5 Yummy Tamil Brahmin receptai Turite pabandyti

Ar esate vegetariškų receptų ventiliatorius? Ar jums patinka išbandyti keletą aromatinių ir nuostabiai puikūs vegetariški patiekalai? Tada tamilų Brahmanas maistas yra tai, ką jums reikia eiti! Su savo scrumptiousness ir viliojanti aromato, šie patiekalai gali siųsti savo skonį pumpurus dainą!

Norite žinoti tradicinius tamil Brahmanas receptus? Tada eikite į priekį ir suteikti skaitymo!

1. Mor Kuzhambu:

Taip pat vadinamas Puliseri, šis receptas yra gana paplitusi tamilų Brahmanas namų ūkių.

Ingridientai:

load...
  • 2 puodeliai rūgštus sviestas pieno
  • ¼ šaukštelis ciberžolė milteliai
  • Druskos pagal skonį
  • Kapotos kalendros lapai

Šlifavimo:

  • ½ šaukštelio žaliavos ryžiai
  • 1 arb kalendros sėklos
  • Žalieji paprikos
  • 1 arb Toor Dal
  • ¼ puodelio trinti kokoso
  • 1 arb kmynų sėklos

Dėl Tadka:

  • 2 arb aliejus
  • ½ šaukštelis garstyčių ir kmynų sėklos kiekvienas
  • Curry lapai

Kaip paruošti:

  1. Sugerti ingredientus reikalingus šlifavimo 15 – 20 minučių.
  2. Sumalkite juos su žalia paprikos ir tarkuotu kokosu padaryti sklandžiai pasta.
  3. Tačiau pasukos su druskos ir ciberžolė miltelių pašalinti gabalėlių.
  4. Supilkite aliejų į pašildytą lėkštę. Pridėti garstyčių sėklų Pryskać.
  5. Pridėti kitą tadka ingredientus ir virkite 15 – 20 sekundžių.
  6. Pridėti sumalamas pasta ir gerai išmaišyti su trupučiu vandens.
  7. Šiuo verdantį mišinį, pridėti plakta pasukas.
  8. Virkite ant mažos ugnies 3 – 4 minutes gauti norimą nuoseklumą kuzhambu.
  9. Garnyrai ir tarnauti karšta su virtais ryžiais ar chappatis.

2. Citrinų Rasam:

Tai Tambrahm atsakymas į sveikų sriubos. Tai yra bendras starteris Tamil namų ūkių.

load...

Ingridientai:

  • 2 šaukštai Moong dal
  • 1 pjaustytų pomidorų
  • 2 – 3 žalios paprikos
  • 1 colių gabalas imbiero
  • 1 – 2 citrinos (priklausomai nuo dydžio)
  • 4 puodeliai vandens
  • ¼ šaukštelis ciberžolė milteliai
  • Druskos pagal skonį
  • Kalendros lapai

Dėl šiluminio:

  • 1 arb ghi
  • Curry lapai
  • 1 arb garstyčių sėklos

Kaip paruošti:

  1. Keptuvėje, pridėti ghee ir leiskite jam pašildyti.
  2. Pridėti žalia paprikos ir pjaustytų imbiero pakepinti. Tada pridėti pjaustytų pomidorų jai ir maišykite mailius.
  3. Į kitą laivą, pridėti šį pakepinti mišinys, Moong dal ir 2 puodelius vandens.
  4. Tegul dal ir pomidorai gauti visiškai virti. Vėlgi įpilkite 2 puodelius vandens ir užvirinti.
  5. Atėjo laikas tadka. Pridėti ghee keptuvėje šilumos. Pridėti garstyčių sėklas ir kario lapų.
  6. Po kepti 8 – 10 sekundžių, pridėti šį prieskonių į Rasam, kad jau parengtas.
  7. Dabar įpilkite citrinos sulčių pagal savo skonį ir garnyras su kalendros lapų.

3. Thayir Sadham:

Thayir Sadham arba varškė ryžiai baigia Tambrahm virtuvės. Šis garsus receptas iš Pietų Indijoje yra lengvai virškinamas ir Yummy skonio.

Ingridientai:

  • 1 puodelis Ryžiai
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 puodeliai storio jogurtas
  • 2 – 3 žalios paprikos
  • 1 colio gabalas imbiero pjaustytų smulkiai
  • 1 arb urad dal
  • 1 arb garstyčių sėklos
  • Druskos pagal skonį
  • 1 valgomasis aliejus
  • Kalendros lapai

Kaip paruošti:

  1. Virėjas ryžių greitpuodyje ir leiskite jam atvėsti.
  2. Sumaišyti ryžius tinkamai, pridedant pieno. Po tam tikro laiko, pridėti dollops jogurto ir druskos.
  3. Keptuvėje, šilumos naftos ir traškėjimas garstyčių sėklų. Pridėti žalia paprikos, imbieras, karis lapus ir Leidinių dal į jį.
  4. Pridėti druskos ir sumaišykite šį prieskonių gražiai su varškės ryžių.
  5. Garnyrai su kalendros lapų.

Jei gyvenate šalto vietą, tai neprivaloma naudoti pieną šį receptą. Jis naudojamas siekiant užkirsti kelią varškės nesisuktų per rūgštus.

4. Bulvių kepsnys kario:

Tai skanus receptas bulvių mėgėjams.

Ingridientai:

  • 3-4 vidutinių virti ir supjaustyti bulvės
  • ½ šaukštelis garstyčių sėklos
  • ¼ šaukštelis ciberžolė milteliai
  • ½ arb raudona čili milteliai
  • ½ arb Sambar milteliai
  • Curry lapai
  • 2 šaukštai aliejus

Kaip paruošti:

  1. Keptuvėje, šilumos naftos ir spjaudytis garstyčių sėklas. Pridėti kario lapus ir kepkite keletą minučių.
  2. Pridėti supjaustyti bulves ir prieskonius su druska.
  3. Išmaišykite mailius ir tegul prieskoniai paltą bulvės visiškai.
  4. Pakepinti 5 minutes ant mažos ugnies
  5. Garnyrai su kalendros lapų ir tarnauti karšta.

5. Moong Dal Kosambari:

Tai maistingas Tambrahm stiliaus salotos. Su turtinga maistinių medžiagų Moong dal (šparaginės pupelės), jis yra nuostabus receptas.

Ingridientai:

  • ½ puodelio Moong dal mirkomi vandenyje
  • 1 šaukštelis citrinos sulčių
  • Tarkuoto kokoso, agurkai ir morkos
  • Kalendros lapai
  • ½ arb aliejus
  • Curry lapai

Kaip paruošti:

  1. Išskyrus naftos ir kario lapų, gali pridėti kitas ingredientus į didelį dubenį.
  2. Paruoškite prieskonių į pašildytą lėkštę su naftos, garstyčių sėklų ir kario lapų.
  3. Įdėti prieskonių ingredientai dubenį ir garnyras su kalendros lapų.

Visi šie receptai iš tamilų Brahmanas virtuvėje yra gerai subalansuotas, kalbant apie skonį, sveikata ir mityba. Išbandykite juos vieną kartą. Jūs tikrai rasite savo skonį išlikęs savo proto ilgai!

Ar jūs kada nors paragauti arba virti tamilų Brahmanas receptus? Ar jums patinka skonis? Ar turite receptą pasidalinti? Eiti į priekį ir įveskite jį į komentarus skyriuje žemiau!

 

load...