Kaip padaryti ryžių actą?

load...

Ar didelis gerbėjas Azijos virimo? Negali gauti pakankamai Kylie Kwong virimo rodyti per televizorių? Na, tada jūs turite Natknąć ryžių acto tam tikru momentu. Ryžių actas yra vienas iš plačiausiai naudojamų ingredientų Azijos maisto ruošimui, ir tai ne visada lengvai prieinama jūsų vietos bakalėjos parduotuvėje. Taigi, žinant, kaip padaryti savo ryžių actą dažnai praverčia!

Dėl šio rašto, šis pašto pasakoja apie ryžių acto ir kaip galite paruošti ją namuose. Ar norėtumėte sužinoti daugiau? Laikyti svarstymas!

Ryžių actas – Apžvalga:

Ryžių actas dažniausiai gaminamas iš fermentuotų ryžių, bet jei norėtumėte naudoti ryžių vyno vietoj to, kad veikia vienodai gerai. Ryžių vynas ne tik plačiai naudojamas kaip daugelyje Azijos patiekalų ingredientas; jis taip pat buvo populiarus, kaip alkoholinio gėrimo Azijoje šimtus metų! Dėl priėmimo ryžių vyno namuose procedūra trunka keletą dienų. Bet jei jūs atidžiai sekite instrukcijas, tai gana lengva.

Kaip padaryti, kad ryžių acto?

Ingridientai:

load...
  • 4 puodeliai balti ryžiai
  • Maždaug iš Kinijos mielių kamuolio ketvirtį
  • Baltasis cukrus
  • Keli kiaušiniai.

Taip pat imtis dubenį, dvigubas katilas, yra matavimo puodeliai, 2 stiklo taros ir gražią švariu skudurėliu pora.

Kokie yra žingsniai reikia laikytis?

Naudokite balti ryžiai:

  1. Įdėkite ryžių į gražus didelis dubenyje ir padengti jį su vandeniu.
  2. Tegul ji pamerkti maždaug 4 valandas.
  3. Uždenkite dubenį su audiniu.
  4. Po 4 valandų, kamienas šį ryžių mišinį naudojant švarią šluostę ir išlaikyti ryžių vandens dubenėlį.
  5. Pastatykite dubenį į šaldytuvą ir laikyti jį ten naktį.

Pasirengimas mišinio:

  1. Be to, jūs turite matuoti ryžių vandenį, kuris buvo parengtas anksčiau.
  2. Už kiekvieną ryžių vandens, kad jūs naudojate puodelį, įdėti į ¾ puodelio baltojo cukraus.
  3. Sumaišyti cukrų ir vandenį kartu, kol visi granulės ištirpsta visiškai.

Maisto gaminimas mišinio:

  1. Kitas žingsnis yra virėjas cukraus ir ryžių ir vandens mišinį, dvigubo katilo apie 20 minučių.
  2. Tada leiskite mišiniui atvėsti tam tikrą laiką.
  3. Po mišinys pakankamai atvės, perkelti jį į gražus stiklinį indą.

Įrašyta mielės:

  1. Pirma, įvertinti, kiek puodelių cukraus ryžių ir vandens mišinio turite.
  2. Tada įsitikinkite, kad kas 4 puodeliai šio mišinio, jūs įtraukėte apie ketvirtį šaukštas mielių.
  3. Įsitikinkite, kad visi ingredientai yra sumaišyti taip pat.

Fermentacija mišinio:

  1. Šis žingsnis jums reikia būti labai kantrūs, norint pasiekti norimų rezultatų.
  2. Norint gauti savo ryžių acto, jūs turite laukti kantriai šis mišinys fermentuotis.
  3. Tai paprastai trunka apie 5 dienas, ir gali eiti iki savaitės laiko.
  4. Laikykite už burbuliukų mišinį tikrinti.
  5. Kai visi burbuliukai dingo, mišinys bus paruošta.

Rūgimui etapas:

  1. Pirmiau mišinys turi būti fermentuojama antrą kartą.
  2. Leiskite rūgti dar 4 savaites.
  3. Antrajam fermentacijos trukmė skirsis priklausomai nuo jūsų skonio.

Padermė ryžių acto:

  1. Naudokite švarią audiniu tempia, o tada virkite ją vėl dvigubas katilas.
  2. Jei mišinys yra drumstas, ir jūs norite, kad jis tapo aišku, pridėti 2 kiaušinių baltymus už 40 puodeliai mišinio prieš kaitinimo mišinį.

Dabar, kad žinote, kaip padaryti, kad ryžių actas namuose, ką jūs laukiate? Minėti veiksmai yra labai lengva laikytis, o jei įvertinti teisingai ir fermentuotis už teisinga trukmę mišinį, turėsite skanus ryžių acto pot.

Pasakyti, kaip šis pranešimas padėjo jums. Komentuoti į žemiau esantį laukelį!

load...