6 paprasti žingsniai arbūzų sultysi paruošti

Sultys savo gyvenimą šią vasarą darant tam tikrą sveiką ir skanų arbūzas sulčių. Tačiau, kaip padaryti, kad šviežių arbūzas sulčių? Tai lengva paruošti ir užima mažiau laiko pasiruošti. Žmonės, kurie nori numesti svorio šiemet galėtų apsvarstyti arbūzas sulčių kaip sveiką užkandį per bet kuriuo paros metu. Vienas stiklo Šio gaivinančio sulčių bus ne tik užpildyti tuščią skrandį, bet ir suteikti keletą naudos sveikatai. Turint tai sakė, eikime per visus veiksmus, reikalingus siekiant, kad arbūzas sulčių namuose.

Ką jums reikia?

Siekiant pasirengti arbūzas sulčių namuose, jums reikės taip:

  • Vienas Visa arbūzas
  • Maišiklis arba maišyklė
  • Peilis
  • Penki citrinos
  • Du švarūs stiklai
  • Šiaudelis

Kaip padaryti, kad arbūzas sulčių namuose:

Dabar, kad jūs esate pasirengęs su visais reikalingas medžiagas, turėsite vadovautis paprasta ir lengva veiksmus toliau prižiūri šių!

1. Šveičia arbūzas:

Pirmasis ir svarbiausias dalykas, ką jums reikia padaryti, tai nušveiskite arbūzas iš išorės. Jūs galite naudoti bet kokį obuolių sidro actas arba šveitimas atsikratyti vaško, kuris gali būti susikaupusių ant arbūzo odą.

2. Susmulkinkite Arbūzas:

Kitas dalykas, jums reikia padaryti, tai pjaustyti arbūzo kelių mažyčių gabalėlių. Jei įmanoma, pabandykite juos colių kiekvienas. Dydžiai do klausimas, bet jūs turite nepamiršti, kad devyniasdešimt procentų arbūzas iš tikrųjų yra vandens! Jei rengiate arbūzas sulčių du žmonės tada jums teks tikriausiai sumažinti ketvirtį jį.

3. Neplaukite:

Prašome ne padaryti skalbimo arbūzas vienetų, kai jie buvo sumažinti klaidą. Jums bus neatimtų visas maistines medžiagas iš jo ir todėl nuobodus ir neskanus.

4. Panaudojimas maišiklis:

Kai baigsite su visais kapojimo, naudoti savo maišytuvą. Daiktai visi mažyčiai gabalėliai arbūzo į jį ir maišykite apie dvi minutes. Pridėti šiek tiek vandens, jei esate susiduria jokių problemų. Jūs turite įsitikinti, kad sultys yra storas ir skystis tuo pačiu metu. Jūs žinote, kai jūs jį rengiant.

5. Padermė tyrės:

Dabar jūs turite įtempti tyrės su kiaurasamtis pagalba. Be to, nepamirškite naudoti švarų mentele, kad būtų galima išstumti visą sulčių. Arbūzas, kad svoris maždaug vienuolika svarų turėtų galėti pateikti apie tris ketvirtadalius arbūzas sulčių. Jums gali prireikti daugiau akinius nei du šioje byloje.

6. Pridėti Citrinų sultys:

Galutinis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai išspausti citrinos sulčių. Tai bus pridėti daugiau skonio Jūsų gėrimą. Be to, pridėti ledo kubelių pora. Tik tuo atveju, jūs ketinate būti po kurio laiko, galite eiti į priekį ir leiskite jam nusiraminti šaldytuvo viduje. Išimkite jį po porą valandų ir supilkite sultis į tuos akinius ir pridėti šviežių šiaudeliai.

Dabar jūsų arbūzas sulčių yra pasirengusi būti valgomas!

Privalumai arbūzas sultys:

Arbūzas Sultys yra pilnas nuostabių naudą sveikatai. Prieš galime daryti išvadą straipsnį, galime eiti per kai kuriuos iš geriausių dalykų, kuriuos galės gauti iš jo.

  • Arbūzas sultys padeda jums numesti svorio. Labai mažai kalorijų ir visiškai sveiko gėrio. Tai yra pagrindinis gėrimas jums reikia drėkinti save ir gauti, kad nuolatinis mitybos pasiūlą.
  • Ji išvalo odą, taip pat leidžia sklandžiau ir šviesus.
  • Ji kovoja su ligomis ir saugo savo organizmą nuo vėžio.

Taigi dabar, kad jūs žinote, kaip padaryti, kad arbūzas sulčių namuose lengvai, gurkšnoti visus savo įtampą ir nuovargį toli su aukščio stiklo jį. Jūs netgi galite tarnauti jį savo svečiams!

Ar jums patinka arbūzas sulčių? Kaip jūs ją paruošti? Pasidalinkite savo receptais su mumis komentarus skyriuje žemiau.