7 nuostabios Farro naudos sveikatai

load...

Jums gali tekti paragauti įvairių rūšių grūdų, taip pat miežių, salyklo, kviečių, bet bandėte prabangus kandidatas Italijos kilmės, gynyba FARRO „? Nors Farro yra toli nuo daugelyje namų ūkių kuokšteliniams, Farro yra populiarus dalių Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijos dalyse. Jei esate pavargę naudojant balti ryžiai, kaip pagrindinės kuokšteliniams savo patiekalų, pabandykite FARRO ir malonumas jūsų nuobodu skonį pumpurus!

Pagrindai FARRO

FARRO grūdai gali būti auginami prastos dirvos sąlygoms. Jie yra atsparūs grybų, ir derlius yra mažesnis nei kitų grūdų. Tekstūra ir skonis yra artimas šiuolaikinės kviečių. Ji yra trijų grades- krekingo, vidutinio ir ilgo.

Maistinė Turtingas Grūdų

Farro siūlo jums maistinių medžiagų, kurios kartais apima daug:

  • Ji tarnauja kaip natūralus kompleksinių angliavandenių. Į FARRO angliavandenių yra naudingas.
  • Farro yra dvigubai reguliariai kviečių baltymų.
  • Jame yra turtinga suma maistinių skaidulų, iš tiesų, geriau nei daugelis kitų grūdų.
  • Farro turi esminių mineralų, pavyzdžiui, magnio ir cinko.
  • Be šių maistinių medžiagų, Farro taip pat gausu augalinės kilmės medžiagų ir antioksidantų. Farro yra glitimo, tačiau glitimas yra lengvai virškinamas.

Kaip naudotis FARRO

Geriausias būdas pasiruošti FARRO valgymo yra mirkymas ir maisto ruošimui. Jis turi tvirtą ir chewy tekstūrą. Unikalus tekstūra užtikrina galite virėjas ją įvairiais būdais. Jums reikia virinti vandenyje, kurioje vanduo turi būti dvigubai FARRO suma. Maisto gaminimas ant mažos ugnies pusvalandį ar šiek tiek daugiau pakaktų. Kai virėjas visa Farro naudojant daugiau skysčių patartina ir virimo laikas gali būti daugiau.

load...

Italijoje Farro yra įtraukta į sriubą. Jis taip pat naudojamas, kad duonos ir makaronų. Yra atvejų, naudojant ją tokiose vietose, grūdų, pavyzdžiui, quinoa ir miežių. Yra daug būdų, kaip parengti FARRO. Jūs galite naudoti ją padaryti javainiai ir mišinys su įvairių daržovių skonį. Jis taip pat gali būti naudojamas su salotų ir desertų.

Ieško grūdų

Nors tai nėra taip paplitę kaip salyklo ar kviečių, Farro galima rasti daugelyje sveiko maisto parduotuvėse daug, ir jūs taip pat galite įsigyti internete šių dienų. Ieško pusiau gludinti FARRO yra idealus, nes ji yra lengviau virėjas. Tačiau reikia nepamiršti, kad pusiau gludinti versija grūdų yra mažiau maistinių medžiagų, nei pradinę versiją.

Farro Sveikata Privalumai

Kaip ir kiti kruopos, Farro taip pat turi keletą privalumų sveikatai. Kai kurie iš pagrindinių privalumų FARRO apima:

1. Angliavandeniai

Žemo pelningumo kviečių veislė turi kompleksinių angliavandenių, pavyzdžiui, cianogeninius gliukozidų, kurie skatina imuninę sistemą ir reguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Ji taip pat padeda sumažinti cholesterolio kiekį. Vienas puodelis FARRO turi beveik 8 gramų cholesterolio kiekį mažinančių pluošto, kuris yra lengvai keturis kartus, kad rudieji ryžiai, kuris pats savaime yra laikomas didelis angliavandenių!

2. Daug antioksidantų

Palyginus su paprastu kviečių ir kitų grūdų, Farro yra didesnę sumą antioksidantų. Grūdų yra cianogeninius glikozidų, kad dirbti stebuklai jūsų bendrą sveikatos būklę. Taigi, valgyti ji gali padėti padidinti jūsų imuniteto lygį ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų ilgalaikėje perspektyvoje.

3. Šaltinis ląstelienos

Kaip kruopos, Farro Jus visiškai ilgiau ir padeda išvengti alkio priepuoliai. Todėl, idealiai tinka tiems, kurie nori numesti visą tą perteklių padriba. A paruošto FARRO puodelio turi 10 gramų pluošto Maždaug. Valgymo pluošto turtingas maistas padeda padidinti virškinimą ir stiprina medžiagų apykaitą. FARRO nepaprastai sudėtingi angliavandeniai suskaidyti lėtai. Tai reiškia, kad energijos lygis Jūsų kūno lieka stabilus.

4. Baltymų šaltinis

Net Nigella Lawson, maisto žvaigždė, prisiekia šio nakties pojūtis, kad turi visas jos sėlenos nepažeista, todėl maistingas ir sveikas maistas. Nors tai nėra pilnas baltymų šaltinis, Farro turi gerą kiekį baltymų. Tai gali būti idealus, kai jūs nenorite įsiurbimo gyvūnų mėsa dar nenori praleisti ant baltymų.

5. Ne Sunkusis kalorijų

Jei norite gauti pusryčius arba pusryčius su nesmulkintų grūdų būdami mažai kalorijų, Farro tinka sąskaitą. Pusė virtų FARRO puodelis siūlo tiek mažai, kaip 100 kalorijų. Tai yra mažiau nei tai, ką jūs gaunate iš to paties porcija quinoa ir rudieji ryžiai. Jei esate lieknėjimo režimas ir reikia paįvairinti savo mitybą. Tada namo šiek tiek FARRO palaužti avižų ir reguliariai cheerios monotonija.

6. Mažai riebalų

Farro taip pat mažai riebalų. Be virtų FARRO taurę, jūs gausite tik 2 gramai riebalų, kuri yra artima tai, ką jūs gaunate daugiau pagrindinių grūdų, pavyzdžiui, rudieji ryžiai. Tai daro jį idealiu antsvorio asmenims. Farro gali būti suvartota salotos kaip pusryčiai arba viduryje dienos valgio, yra mažai riebalų, jūs netgi galite šaukštą dvi dubenėlius į prabangus salotomis.

7. Turto vitaminais ir mineralais

Jūs būsite maloniai nustebinti, kad vienas puodelis FARRO diena yra viskas, ko jums reikia, kad jūsų organizmas mineralinio padidinti jam reikia. Kas daugiau? Nes ji yra daug magnio, ji taip pat padeda simptomams gydyti įtampos ir palengvina menstruacijų spazmai. Dar daugiau, jis neturi jokio šalutinio poveikio ne visi!

Farro viršūnių sveiko maisto sąrašą, kai jis ateina į maistinę. Vienas puodelis šio mažiau žinomas grūdų suteikia jums 24% geležies kiekis, kad jūsų kūnas reikalauja kasdien. Jame taip pat yra vitamino B3 ir cinkas, o tai reiškia geresnę širdies sveikatą ir geresnę imunitetą.

Populiarus Farro receptai Jūs galite pabandyti

Jūs galite paruošti FARRO įvairiais būdais ir paieškos internete padės jums sužinoti daug naujoviškų FARRO receptus. Yra galimybių, tiek vegetarams ir ne vegetarams!

Vienas Visos Farro su pomidorų

Čia yra vienas skanus ir sveikas Farro receptas, kad yra lengva paruošti.

Jums reikės

  • 1 puodelis pusiau-gludinti / visas Farro
  • Balta svogūnai
  • Vanduo
  • Vyšniniai pomidorai
  • Česnakas
  • Paprika dribsniai
  • Stambi jūros druska
  • Alyvuogių aliejus
  • Parmezano sūris, tarkuotas
  • Baziliko lapai

Kaip

  1. Net tada, kai jums pasirengti pusiau gludinti FARRO, šiek tiek iš anksto mirkymo padeda. Taigi, mirkymas FARRO vandenyje, kaip jūs padaryti Pagalbinė medžiaga paruošta. Tuo atveju, jei jūs naudojate nesmulkintų grūdų, mirkti per naktį ir virkite ryte.
  2. Supjaustykite svogūną ir supjaustykite į mažus gabaliukus.
  3. Tada supjaustykite česnako skilteles į labai maži.
  4. Tada supjaustyti kiekvieną pomidorą į 4 gabalus.
  5. Ne, įpilkite aliejaus, kad giliai keptuvėje ir pašildyti.
  6. Kadangi aliejus įkaista pridėti pipirų dribsniai ir šiek tiek druskos į jį.
  7. Troškinkite lėkštę ir šilumos ir maišykite mailius per kelias minutes. Pridėti daržoves į lėkštę.
  8. Pridėti mirkyti FARRO ir kepkite labai mažos ugnies 30 minučių arba tiek.
  9. Po to, jūs rasite vanduo buvo mirkomi visiškai.
  10. Patiekti į dubenį patiekalą ir prieš patiekiant galite pabarstyti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir tarkuotu sūriu ant viršaus.

Įspėjimai

Nors valgyti FARRO pasirodo esąs mėgaujasi patirtis ir virimo galimybės yra gausiai, turėtumėte užtrukti keletą atsargumo ruošiant maistą. Žmonės su celiakija neturėtų valgyti. Tie, kurie su dideliu glitimo jautrumo neturėtų valgyti arba.

Su minėtų Farrow naudą sveikatai, verta pasvarstyti peržiūrint savo mitybą. Kas daugiau, super maistas yra ne taip nuobodus kaip kitos dietos maisto, ir jums padaryti prabangus patiekalai jį naudoti. Farro yra skanus karšto sultinio ir eina nuostabiai gerai su persikų ir obuolių. Taigi, kas yra holdingo jums atgal, atnešti namo maišą šiandien!

load...