25 vasaros salotų receptai – sveiki, gaivinanti ir greita

Vasaros salotos yra geriausias būdas atvėsinti savo kūną, išlaikyti šviežią ir spindinčią odą, jaustis šviesos ir saugo jūsų virškinimo funkcijas vyksta puikiai. Į traškus ir spalvinga vasaros salotos gali turėti nuostabiai teigiamą poveikį jūsų sveikatai. Jūs iš tikrųjų galite turėti šių salotų bet kuriuo metų laiku padidinti savo metabolizmą, išstumti toksinus, numesti svorio, ir stiprinti savo imuninę sistemą. Ir visa tai trunka 10 minučių savo laiko (ir keletas paprastų ingredientų). Taigi, čia yra 25 vasaros salotų, kad bus tiesiog pašviesinti jus iš vidaus. Pradėkime!

1. Braškių Agurkų Avokadų Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • ½ puodelio šviežių braškių
  • 1 puodelis griežinėliais agurkai
  • 1 puodelių vidutinio dydžio avokadų kubelių
  • 1 puodelių plonais griežinėliais morkos
  • ½ puodelio smulkiai pjaustytų ananasų
  • 2 puodeliai pjaustytų salotų
  • 3 šaukštai baltojo vyno acto
  • 2 šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Paruoškite padažą, maišant baltojo vyno acto, citrinos sulčių, medaus, juodųjų pipirų ir druskos į dubenį.
  2. Lobizmas vaisius ir daržoves į kitą indą.
  3. Pridėti padažu ir gerai išmaišykite prieš valgant.

 2. Pav ir alyvuogių Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis fig pleištai
  • ½ puodelio vyšniniai pomidorai
  • 1 puodelis varškės
  • ½ puodelio raudonos kopūstų
  • ½ puodelių juodosios alyvuogės
  • 3 šaukštai citrinos sulčių
  • 3 šaukštai apelsinų sulčių
  • 2 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Sauja kalendra
  • Sauja krapų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Nupjaukite varškės kubeliais.
  2. Paruoškite maišant citrinų sultimis, apelsinų sulčių, alyvuogių aliejaus, juodųjų pipirų ir druskos tvarstį mažame dubenėlyje.
  3. Lobizmas visą Daržovės ir varškę į dubenį.
  4. Pridėti padažu ir gerai išmaišykite prieš valgant.

3. Runkeliai ir Kale Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis pjaustytų kopūstų
  • 1 puodelis susmulkintų raudonos kopūstas
  • 1 puodelis Cubed burokėliai
  • ¼ puodelio virti Kvinoja
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • 2 šaukštai kapotų porais
  • 2 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai balzamiko acto
  • 2 šaukštelis medaus
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Dėl padažu, sumaišyti alyvuogių aliejaus, medaus, balzamiko acto, maltą česnako, pipirų ir druskos į dubenį.
  2. Lobizmas visas daržoves ir quinoa Kitame dubenyje.
  3. Pridėti padažu jai ir gerai išmaišykite prieš valgant.

4. Melionai ir Prosciutto Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • ½ puodelio griežinėliais melionas
  • ½ puodelio kūdikis raketų špinatai
  • 6 griežinėliai kumpio
  • 2 šaukštai balzamiko acto
  • 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite alyvuogių aliejaus, medaus, balzamiko acto, juodųjų pipirų, ir druskos į dubenį.
  2. Lobizmas melionas skiltelės, Baby raketų špinatus ir Prosciutto skiltelės į kitą dubenį.
  3. Pridėti salotų padažu ir gerai išmaišykite prieš valgant.

5. Kepti persikų ir špinatais Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 3 persikai, duobė pašalintas ir perpus
  • 6 kumpio griežinėliai
  • ½ puodelių maišyti spyruokliniai žali
  • ¼ puodelio kūdikis raketų špinatai
  • 2 šaukštai šviežių Ricotta sūrio
  • 2 šaukštus rapsų aliejus
  • 2 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Dulksna rapsų aliejus ant perpus persikų ir grilio juos apie 5 minutes.
  2. Paruoškite padažą, maišant alyvuogių aliejus, balzamiko actas, juodieji pipirai, ir druską į dubenį.
  3. Kitame dubenyje, pridėkite mišrių pavasario žalumynai, Baby raketų špinatų ir šviežių ricotta sūrio.
  4. Dulksna tvarstį ant ir išmesti visus ingredientus gerai prieš valgant.

6. Vyšnių pomidorų, Burokėlių, granatų Vasaros salotos

  • Prep laikas: 5 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 8 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • ½ puodelio vyšniniai pomidorai
  • 1 puodelis obuolių
  • 1 puodelis griežinėliais burokėliai
  • ½ puodelio griežinėliais agurkai
  • ½ puodelio pjaustytų špinatai
  • ½ puodelio pjaustytų salotų
  • 2 šaukštus sutrupėjo feta
  • 2 šaukštus saulėgrąžų sėklos
  • 4 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • ½ arbatinio šaukštelio rudojo cukraus
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Paruoškite maišant citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus, rudojo cukraus, juodųjų pipirų ir druskos tvarstį į dubenį.
  2. Lobizmas daržovės, granatų, feta ir saulėgrąžomis į dubenį.
  3. Pridėti padažu ir gerai išmaišykite prieš valgant.

7. Honeydew jautiena ir žemės riešutų salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 2 puodeliai Honeydew meliono pleištai
  • ½ puodelių skrudinta žemės riešutai
  • 2 šaukštai žuvies padažo
  • 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai apelsinų sulčių
  • 2 šaukštus granato sulčių
  • ½ šaukštelis čili dribsniai
  • 3 šaukštai susmulkintų kalendros
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Lobizmas į lipčiaus meliono skiltelėmis, kepintos riešutų ir kalendros lapai į dubenį.
  2. Dabar pridėti apelsinų sulčių, žuvies padažas, alyvuogių aliejus, granatų sulčių, čili dribsnius ir druską į dubenį.
  3. Lobizmas gerai prieš valgant.

8. Atsispausdinti Šukutės Balta Ančiuviai ir sviesto Salotos Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 6 šukutės
  • 8 konservuoti ančiuviai balta
  • ⅙ puodelių griežinėliais raudonieji svogūnai
  • 2 puodeliai pjaustytų sviesto salotos
  • 6 šparagai patarimai
  • 2 šaukštas Dižonas garstyčios
  • 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukštai citrinos sulčių
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Virėjas šukutės pridedant šaukštą yra alyvuogių aliejaus į karštą keptuvę. Kepkite minutę iš kiekvienos pusės.
  2. Paruoškite padažą, maišant Dijon garstyčių, alyvuogių aliejaus, citrinų sulčių, juodųjų pipirų ir druskos į dubenį.
  3. Lobizmas šukutės, balta ančiuviai, sviesto salotos, šparagai, ir raudonieji svogūnai į dubenį.
  4. Pridėti padažu ir gerai Lobizmas prieš valgant.

9. Agurkų Krevetės kumpio Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • ¼ puodelio vidutinių krevečių
  • 3 juostų kumpio
  • ½ puodelio pjaustytų pankolio
  • ½ puodelio pjaustytų salotų
  • ½ puodelių griežinėliais ir perpus agurkai
  • ½ šaukštelio maltos česnakai
  • 3 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • ½ arbatinio šaukštelio medaus
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Pridėti alyvuogių aliejaus šaukštą į karšta keptuvę ir kepkite krevetės apie 2 minutes.
  2. Pašalinti krevetes ir virkite šonine toje pačioje keptuvėje apie 3 min.
  3. Paruoškite padažą pridedant česnakų, alyvuogių aliejaus, žaliųjų citrinų sulčių, medaus, juodųjų pipirų ir druskos į dubenį.
  4. Lobizmas krevetės, šoninė, daržovės ir į dubenį padažu. Tai paruošta!

10. Braškių pomidorų čili Liepų Vasaros salotos

  • Prep laikas: 6 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 8 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • ½ puodelių perpus braškių
  • ½ puodelis susmulkintų raudonųjų pomidorų
  • 1 arbatinis šaukštelis griežinėliais žali čili
  • 3 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 2 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas maltos česnakai
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 3 šaukštai susmulkintų kalendros
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite citrinos sultis, nudrožta žalią čili, alyvuogių aliejaus, česnako, medaus, ir druską į dubenį.
  2. Lobizmas braškės, pomidorai, ir kalendra Kitame dubenyje.
  3. Pridėti padažu ir gerai išmaišykite prieš valgant.

11. Pomidorų Arbūzas fetos ir raketų Špinatai Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis susmulkintų arbūzas
  • ½ puodelio pjaustytų pomidorų
  • 2 puodeliai kūdikis raketų špinatai
  • ¼ puodelio sutrupėjo feta
  • 3 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 2 šaukštai apelsinų sulčių
  • 1 šaukštelis sezamo sėklos
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Kombainas arbūzas, pomidorai, špinatų, žaliųjų citrinų sultis, apelsinų sultis ir žiupsnelį druskos į dubenį.
  2. Pridėti fetos ir sezamo sėklas ant viršaus, ir jis yra pasirengęs!

12. Braškių ir slyvų Vasaros salotos

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • ½ puodelio pjaustytų braškių
  • 1 puodelis griežinėliais slyvų
  • 2 puodeliai kūdikis raketų špinatai
  • 1 puodelis paukščių pienas
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • 3 šaukštai apelsinų sulčių
  • 3 šaukštus granato sulčių
  • 1 šaukštelis tahini
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite balzamiko acto, apelsinų sulčių, obuolių sulčių, tahini, juodieji pipirai ir druska į dubenį.
  2. Lobizmas vaisių ir raketų špinatus į dubenį.
  3. Pridėti padažu ir sumaišykite visus ingredientus gerai prieš valgant.

13. Ant grotelių bulvių salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • ½ puodelio bulvių pleištai
  • ¼ feta
  • 1 puodelis paukščių pienas
  • ½ puodelių raudona paprikos
  • ½ šaukštelis džiovintų rozmarino
  • ½ šaukštelis susmulkintų krapų
  • 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • 1 šaukštelis garstyčių Dižonas
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite druską, juoduosius pipirus, džiovintų rozmarinų ir alyvuogių aliejaus į dubenėlį.
  2. Lobizmas bulvių skiltelėmis į dubenį.
  3. Padėkite ant grotelių ir kepkite, kol suminkštės.
  4. Paruoškite padažą, maišant alyvuogių aliejus, balzamiko actas, Dijon garstyčių ir druskos į dubenį.
  5. Pridėti keptos bulvės, raudoną papriką, kūdikių špinatų ir fetos sūriu.
  6. Sumaišykite visus ingredientus kartu prieš valgant.

 14. Guacamole Turkija krūties salotų

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 8 riekelės rūkytos kalakuto krūtinėlės mėsa
  • 1 didelis pomidoras, pjaustyta
  • 4 salotų lapai
  • 1 puodelis prinokę avokado
  • 1 šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • 1 šaukštas plonais griežinėliais raudonieji svogūnai
  • 1 sėklomis ir pjaustytų Serrano čili
  • 2 šaukštus kalendra
  • ½ šaukštas košerinio druskos
  • ¼ puodelio pasėjamos ir pjaustytų pomidorų
  • 1 šaukštelių pjaustytų česnakai
  • 2 šaukštus alyvuogių aliejaus

Kaip paruošti

  1. Sumaišyti avokado ir pridėti kalkių sulčių, raudonieji svogūnai, pomidorai, Serrano Čilė, kalendra, košerinio druskos ir alyvuogių aliejaus tiek. Gerai ismaisyti.
  2. Paguldykite kalakuto krūtinėlės griežinėlius ant plokštelės.
  3. Pridėti pomidorų griežinėliais.
  4. Kitas, įdėti guacamole ant pomidorų griežinėliais.
  5. Galiausiai pabarstyti kapotų česnakai viršuje.
  6. Jei reikia, pabarstyti druska ir pipirais viršuje tiek.

15. Grybų Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis perpus pievagrybių
  • 2 puodeliai kūdikis raketų špinatai
  • 2 šaukštelių kepinti žemės riešutai
  • 1 šaukštelis graikinių riešutų
  • ½ puodelis susmulkintų švieži pomidorai
  • ½ puodelio pjaustytų svogūnai
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • 2 šaukštus sojos padažas
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero
  • 1 šaukštelis karšto padažas
  • 3 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Įdėti medaus, sojos padažas, karštą padažą ir druską į dubenį. Pridėti grybus į jį.
  2. Pridėti alyvuogių aliejaus šaukštelis karšto keptuvėje ir kepkite grybus 2 minutes.
  3. Padaryti padažu pridedant česnakų, imbiero, alyvuogių aliejus, balzamiko actas, ir druską į dubenį ir gerai sumaišant.
  4. Išmesti grybų, raketų špinatai, riešutų, pomidorų, svogūnų ir į indą. Tai paruošta!

 16. Avokadų BLT Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 puodelis rūkyti žemės kalakuto
  • 1 puodelis susmulkintų avokado
  • ½ puodelio lieso jogurto
  • ½ puodelis susmulkintų pomidorai
  • 6 kumpio griežinėliai
  • 2 puodeliai pjaustytų salotų
  • 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 1 šaukštelis garstyčių Dižonas
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Šilumos du šaukštus alyvuogių aliejaus į keptuvę ir kepkite šonine 3 minutes.
  2. Sumaišyti avokado ir pridėti kalkių sulčių, alyvuogių aliejaus, Dijon garstyčių, su juodųjų pipirų ir druskos žiupsnelis. Gerai ismaisyti.
  3. Sumaišykite visus ingredientus į dubenį.
  4. Pridėti padažu ir gerai Lobizmas prieš valgant.

17. Arbūzas fetos ir baziliko Vasaros salotos

  • Prep laikas: 6 minutės
  • Kepimo laikas: 3 minutės
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 2 puodeliai vidutinės kubeliai arbūzo
  • ⅙ puodelio šviežių baziliko lapų, pjaustytų
  • ⅙ puodelio šviežių mėtos lapų, pjaustytų
  • 4 šaukštus sutrupėjo feta
  • 3 šaukštai balzaminio acto
  • 4 šaukštai apelsinų sulčių
  • Žiupsnelis rožinė Himalajų druskos

Kaip paruošti

  1. Įdėkite visas į dubenį ingredientus.
  2. Lobizmas gerai prieš valgant.

18. Apvirtas vištienos Vasaros salotos

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 žalios cukinijos
  • 2 puodeliai Iceberg salotos
  • 2 apvirtas vištienos krūtinėlės, supjaustytos
  • 1 puodelis braškių pleištai
  • 1 puodelis perpus vyšniniai pomidorai
  • 10 maži mocarela
  • 3 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • ½ šaukštelis čili aliejus
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • ½ arbatinio šaukštelio medaus
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Naudoti daržovių peilis gabalas IN makaronų formos cukinijos.
  2. Įdėkite 1 arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus į karštą keptuvę ir kepkite cukinijos makaronai ar zoodles už minutę.
  3. Sumaišykite medų, balzamiko acto, čili aliejaus, alyvuogių aliejaus, druskos ir į dubenį.
  4. Metimas daržovės ir braškių į dubenį.
  5. Pridėti apvirtas vištienos gabalėlių ant viršaus.
  6. Dulksna tvarstį ant viršaus.
  7. Pridėti juodųjų pipirų ir druskos žiupsnelis.
  8. Metimas mažų mocarela gabaliukų, ir jis yra pasirengęs!

19. Tofu Sėjamasis ir raketų Špinatai Vasaros salotos

  • Prep laikas: 5 minutės
  • Maisto gaminimas laikas: 4 min
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • ½ puodelio virtų avinžirnių
  • 1 puodelis Baby raketų špinatai
  • 8 vienetų tofu
  • 1 arbatinis šaukštelis riešutų sviestas
  • 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis karšto padažas
  • 1 šaukštelis sojos padažas
  • 2 šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • ¼ arbatinio šaukštelio cinamono miltelių
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Įdėkite alyvuogių aliejus, sojos padažas, ir žemės riešutų sviestą į dubenį.
  2. Padenkite Tofu su šiuo padažu.
  3. Pridėti 2 šaukštai alyvuogių aliejaus į karštą keptuvę ir maišykite-mailius Tofu apie 1 – 2 minutės.
  4. Sumaišoma kalkių sulčių, karšto padažas, alyvuogių aliejaus, cinamono miltelių, ir druskos į dubenį.
  5. Mesti avinžirnius, raketų špinatus ir Tofu į dubenį.
  6. Pridėti padažu ir išmesti visus ingredientus prieš valgant.

20. Kepta Kukurūzų salotų

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • 1 vidutinio dydžio kukurūzų
  • ¼ puodelio pjaustytų raudonieji svogūnai
  • ½ puodelio pjaustytų pomidorų
  • ½ puodelio avokado
  • 4 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis smulkiai pjaustytų žalia chilis
  • Sauja kalendra
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Grilio už maždaug 5 minučių kukurūzų.
  2. Per tą laiką, paruošti padažas sumaišant alyvuogių aliejaus, žaliųjų citrinų sultys, čili, ir druskos į dubenį.
  3. Išimkite kukurūzų branduoliai ir išmesti juos į dubenį.
  4. Pridėti svogūnai, pomidorai, avokadai, o užpilas.
  5. Lobizmas gerai prieš valgant.

21. Melony Bush Vasaros salotos

Prep laikas: min Kepimo laikas: min Bendra laikas: min Aptarnauja:

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • ¼ arbūzo
  • ½ melionas
  • ½ lipčiaus melionai
  • 3 šaukštas žaliųjų citrinų sultys
  • 1 šaukštelis rudojo cukraus
  • Žiupsneliu druskos

Kaip paruošti

  1. Naudoti šaukštelį samtelis mažų kamuoliukų arbūzas, melionas, ir lipčiaus melionai.
  2. Lobizmas juos į dubenį.
  3. Pridėti rudojo cukraus, žaliųjų citrinų sulčių ir žiupsneliu druskos.
  4. Give it a greitai išmesti, ir jis yra pasirengęs!

22. Morkų Vasaros salotos su citrina medaus padažu

  • Prep laikas: 7 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 9 minutės
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 1 ½ puodelio julienned morkos
  • 1 šaukštelis čili aliejus
  • 3 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštus skrudinta žemės riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • Druskos pagal skonį
  • 2 šaukštai susmulkintų kalendros

Kaip paruošti

  • Sumaišykite visus Dideliame dubenyje ingredientų.
  • Garnyrai su kapotų kalendra ir riešutų.

23. Neriebaus Coleslaw

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 2 puodeliai susmulkinti kinų kopūstais
  • ½ puodelio susmulkintų kopūstų
  • 1 puodelis plonais griežinėliais morkos
  • ½ puodelio pjaustytų salierų
  • ¼ puodelio smulkiai pjaustytų svogūnai
  • 3 šaukštus grietinės
  • 1 šaukštas mažai riebalų majonezo
  • 2 šaukštus garstyčių padažas
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • 1 šaukštelis rudojo cukraus
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Sumaišykite neriebų majonezą, grietinę, garstyčių padažas, balzamiko acto, rudojo cukraus, juodųjų pipirų ir druskos į dubenį.
  2. Metimas daržovės į dubenį.
  3. Lobizmas juos ir jis yra pasirengęs!

24. Azijos Stilius Lašiša Vasaros salotos

  • Prep laikas: 6 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 8 minutės
  • Tarnauja: 1

Ingridientai

  • 6 rūkytos lašišos griežinėliai
  • 1 puodelis paukščių pienas
  • ½ puodelio Collard žalumynai
  • ¼ puodelio pjaustytų pomidorai
  • ¼ puodelio keptas lakštiniai
  • 2 šaukštus sezamo aliejaus
  • ¼ puodelio smulkiai pjaustytų scallions
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero
  • 1 šaukštelis susmulkintų raudonųjų chilies „
  • 2 šaukštai ryžių vyno acto
  • ½ arbatinio šaukštelio rudojo cukraus
  • ½ šaukštelis sezamo sėklos
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Sumaišykite ryžių vyno actas, česnakai, imbieras, čili, scallions, sezamo aliejaus, rudojo cukraus ir druską į dubenį.
  2. Įdėkite kūdikio špinatus ir Collard žalumynai į dubenį.
  3. Pridėti pomidorus į dubenį.
  4. Dabar, įdėkite lašišos griežinėliai ant viršaus.
  5. Dulksna padažu.
  6. Viršų jį su keptomis makaronai ir sezamo sėklų.

25. Sveikos kviečių Fusilli salotų

  • Prep laikas: 8 minutės
  • Kepimo laikas: 2 minutės
  • Viso laiko: 10 min
  • Aptarnauja: 2

Ingridientai

  • 2 puodeliai virtų visą kviečių Fusilli
  • 1 puodelis susmulkintų špinatai
  • 1 šaukštelis pjaustytų jalapeno
  • ¼ puodelio aduki pupelės mirkyti per naktį
  • ¼ puodelio užšaldyti žirniai
  • 1 šaukštas riešutų
  • 2 šaukštus alyvuogių aliejaus
  • ½ šaukštelio džiovintų Italijos žolelės
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Metimas visų ingredientų į dubenį.
  2. Give it a greitai Lobizmas ir jis yra pasirengęs valgyti.

Taigi, kaip matote, šie 25 salotos yra tikrai paprasta, nereikalauja jokių egzotišką ingredientas ir yra labai maistingas ir skanus. Išbandykite juos ir padaryti savo vasaros (ar bet koks kitas sezonas šiuo klausimu) jaudinantis, šviežias, ir spalvingas. Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome palikti komentarą žemiau esantį laukelį.