5 netikėto šaldyto maisto šalutinio poveikio

Ar žinote, kad jūsų mėgstami šaldytų bulvyčių gali turėti daug nesveiko poveikį organizmui? Valgyti šaldytų maisto produktai gali sukelti širdies ligų, diabeto ir net sunaikinti ir pažeisti organizmo ląsteles. Taigi, kas yra šie potencialūs sveikatos pavojai ir ligos poveikis vartoja šaldytų maisto produktų?

Skaityti šį įrašą žinoti apie netikėtų šalutinio poveikio šaldyto maisto.

1. Diabetas:

Krakmolas naudojamas išlaikyti šaldytus maisto šviežias. Ši krakmolas taip pat prideda skonio ir tekstūros į maistą. Tačiau, krakmolas yra iš esmės yra polimeras (gliukozės grandinės) gliukozės kiekį.

Jūsų kūnas paverčia šį gliukozės cukraus, kol jis suardomas. Nors ne valgyti bet kokį gliukozės yra gana rizikinga ir gali sukelti komplikacijų, dietos, kad yra perteklius gliukozės taip pat kenkia jūsų kūno. Perteklius cukraus gali padidinti riziką susirgti diabetu, o taip pat sukelia žalą į savo kūno audinių (1). Jei turite polinkį į diabetą ar ji veikia šeimoje, galbūt norėsite išvengti turintys šaldytą maistą pagundai.

2. Širdies ligos:

Tai dar vienas pavojus sveikatai, susijęs su šaldytos perdirbtų maisto produktų. Šaldyti maisto gausu trans-riebalų, kurie didina riziką perkančioji širdies liga ir taip pat prisideda prie užsikimšusi arterijos. Trans-riebalai padidinti MTL (blogojo) cholesterolio kiekį kraujyje, taip pat mažesnis DTL (gerojo) cholesterolio kiekį kraujyje, kuris yra atsakingas už kėlimo širdies ligų (2) riziką.

load...

Druska yra paprastai naudojamas gana plačiai kaip konservantas. Kartais, šaldytos maistas yra daugiau druskos nei įprasta pridėtinę, kuri gali padidinti savo cholesterolio kiekį kraujyje, o taip pat padidinti savo kraujo spaudimą. Visi šie veiksniai daro Šaldyti produktai pavojingas jūsų kūno.

3. Kraujospūdį didinančių:

Šaldyti maisto produktai yra skirtingų rūšių konservantų, kad turi daug įvairių efektų ant jūsų kūno. Šaldyti maisto, kuris yra daug cukraus ar druskos, gali turėti įtakos kraujospūdžiui neigiamai ir sukelti kraujospūdžio šuoliai, kurios gali sukelti rimtesnių sąlygas, pavyzdžiui, hipertenzija. Daugelis tyrimų rodo, kad druskos vaidina svarbų vaidmenį nustatant kraujo spaudimo lygius. Kiti tyrimai išvadą, kad sūriame vartojimo mažinimas buvo susietas su žemesnio kraujo spaudimo reitinguose (3).

4. Vėžys:

Tai dar vienas potencialus pavojus vartoja šaldytą maistą. Tyrimai daryti išvadą, kad valgyti šaldytų maisto produktų, mėsos, ypač, gali sukelti kasos vėžį. Atliktas tyrimas nustatė, kad šaldytų karštų šunų ir dešrelės padidinti perkančiosios vėžio riziką daugiau kaip 65%.

Konservantai kaip kukurūzų sirupo, kuris yra sudarytas iš gliukozės, buvo pažymėti kaip kancerogeninių medžiagų. Akrilamidas, kitas rastas virtų šaldytų maisto medžiaga, taip pat eksponuoja kancerogeninių tendencijas (4).

5. Kitos Rizika:

Mes žinome, kad šaldyti maisto produktai yra liniuotas su potencialiai pavojingų ir kenksmingų cheminių medžiagų, kurios padeda maistą ilgiau. Šokiruojantis aspektas yra tai, kad FDA ar Maisto ir vaistų administracija nėra patikrintas dauguma priedų ir gamintojai neturi imtis jokių leidimus juos naudoti.

load...

Vienas iš populiariausių priedų, Mononatrio glutamatas, arba MSG, sukelia dilgčiojimas galūnėse, pykinimas, galvos skausmas, krūtinės skausmas, širdies plakimas, nuovargis ir svaigulys. Per daug šio priedo taip pat gali sukelti rimtų kvėpavimo sutrikimų (5).

Tai tik keletas iš pagrindinių šalutinio poveikio šaldyto maisto vartojimą. Taigi, nebeperka tų skanių dar potencialiai pavojingų šaldytų picų ir kitų šaldytų maisto produktų. Tai gali atrodyti kaip patogiau galimybe jį verdant maistą nuo nulio, ir visi spalvingi pakavimas gali atrodyti pelningas, bet jūsų tinginystė gali sukelti įvairių sveikatos sutrikimų, pavyzdžiui, aukščiau jų. Įsiminti virėjas savo maistą daugeliu atvejų ir subalansuoti savo mitybą gerai.

Papasakokite, kaip šis pranešimas padėjo jums. Palikite komentarą žemiau.

load...