Kiaušinio baltymų diagrama – kiek baltymų sudaro kiaušinėlis?

load...

Iš visų valgymų, pusryčiai karalius yra vienas iš svarbiausių patiekalų dieną. Žodis pusryčiai yra tiesiogine prasme. Jūs esate turintys savo pirmąjį patiekalą po „badavimo“ už pasakyti penkių iki aštuonių valandų. Taip, miega ne tik tenka savo mintis ir savo išorės galūnes, bet atpalaiduoja savo vidaus organus, taip pat.

Dabar, visiems svarbus klausimas yra, „jei pusryčiai yra svarbiausia rupiniai dieną, kas turėtų būti įtraukti į ją? ‘

Pusryčių niekada visiškai, nebent ji turi kiaušinį į jį. Na, kas nemėgsta ji saulėta pusė iki! Daugelis iš mūsų kaip pasigardžiuoti pabaigoje trynio, kai kurie iš mūsų mano, Baltosios būti speciali gydyti, bet tai galima pasakyti, kad mes visi mėgsta, turinčius kiaušinius.

Kiaušiniai yra puikus baltymų šaltinis. Juose yra vienodas proporcijas devynių amino rūgščių, reikalingų įvykdyti mitybos poreikius žmogaus organizmui. Tyrimai įrodė, kad du ar tris kiaušinius per dieną veda į sveiką gyvenseną. Tačiau vartoja kiaušinius kasdien turi savo mitus, čia yra visi atsakymai dėl mitų ir tikėjimų, kurių kiaušiniai kasdien.

load...

Daug žmonių tarp mūsų nuomone kiaušinius būti ne vegetariškas maistas. Tiems, vegetariškų ekstremistų maisto produktų, kaip quinoa, grikių, špinatais ir vaisiai yra kiaušiniais pakaitalus. Jie gali būti nebaigtas šaltiniai baltymų, tačiau jie suteikti reikalingą energiją organizmui reikia veikti. Tačiau čia laimikis vegetarai turi virti šiuos produktus labai metodinės mados taip, kad svarbiausi vitaminai neturi gauti sunaikinti.

Ne vegetarai neturi pagrindo nerimauti! Jie taip pat gali gauti pilną baltymų iš jautienos, vištienos, žuvies ir kitų mėsos gaminių, be kiaušinių. Jie gauna geriausią iš abiejų-puikus skonis ir daug baltymų.

Dabar pažiūrėkime, ką daro kiaušinis toks patikimas šaltinis baltymų. Tai dietinis diagrama pateikta žemiau vaizduoja baltymų kiekį kiaušinių, ir lygina savo baltymų su kitų maisto produktų, pavyzdžiui, jautiena, pienas, žuvis, riešutai ir tt

Kiaušinių baltymų diagrama:

Čia yra išsamus suskirstymas baltymų lygių, esančių įvairių kiaušinių:

  • Kiaušinis yra apie 6,3 g baltymų – ir apie 3,6 g baltymų kiaušinių White & 2,7 gramų kiaušinio trynys.
  • Kiaušiniai net kalorijų, kurios turėtų būti suderintos su pilna dieta kalorijų.
  • Vidutinis virtas kiaušinis turi apie 6 gramus baltymų.
  • Omletas, kuris yra labai dažnas pusryčių punktas pagaminti su kiaušiniais yra apie 10 gramų baltymų.
  • Antis kiaušinis turi 15 gramų baltymų
  • A putpelių kiaušinis turi 2 gramų baltymų.
  • Kiaušiniai pagaminti iš 2, kiaušinių ir pieno kartu turi 14 gramų baltymų

A. Be šių, Kiaušiniai taip pat yra naudojami šiais būdais: Kiaušiniai yra turtingas baltymų šaltinis ir yra dažnai naudojamas padaryti baltymų milteliai. Šie baltyminiai milteliai suteikia baltymų žmonėms, kurie maistiniu nepasiturintiems. Jūs galite žinoti, išrūgų, kazeino ir sojos baltymų miltelius, bet jūs girdėjote apie kiaušinių baltos baltymų miltelių? Du pagrindiniai privalumai kiaušinių baltos baltymų milteliai yra:

  1. Tai be laktozės, todėl tiems, kurie yra laktozės netoleruoja ir negali turėti išrūgų arba kazeino baltymų milteliai gali eiti kiaušinių baltos baltymų milteliai. Kiaušinių-balta baltymų milteliai yra 25grams baltymų per 30 gramas įteikimo. Tai baltymų kiekis yra panašus į išrūgas ir kazeino, todėl vienas neturi eiti į kompromisą dėl jų paros dozė baltymų iš šių papildų.
  2. Išrūgų yra sparčiai virškinti baltymų, o caesin yra lėtai virinant baltymų. Kiaušinių balti milteliai patenka tarp todėl padeda raumenų sintezę eiti ant ilgiau.
  3. Kiaušinių Balti milteliai yra pilnas baltymų, nes ji turi visas 10 amino rūgščių. Jokio kito natūrali medžiaga turi tą patį kiekį amino rūgščių.

B. Amino rūgštys prieinama kiaušinių baltymų yra baigtinis, ir jie suteiks jūsų kūno visas reikiamas amino rūgščių. Tinkama maisto baltymų suvartojimas yra būtina. Tai turėtų apimti visas amino rūgštys Jūsų organizmui reikia kasdien. Kiaušinių turi visas amino rūgščių, pavyzdžiui, histidino, izoleucino, leucino, fenilalanino, lizino, metionino, fenilalanino, treonino, triptofano ir valino. Šios amino rūgštys yra toje santykiu, kuris atitinka žmogaus kūno poreikius. Taigi kiaušinis yra dažnai naudojamas kaip matas palyginti baltymų ir kitų maisto produktų. Kiaušiniai ne tik devynias amino rūgštys, tai taip pat yra devynios kitų amino rūgščių.

Pagal baltymų virškinamumas Pataisyta amino rūgštis balas (PDCAAS) kiaušinio, išrūgų baltymų ir sojos baltymų rezultatas 1 nuo 0 iki 1. Tačiau masto, aminorūgščių balas (ILS) tarifai yra 1,21 kiaušinio, kuris yra virš žmogaus poreikių , Baltymų veiksmingumo koeficientas kiaušinių yra 3.8 ir biologinės vertės kiaušinių įvertintas tarp 88 ir 100. Taigi kiekvienas didelis kiaušinis suteikia daug 6.29 gramų aukštos kokybės baltymų iš viso, tai kodėl kiaušiniai, klasifikuojami su mėsos baltymų maisto produktų grupės.

Kiaušinio trynys yra didesnę dalį Kiaušinio s vitaminų nei balta, kaip vitaminų A, D, E ir K ji taip pat yra vitamino B6 ir B12, folio rūgšties, pantoteno rūgšties, tiamino, kalcio, vario, geležies, mangano, fosforo, seleno ir cinko. Taigi nereikia ignoruoti trynių, nes jis yra didelis kalorijų, juk jums reikia keletą kalorijų energijos.

C. Kiaušinio baltymas diagrama yra veiksmingas gidas. Tai Jus informuoti apie baltymų Jūs gaunate iš vartoja kiaušinius. Ji taip pat informuoja apie kitų maisto produktų, kad jūs galėtumėte vartoja tuo atveju, jei praleisti ant kiaušinių. Taigi bet koks šių produktų vartojimo tarpas gali būti kompensuojama.

Kiekvienas žino, kas vegetaru yra, bet tiems, kurie nežino, čia techninių detalių yra apibrėžimas: Vegetarų yra asmuo, kuris neturi valgyti mėsos ar bet koks produktas iš gyvūnų skerdimo. Yra keletas vegetarai, kurie apsiribojo tam tikrų maisto produktų, kurie laikomi ne vegetaras turėti sveiką mitybą. Gerai suplanuotas vegetariškos dietos gali būti sveikas ir maistingas pakankamas. Štai keletas vegetariškų dietų tipų:

  1. Veganai ar viso Vegetarai: Jie valgo tik augalinio maisto kaip vaisiai, daržovės, sėklos, ankštiniai, riešutai ir grūdai.
  2. Lacto-Vegetarai valgyti augalų maisto produktų, taip pat pieno produktų, tokių kaip pieno ir sūrio.
  3. Lacto-Ovo Vegetarai valgyti augalų maisto produktų, pieno produktų ir kiaušinių. Dauguma amerikiečių taip šios dietos.
  4. Puspriekabės Vegetarai nevalgo raudonos mėsos, bet jie turi vištienos ar jūros gėrybių su augalų maisto, kiaušinių ir pieno produktų.

Vegetarai paprastai gauna pakankamą kiekį maistinių medžiagų, tačiau jie turi sumažinti dėl kai kurių, pavyzdžiui, šių maistinių medžiagų:

Baltymai: Baltymai yra svarbi augimo ir priežiūros kūno audinių ne tik; tai yra svarbus komponentas fermentų ir hormonų. Baltymai padeda pieno gamybai žindančioms moterims. Kaip augalų maisto produktų, kaip tofu, tempeh, neskaldytų grūdų, ankštinių augalų, daržovių, sėklų ir riešutų asortimentą teikti amino rūgštys.

Į kiaušinių baltymus baltymai gali būti lengvai virškinamas organizme, todėl kovotojai ir kūno statybininkai prisiekiu jį. Sportininkai taip pat kiaušinių baltymus kaip baltymų šaltinis, nes ji suteikia aukštą santykis baltymais kalorijų labai mažai arba visai be riebalų. Kiaušiniai taip pat yra gausu antioksidantų, kurie kovoti su laisvaisiais radikalais organizme ir jus apsaugoti nuo vėžio. Yra tiek daug naudos iš kiaušinių, kad jūs galite ne tik juos ignoruoti. Kiaušiniai pridėti skonio daugelyje maisto produktų ir jums stiprus iš vidaus.

Omega-3 riebiosios rūgštys: Omega-3 riebalų rūgštys mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką ir pagerina pažinimo funkciją ir viziją. Pirminiai šaltiniai Omega-3 riebalų rūgštys yra žuvis, organų mėsa ir DHA turtingas maistas, pavyzdžiui, kiaušinių. Vegetarai negali gauti OMEGA3 riebalų rūgštys daržovių šaltinių vieni, jie turi imtis papildų.

Kalcis: Nors kalcio trūkumų, vegetarams yra retas, yra keletas daržovių, kurie slopina kalcio absorbciją. Taigi šiuo atveju pieno ir paukštienos produktų, reikia, kad mityba subalansuota.

Vitaminas D: vitaminas D padeda kalcio absorbcijai iš virškinimo trakto ir naudoja jį kurti stiprius kaulus ir dantis. Geriausi šaltiniai vitamino D yra gaunami iš pieno ir kiaušinių. Taigi vegetarai netenka vitamino D visiškai.

Vitaminas B 12: Vegetarai reikia atkreipti ypatingą dėmesį į šio maistinių medžiagų. Įstaiga turi mažai vitamino B12 už raudonųjų kraujo kūnelių formavimui ir normaliai nervų funkciją. Vitaminas B12 trūkumas gali sukelti negrįžtamą nervus. Veganai trūksta vitamino B12 savo mitybą ir reikia turėti pieno ar sojos produktus ir vitamino B12 papildų.

Geležies: Geležies randama gyvūnų ir augalų maisto, bet geležies iš gyvulinių produktų gauna absorbuojamas organizme lengvai. Geležies iš augalinių maisto negauna absorbuojamas organizme dėl didelio skaidulų kiekio. Pluoštas nėra absorbuojamas organizme ir jis yra susijęs su mineralų, pavyzdžiui, geležies ir trukdo jo pasisavinimą, taip pat.

Cinko: cinko yra mineralas, kuris yra pateikti į augalų maisto produktas, bet geriau absorbuojamas iš gyvūnų šaltinių. Taigi keletas vegetariškų dietų neteikia rekomenduojamą kiekį cinko. Taigi jie turi valgyti riešutų, sūrio ir sojos produktus kartu su vitaminu C turtingą maistą, kad geriau įsisavinti cinką.

Vegetarai turėtų laikytis dietos principus rekomenduojamus mitybos gairės amerikiečiams. Gerai suplanuotas veganų dietos gali patenkinti visas gaires. Rekomendacijose pabrėžiama, kad 26 oz. Per savaitę mėsos, paukštienos ir kiaušinių turėtų būti suvartojama.

D. Geriausia dalis apie valgymo kiaušinius, kad jie yra nuolat suvartojama per pusryčius, ir todėl jūs neturite, kad tilptų juos prievarta į savo kasdienį racioną grafiką. Taip pat jie eina labai gerai kaip papildomą maistą su kitų patiekalų – todėl jūs neturite jaudintis valgyti juos atskirai.

Geriausi būdai, kaip virėjas Egg:

Ar kada nors galvojote apie teisingą kelią virimo kiaušiniai padidinti mityba? Štai keletas pagrindiniai principai todėl dauguma kiaušinių gulėti šaldytuvo:

  • Paprastai taikant šilumos maisto yra natūraliai destruktyvus procesas. Jei šilumos kiaušinių baltymus baltymai tampa denatūruoti ir daugiau biologiškai. Baltymo, vadinamo „avidino“ taip pat gauna sunaikinta procesą, kuris yra geras dalykas. Taigi šildymas kiaušinių baltymus yra labai naudingas. Tačiau mažiau šilumos turėtų būti taikoma kiaušinių trynių, nes riebalai ir kitų maistinių medžiagų linkę sugestų.
  • Ganomos kiaušinių tryniai yra geriausi šaltiniai riebalų ir baltymų. Taigi, jūs turėtumėte valgyti kiaušinio trynys, o ne laikyti jį panaikinti.
  • Daug gerų riebalai oksiduojasi ir tampa mažiau naudinga, kenkia net. Tai tiesa, jei kiaušinių trynius. Tai geriausia palikti trynius nevirti. Jei planuojate kepti kiaušiniai įsitikinkite, kad jums nereikia šildyti jį deguonies ilgą laiką. Šilumos gali susirangyti baltymų, kiaušinių baltymus ir kiaušinių trynių ir sukurti lipni riebalų, kad jūsų organizmas negali panaudoti. Tai atsitinka todėl, kad deguonis paspartina sunaikinimo procesą, o šildymas.

Skirtingi būdai Cooking kiaušinis yra šie:

  • Minkštas kaitinti, yra optimalus būdas virėjas kiaušinį kaip riebalai ir maistinių medžiagų trynyje esmės turi tris apsauginius sluoksnius nuo oxidation- vandens, kiaušinio lukšto ir kiaušinių baltymai. Tokiu būdu visi kiaušinių maistinės medžiagos yra išsaugotas. Kiaušinių baltymus virti už geriausią baltymų panaudojimo ir avidino pašalinimas. Be to, priimant minkštas virtą kiaušinį yra greičiau ir lengviau Lyginant su kepimui žinutę keptuvėje kiaušinį. Taip pat trynys išlieka creamier ir storesnis.
  • Apvirtas kiaušinių mylimas daug savo gryno skonio. Tačiau, kai kiaušinio trynys lieka panardintas į vandenį, apsupto kiaušinio baltymas, apsauginis apvalkalas sluoksnis yra prarastas. Taip pat tai yra labai nepatogu aptarnauti apvirtas kiaušinių.
  • Turėti žalių kiaušinių mintis gali padaryti jums šaukti, bet tai yra geriausias būdas turėti kiaušinius. Būkite atsargūs, ne per daug žaliavų kiaušinių baltymus, nes jie turi baltymo, vadinamo avidino, kuris gali sujungti su vitamino B vadinamas Biotinas ir gali sukurti rimtų sveikatos problemų. Jei jūs negalite turėti žaliavos kiaušinių trynius arba žaliavinio sveiki kiaušiniai, tada mišinys juos į savo ryto Pochlebca. Įsitikinkite, kad jūs galėsite įdėti kiaušinius pabaigoje ir sulenkite kelias sekundes. Šiuo būdu galite sumažinti oksidacinį stresą nuo kapojimo riebalų iki labai mažų dalelių ir kišti į deguonies.
  • Kai kiaušiniai virti trynio pasiekia aukštesnę temperatūrą ir tokiu būdu žalingos procesas prasideda. Tačiau dėl to, kad kiaušinių lukštus akivaizdoje kontaktas su deguonimi neįmanoma todėl kai suma žala yra kontroliuojama. Jūs niekada negali pakeisti visą maistą su kietai virtų kiaušinių.
  • Kurdamas saulėtą pusę iki šiluma teikiama iš keptuvės dugno, kad trynys lieka išsaugotas, bet apsauginis vandens danga ant kiaušinio yra prarastas. Todėl patartina turėti mažiau pasaulyje mėgstamas „Sunny Side iki“.
  • Padaryti daugiau, lengva šiluma turi būti taikomas iš abiejų pusių: ‘Taip brangiųjų maistinių medžiagų ir riebalų kiaušinių tryniai yra visiškai prarastų.
  • Kodavimo kiaušinius yra kapojimo riebalus ir baltymus iki mažų dalelių ir atskleisti jiems šildyti ir oksigenacija būdas. Venkite šią virimo jei jūs naudojate įprastus feedlot kiaušinius metodą. Šios tradicinėse šėrimo vietų, kiaušinių riebalai yra Pro-uždegiminių ir jiems nereikia būti toliau oksiduojasi. Net jei jūs naudojate ganomos kiaušinį šis metodas išlieka blogiausias būdas virėjas kiaušinių. Riebalų ir cholesterolio oksidacijos tampa žalingas jūsų sveikatai.

Kurį jums patogiu būdu verdant kiaušinį, įsitikinkite, kad kiaušinio trynys būtų išsaugota. Atsižvelgdama kiaušinių trynių niekada blogai. 

Jei valgyti kiaušinius Daily?

Kiaušiniai yra daug kalorijų, riebalų ir cholesterolio, todėl suvartojantys kiaušiniai kiekvieną dieną gali padėti jums tuo širdies ligų riziką, didinant cholesterolio kiekį kraujyje. Taigi, tai geriau laikytis kiaušinių baltymus ir kitų kiaušinių alternatyvų, siekiant sumažinti pavojų sveikatai. Štai kodėl jums turėtų apriboti savo kiaušinių suvartojimas:

  1. Perteklinė Kalorijos: Dideli kiaušiniai suteikia 75 kalorijų kiekvienas. Ar tikite, kad tiesiog kiaušiniene plokštė gali užpildyti jus su 225 kalorijų? Tai aukštos suma kalorijų tikrai sukelti svorio padidėjimas. Valgymo trys kiaušiniai per dieną gali sukelti vieną svarą svorio prieaugis per mažiau nei tris savaites.
  1. Padidėjęs riebalų: Vartojimas kiaušinius kasdien didina riebalų kiekį. Nors kai kurie riebalai yra geras, nes ji padeda įsisavinti riebaluose tirpių vitaminų, sočiųjų riebalų iš kiaušinių gali būti žalingas, nes jis padidina savo riziką susirgti širdies ligomis. Iš tiesų, trys plakta kiaušinienė pusryčiams gali supakuoti 35% kalorijų už visą dieną.
  1. Didelis cholesterolio kiekis: Vartojimas kiaušinius kasdien prideda per daug cholesterolio dietos. Cholesterolis yra riebalų ir vaško medžiaga, kuri kaupiasi ant arterijų sienelių, kai jūs turite per daug iš jų savo kraują. Cholesterolio tampa sunku ir standus todėl kraujo krešulių. Jūsų širdis turi dirbti sunkiau stumti kraują arterijomis ir taip padidinti kraujo spaudimą. Žalingo cholesterolio didina širdies priepuolių riziką. Taigi, kad jūsų kasdien suvartojamų cholesterolio mažiau nei 200 miligramų. Vienas didelis kiaušinis yra 185 miligramų cholesterolio ir jis užima daugiau nei dienos cholesterolio paskirstymo. Atsižvelgdama mėsos ir jūros gėrybių dietos kartu su kiaušiniu prideda daugiau cholesterolio dietos.

Visa riebalų ir cholesterolio ateina iš kiaušinio trynio, todėl rinktis paprastą kiaušinių baltymus ar atskiro trynio iš baltymus iki virimo. Jei tris plakta kiaušinių baltymus tada jūsų kalorijų skaičius krinta mažiau nei 60. Cholesterolio ir riebalų kiekis kiaušinių baltymus yra kur kas mažiau, nei esantis visai eggs.You taip pat gali eiti riebalų nemokama ir cholesterolio neužkrėstų kiaušinių.

Ar jau planuojate nustoti valgyti kiaušinius po svarstymo sveikų kiaušinių trūkumus? Cholesterolio kiekį kraujyje yra daugiausiai atsakinga už širdies ir kraujagyslių ligų, ir kiaušiniai yra laikomi pagrindiniai kaltininkai už didėja cholesterolio kiekį kraujyje. Gerai, kad yra mitas; mums pirma išvalyti nesusipratimų parodant, ką tiksliai padidina cholesterolio lygį ir vaidmenį riebalų vaidina tame procese.

Anksčiau visos maistu cholesterolio buvo manoma, kad padidinti riziką susirgti širdies ligomis. Tiesa yra tik tam tikrų rūšių cholesterolio kiekis kraujyje gali išsirikiuoti arterijas ir nurodyti galimą riziką susirgti širdies priepuolis. Cholesterolis yra reikalinga dėl veiktų tinkamai kūną ir jis gaminamas kepenyse ir kituose organs.The suma mitybos cholesterolio yra mažiau reikšmės lyginant su kraujo cholesterolio atsiranda dėl sočiųjų ir nesočiųjų riebalų.

Tiesa, kiaušinio trynys yra didelis kiekis riebalų, tačiau ji yra nesočiųjų, kuri yra susijusi su „gera“ arba DTL cholesterolio (didelio tankio lipoproteinų). DTL cholesterolis padeda pašalinti MTL cholesterolio (mažo tankio cholesterolio), kuri eilučių kraujagyslės sukelia kraujo krešulių ir širdies priepuolių. Taigi turintys kiaušinius vietoj kitų šaltinių gyvūninių baltymų gali sumažinti sočiųjų riebalų suvartojimą kiekį.

Tyrimai rodo, kad asmenys, kurie jau turėjo padidėjęs MTL cholesterolio, širdies ligos rizika nepadidėjo, kai jie pradėjo įskaitant kiaušinius jų kasdienį racioną. Tačiau, riebalų kiaušinių sudėtyje kalorijų. Todėl apriboti savo suvartojamų bet niekada praleisti jį iš savo dietos. Jei paneigti sau kiaušinių dieta per savaitę jūs prarandate dėl visų esminių maistinių medžiagų.

Taigi jūs ketinate įdėti atgal į kiaušinį į šaldytuvą ar valgyti? Dabar, kai visi jūsų abejonės aišku galima valgyti kiaušinį be jausmas kaltas ne visi!

Vištos, kurie yra keliami natūralioje aplinkoje ir šeriami su tinkama mityba, kad pagerina vištienos sveikatą linkę teikti kiaušinius su aukštojo maistinę vertę. Dažnai vištienos pašarai pasidabinusį su cheminių medžiagų ar papildų, kad bus padaryti vištos duoti kiaušinius, kurie turi ilgesnį galiojimo laiką. Taigi visada patikrinkite etiketes prieš pirkdami kiaušinius, įsitikinkite, kad jie yra „patikrinta“ narvo nemokamai arba laisvai laikomų vištų kiaušiniai.

Baltymai yra statybiniai blokai gyvenimą ir kiekvieną ląstelę yra baltymų. Jums reikia baltymų dietos padeda savo Kėbulo remontas ląsteles ir padaryti naujus. Baltymai taip pat yra svarbus augimui ir vystymuisi vaikams, paaugliams ir nėščioms moterims. Trūksta baltymų gali sukelti odos ir plaukų problemas, nevirškinimas, silpna imuninė sistema ir raumenų susijusių problemų. Baltymų diagrama kiaušinių labai gerai nustato jo naudojimą kaip turtingas baltymų šaltinis ir daro visi žino, kaip jį naudoti įvairių formų, teikiančių įvairias kiekius baltymų proporcijas.

Tikiuosi, kad šis straipsnis Baltymai kiaušinių padeda jums pasiekti gerą sveikatą!

Redaktoriai pastabos:

  1. Pradžios į straipsnį buvo staigus.
  2. Srautas yra gera
  3. Reikia patobulinti kalbą šiek tiek.
  4. Keletas klaidų sakinio formavimo ir laikų.
  5. Tonas yra gera, tad šiek tiek neformalus vietose.
  6. Apskritai puikus straipsnis.

Mityba Vertybės

Kiaušinis Baltymas Kalorijos
Žalia 6g 75 kalorijos
Virimo vidurkis 6g 80 kalorijų
Kepta aliejuje 6g 120 kalorijų
Plakta (2 kiaušiniai pieno) 14g 170 kalorijų
1 kiaušinis 6g 80 kalorijų
Scotch kiaušinis 7g 140 kalorijų
Omletas 10g 128 kalorijos
Quiche (kiaušinis ir sūris) 15g 300 kalorijų
Kiaušinių kepti ryžiai 6g 210 kalorijų
Nerege 7g 360 kalorijų
Ančių kiaušinis 15g 170 kalorijų
Putpelių kiaušinis 2g 20 kalorijų
load...