flymaster.lt/norvegija/ įtakoja klimato ir vietos gyvenimo būdą. Ispanas tipiškas meniu susideda iš keleto kursų, kuriose turi būti užkandžiai tapas, pagrindinis patiekalas, priklausomai nuo regiono, gali būti mėsos ar žuvies, ispanai mėgstamiausias desertas yra tikrai crema Ciastko – šviesos kremą, po tradicinės kavos puodelio.

Užkandžiai Maskva kelionių programa bus pateikta Maestro Ferret: rūkytas kumpis Balearų ($ 8), aštrus kiaulienos dešra Chorizos ($ 4,5), kalmarais su pomidorais ir piccala – petražolių, česnakų ir šiandien palyginti pigius skrydžius į Bergeną galima internete flymaster.lt/norvegija/bergenas.php alyvuogių aliejaus (9 $) mišinys, su salotomis šparagai ir griežinėliai žąsų kepenėlių ($ 10). Atsižvelgiant į pagrindinių patiekalų score: garsus paella katalonų (17 $), populiarus Ispanijoje karštas patiekalas sūdytos menkės padaže alliori ir salotos kedro riešutais ir razinomis ($ 17), keptos jūrų lydekos, įteiktas kepta kiauliena su marmeladu ir karamelizuotais svogūnais ($ 18 ). Tai tradicinis katalonų patiekalas iš serijos kalnų ir o gauti lėktuvų bilietus į Milaną patogiausiai čia http://flymaster.lt/italija/milanas.php jūros pradėjo, žuvis simbolizuoja jūrą ir mėsa – kalnai. Iš viso Ispanijos meniu siūlo apie 12 užkandžiai, septynis pagrindinius kursus ir 6 desertus, tarp kurių yra katalonų kremas ($ 8). Nuplaukite visą siūlomą putojančių vynų Cava, taip pat raudonos ir baltos vynų Rioja, Peneda, Navarra. Padėti virtuvėje

Mr Šeškas yra virėjas Nikas van Marriott Tverės Rimsdayk, kuris neseniai grįžo iš Barselonoje, kur jis paėmė virimo pamokas seniausių jūros gėrybių restoranas El Suquet De L’Almirall, kuris išvertus iš ispanų kalbos reiškia sriuba jūrų ADMIRALSKAYA.

Pagal Ispanijos kulinarijos festivalis vyks loterijos prizą – savaitgalį dviems c skrydžius ir apgyvendinimą kurorto Maljorka Marriott Son Antem Golf Resort and Spa Maljorka.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *