15 skanių Ramadano receptų, kuriuos turėtumėte išbandyti

load...

Mes visi žinome, kad Ramadanas yra visa informacija apie maldas, badavimo, taip pat švenčių. Tai Ramadanas, leiskite mums padėti jums su jūsų Iftar miltų planavimo šių nuostabus receptus, kad bus palikti jums prisiminti maldos šventę ilgą laiką.

Štai keletas greitai ir lengvai Ramadano receptus, kurie yra skanus ir tikrai verta pabandyti:

1. Sauso Vaisiai pieno kokteilis:

Nėra geresnio būdo nei sulaužyti dieną greitai su atšaldytu puodelis pieno kokteilį.

Ingridientai

  • ¼ puodelio migdolų
  • ¼ puodelio pistacijų, nesūdyto įvairovė
  • ¼ puodelio anakardžiai, be kevalų
  • ¼ puodelio džiovintų razinų
  • 8 gabalus, Neseedinami datos
  • 3 figos, džiovinti
  • ½ puodelio pieno

Kaip padaryti:

load...
  1. Pirmasis mišinys visus riešutų pjaustytų ½ puodelio pieno, kartu į maišytuvą.
  2. Tada pridėti cukraus, kaip reikalaujama ir 2 puodeliai pieno.
  3. Blend, kol ji tampa putotas.
  4. Išmaišykite ir supilkite į stiklines.
  5. Garnyrai su keliais sausas vaisių griežinėliais ir tarnauja džiovintus vaisius Milkshake nedelsiant.

2. Harira, Maroko sriuba Ramadano:

Tai yra vienas iš paprasčiausių Ramadano sriuba receptus, kad yra vyksta pasiūlyti jums energijos, kad bus padengti iki visą savo dienos nuovargį dėl badavimo:

Ingridientai

  • 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • ½ puodelio smulkiai maltos svogūnais
  • Du stiebai salierų, supjaustyti
  • 4 dideli pomidorai, supjaustyti
  • 3 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ruda lęšiai, virti
  • 2 puodeliai avinžirnių, virti

Kaip padaryti:

  1. Dideliame olandų krosnelė, šiluma 4 šaukštai alyvuogių aliejaus švelniu liepsna.
  2. Pridėti maltos svogūnus ir kepkite, kol permatomas.
  3. Pridėti supjaustyti salierų stiebai ir toliau pakepinti.
  4. Toliau, pridėkite 4-supjaustyti pomidorus į orkaitę ir kepkite žemyn 1 – 2 minučių prieš pridedant maltos česnako ir 2-valgomuosius šaukštus pomidorų pastos.
  5. Išmaišykite derinti, ir tada pridėti virtų rudųjų lęšių ir avinžirnių puodelius.
  6. Dėl skonio, taip pat galite pridėti žemės prieskonius kaip kmynų, kalendrų, rūkyta paprika, cinamono, juodųjų pipirų, druskos ir raudonųjų pipirų dribsnių.
  7. Siūlome pridedant šiek tiek kapotų šviežių kalendra, mėtų ir petražolių, taip pat. Tai sustiprina aromatą ir skonį.
  8. Supilkite visą dėžutės ėrienos sultinio ir pareikšti visą mišinį gražus Varėna.
  9. Sumažinti ugnį iki vidutinės-mažos ir dangteliu. Leisti į indą virkite apie 20 minučių.
  10. Galiausiai pridėti kapotų šviežių špinatų, lapiniai kopūstai ir mažų ir švelniai maišykite sujungti.
  11. Pakelkite šilumos šiek tiek ir leiskite virti 10 – 12 minučių.
  12. Kai baigsite, nuimkite nuo ugnies ir patiekite su citrinos arba laimo pleišto.

3. Alžyro Kefta:

Jautienos jos geriausiai, Alžyro Kefta yra skanius starteris, kad geriausiai valgyti su mėtų salotos.

Ingridientai

  • 1 LB liesos maltos jautienos
  • 2 skiltelės česnako, maltos
  • 1 valgomasis šaukštas svogūno, smulkiai pjaustytų
  • Naftos 4 puodeliai
  • Druskos pagal skonį
  • 1 šaukštelis pipirų

Kaip padaryti:

  1. Sumaišykite malta jautiena su smulkiai maltos česnako ir kapotų svogūnų.
  2. Švelniai minkyti mišinį su savo rankas, kol visiškai įtrauktas.
  3. Formuoti mėsos mišinį į 1 12 colių pailgos PATTIES toks, kad jūs turėtumėte turėti nuo 12 iki 14 kukuliai.
  4. Įkaitinkite keptuvėje virš vidutinės-didelės ugnies.
  5. Brown partijomis pyragai, kol jie traškūs, iš abiejų pusių ir nėra rožinė centre, apie 10 minučių.
  6. Nustatykite kukuliai šalį į rantai tarnauja patiekalas.
  7. Sumažinti ugnį iki vidutinės ir maišykite ¼ puodelio pjaustytų svogūnai.
  8. Pridėti druskos ir pipirų.
  9. Virėjas svogūnus į drippings, nuolat maišant, kol svogūnai buvo sušvelnintas ir pasuko permatomas.
  10. Sudėkite dvi skilteles česnako ir virkite dar 30 sekundžių.
  11. Sudėkite tris supjaustyti romų pomidorai, 1teaspoon džiovinti petražolių ½-šaukštelio ras el hanout ir vandens. Virkite, kol pomidorai suminkštės, apie 5 minutes.
  12. Supilkite pomidorų padažą virš mėsos ir tarnauti.

4. Afganistano pomidorų, agurkų ir svogūnų salotos (Salata):

Sveika salotos, šis receptas yra ne tik lengva padaryti, bet taip pat užpildyti. Šis receptas bus daroma akimirksnis ir yra maistinių medžiagų stipruolis.

Ingridientai

  • 3 pomidorai, smulkiai supjaustyti
  • Kūdikių agurkai
  • 1 supjaustyti saldus svogūnų
  • ¾ puodelio šviežiai pjaustytų kalendra
  • 3 šaukštai šviežiai išgaunamas citrinos sulčių
  • Druskos pagal skonį

Kaip padaryti:

  1. Prieš derinant visas daržoves, nulupkite ir kauliukai agurkai.
  2. Kai baigsite, išmesti visas daržoves kartu.
  3. Supilkite kai citrinos sultimis ir pabarstykite druska, prieš vėl supimas.
  4. Padėkite į šaldytuvą valandai.
  5. Garnyrai su kalendra prieš patiekiant.

5. Chakchouka (Shakshouka):

Kiaušiniai gali padaryti nuostabus patiekalų ir taip bus tai vienas. Lengva sudėti, tai pirštu lyžis gera patiekalą, kad suaugusieji ir vaikai bus meilė.

Ingridientai

  • Alyvuogių aliejus
  • Kapotos svogūnai, 1 1 – 3 puodeliai, smulkiai malta
  • Vienas puodelis plonais griežinėliais paprikos
  • Du skiltelės česnako, smulkiai malta

Kaip padaryti:

  1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje.
  2. Sudėkite smulkiai pjaustytų svogūnų ir plonais griežinėliais papriką.
  3. Pridėti į 2 skiltelės maltos česnako; Virkite, kol visi daržovės jau suminkštintas ir svogūnų tapo permatomi, apie 5 minutes.
  4. Sumaišykite pomidorus, visą šaukštelio maltų kmynų, 1 šaukštelis paprikos, druskos, ir vienas smulkiai pjaustytų paprikos pipirų į dubenį ir sumaišykite jį trumpai.
  5. Supilkite pomidorų mišinį į keptuvę, ir maišykite sujungti.
  6. Troškinkite neuždengtą, kol pomidorų sultys yra virti išjungti, apie 10 minučių.
  7. Padaryti keturis išpjovomis pomidorų mišinio kiaušinių.
  8. Crack kiaušinius į išpjovomis. Uždenkite keptuvę ir leisti kiaušiniai virti, kol jie tvirtai, bet ne sausas, apie 5 minutes.

6. Saag Qeema:

Žymiai pranašesnis aromatas ir skonis, The Saag qeema yra autentiškas patiekalas, kad gerai dera su rotis ir ryžiais. Patiekiama daugelyje Indijos viešbučių, šis patiekalas yra mėgstamiausia daug tokių, kurie greitai per šventąjį mėnesį Ramadaan, nes ji yra ne tik sveikas ir maistingas, bet ir užpildyti.

Ingridientai

  • Kapotos kekių špinatais
  • Krapai 1 šaukštelis
  • Vaistinės ožragės sėklos 1 šaukštelis
  • ½ arbatinio šaukštelio
  • ½ kg ėriuko
  • 1 šaukštai ciberžolė
  • 1 valgomasis raudona čili milteliai
  • 1 šaukštas imbiero česnakų pasta
  • Šeši smulkiai pjaustytų paprikos

Kaip padaryti:

  1. Kruopščiai nuplaukite smulkiai pjaustytų kekių špinatais, krapais ir vaistinė ožragė ir tada įsiurbti juos vandenyje su ½ šaukštelis ciberžolė 20 minučių.
  2. Dabar šilumos aliejaus keptuvėje ir Sauté smulkiai pjaustytų svogūnų į jį. Pridėti šį vieną šaukštą ciberžolės miltelių, 1 šaukštas raudonojo čili miltelių ir 1 šaukštas imbiero česnakų pasta ir virkite ją tam tikrą laiką.
  3. Pridėti į Avinėlio arba vištienos faršas ir druska ir leiskite jam virkite su kitais ingredientais.
  4. Kai vanduo išdžiūsta, pridėti visose mirkyti žalios daržovės ir smulkiai kapotų žalių paprikų.
  5. Juos gerai išmaišykite. Dabar, kai naftos išeina, pridėti 1 šaukštą sviesto ir jį padengti, kad būtų tinkamai virti.
  6. Leiskite vandens perteklius išdžiūti, o tada tarnauti.

7. Traški Mutton juostelės:

Aviena kepti su prieskoniais ir svogūnu yra puikus akompanimentas prie Iftar šventę. Prieskoniai, kad šie žiedai flavorsome ir aromatingas ir svogūnus per paskolinti jai turtingą skonį, kad jums patinka!

Ingridientai

  • Aviena
  • Žalieji paprikos
  • Kalendros lapai
  • Svogūnai
  • Česnakų pasta
  • Miltai
  • Druska
  • Juodasis pipiras
  • Citrinos sulčių
  • Kukurūzų miltai
  • Aliejus

Kaip padaryti:

  1. Pridėti kartu 300 GMS avienos faršas, vienas svogūnas, 3 žalios paprikos, ¼ krūva kalendrų lapai, 1 svogūnai ir 1tablespoon česnakų pasta į smulkintuvą padaryti mišinį.
  2. Shift mišinį į dubenį, pridėti 1 kiaušinio, 2 šaukštai kukurūzų miltų, 1tablespoon miltų, druskos, juodųjų pipirų ir citrinos sulčių.
  3. Gerai ismaisyti.
  4. Išmeskite pluta duonos riekelėmis. Paspauskite gerai su kočėlas.
  5. Dabar išplito faršą mišinį ant duonos riekelės ir ritinį jų kaip Šveicarijos ritinius.
  6. Šilumos naftos Wok ir giliai mailius, išimkite ant sugeriamojo popieriaus ir tarnauti su padažu.

8. Beduinų Šviežias data saldus (Rangina):

Desertai padaryti neatsiejama bet kokios šventės, ir taip tai daro vienas. Natūralus saldumas, kai ji derinama su turtingą skonį kardamono datas daro kelią pirštu lyžis gera desertas namuose!

Ingridientai

  • Sviestas
  • Ryžių miltai
  • Datos
  • Kardamonas

Kaip padaryti:

  1. Pašalinti duobes nuo kelių datas ir organizuoti pateikti mažoje plokštelėje.
  2. Ištirpinkite 4 – 12 šaukštai sviesto puode maišydami 3 12 šaukštai smulkiai sumaltais ryžių miltų arba universalūs miltų.
  3. Virkite virš vidutinės ugnies nuolat maišant, kol miltai virsta lengvomis vidutinio auksinės rudos spalvos.
  4. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite šiek tiek šviežiai maltų kardamono.
  5. Leiskite šiek tiek atvėsti, kartais pamaišant. Nors vis dar šiltas, apipilti datas ir leisti atšaldyti iki kambario temperatūros prieš patiekiant.

9. Kvailys Kiaušinių Rolls:

Šis receptas, pilnas maistinių medžiagų yra tikrai ketina pasotinti savo alkio priepuoliai ir skanus būdas.

Ingridientai

  • Svogūnas
  • Imbieras
  • Česnakas
  • Paprikos
  • Kheema
  • Razinos
  • Migdolai
  • Kalendros lapai
  • Mėtų lapeliais
  • Garam masala
  • Šafranas esmė
  • Kiaušiniai
  • Pistacija

Kaip padaryti:

  1. Mailius vienas pjaustytų svogūnai, 1 vnt pjaustytų imbiero, 4 skiltelės česnako ir 4 pjaustytų paprikos, esantys 3 šaukštai ghi till minkštas.
  2. Pridėti 250 gm virti kheema ir rudos gerai iš visų pusių.
  3. Sumaišykite susmulkintus mėtų ir kalendrų lapai, 3 arb kepti razinų, 2 šaukštai keptų ir griežinėliais migdolai ir pistacijos, 1 šaukštelis garam masala, 1tsp esmė šafranas, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
  4. Beat 5 kiaušinių baltymus ir trynius atskirai.
  5. Sezonui trynio su druska ir sulankstyti į baltos spalvos, kartu su 11 šaukštai miltų.
  6. Dabar šilumos plokščią keptuvę ar keptuvėje ir sutepkite gerai.
  7. Skleiskite 2 tbsps kiaušinio mišinio į ploną, apvalios formos.
  8. Pakepinti, kol įmonė (bet ne paruduos), iš abiejų pusių ir pašalinti ant lėkštės.
  9. Kai visi mišinys buvo naudojamas iki tokiu būdu, įdėti į Kheema įdaru viename jos gale kiekvieno omletas ir ritinio dalį į įtemptą ritinio.
  10. Apsaugokite su dantų krapštuką ir giliai mailius iki auksinės spalvos. Nusausinkite ir vieta aptarnaujančių patiekalas, apimanti su pomidorų padažu.
  11. Garnyrai su trintų agurkų ir burokėlių šaknies ir tarnauti supa trapumą plokštelių arba bulvių traškučiai.

10. Baklažanų košė su česnaku Jogurtas:

Tai Afgan receptas yra vienas iš geriausių receptų Ramadano kad skleidžia aromatą. Nedidelis aštraus skonio česnako suleidžiama su baklažanų daro šis patiekalas labiau prabangus ir skanus.

Ingridientai

  • Baklažanas
  • Pienas
  • Svogūnas
  • Gvazdikėliai
  • Česnakas
  • Druska
  • Paprika
  • Jogurtas

Kaip padaryti:

  1. Iškirpti 4 vidutinio baklažanai ilgį skiltelėmis.
  2. Paglostyti sausas, tada giliai kepti aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  3. Išleiskite alyvos perteklių.
  4. Išdėstyti baklažanų orkaitėje dėklas, Sezonas su druska ir pipirais.
  5. Supilkite ištirps Maggi vištienos sultinį virš jų.
  6. Bake į iš anksto pašildytą krosnyje 180 ° C temperatūroje 15 – 20 minučių ir pašalinti iš orkaitėje.
  7. Sujungti ½ puodelio jogurto, 3 šaukštai pieno ir dvi skilteles smulkintą česnaką, tada pabarstyti visame baklažanų.
  8. Garnyrai su keptais svogūnais ir tarnauti šiltas.

11. Shish Barakas Su Jogurtas:

Tradicinis Libano dubenyje shish Barakas pagamintas iš jogurto ir prieskonių, pavyzdžiui, česnakų, mėtų ir kalendra, kad skolinti jai karališką skonį.

Ingridientai

  • Jogurtas
  • Vištienos sultinys
  • Susmulkintas skiltelė
  • Kukurūzų miltai
  • Kapotos kalendra

Kaip padaryti:

  1. Supilkite 6 puodeliai jogurto dideliame puode ir pridėti 1 puodelis vištienos sultinio, sumaišyti su kukurūzų miltais. Sudėkite ingredientus gerai, kol gerai sumaišyti.
  2. Pastatykite puodą ant mažos ugnies, kol jogurtas pradeda virti.
  3. Laikyti nuolat maišant ta pačia kryptimi.
  4. Pridėti 2 gvazdikėlių susmulkinto česnako ir ½ puodelio pjaustytų kalendros, palikti padažą troškinkite o puodai yra neuždengtą 10 minučių.
  5. Tuo tarpu, kepti shish Barakas į karštoje orkaitėje, kol jie tapo aukso spalvos.
  6. Švelniai pridėti shish Barakas į jogurto padažu ir patiekite.

12. Tawa Žuvys:

Nėra Pietų Indijos ne Vegetariškas maistas yra visiškai be autentiško žuvų mailius, ar ne? Kuokštelinių daugelyje namų ūkių, tai Tawa mailius taip pat gali būti munched su bulvytėmis ir kopūstų salotos, skirtų kulinarijos patirtį.

Ingridientai

  • Žuvis
  • Raudonasis čili
  • Ciberžolės milteliai
  • Carom sėklos
  • Citrinos sulčių
  • Sausas kalendra
  • Garam masala
  • Kalbėtis Masala
  • Imbieras česnakų pasta
  • Gramas miltai
  • Vanduo

Kaip padaryti:

  1. Sumaišoma 2 šaukštai citrinų sultys, 2 arb smulkinto raudonojo paprikos, 2tsp imbiero-česnakų pasta, 1 – 2 arb druskos, 1-4 arb ciberžolė miltelių, 1 žiupsnelis Carom sėklos, 1 šaukštai sausas kalendros, 1 arb garam masala, 2 arb pokalbių masala, 4 šaukštai gram miltų ir 2 šaukštai vandens į dubenį.
  2. Dabar marinuoti 500 gramų žuvies paruošto mišinio pusvalandį.
  3. Tada pakepinti Marinuota žuvis keptuvėje.
  4. Skanus Tawa žuvis yra pasirengę tarnauti. Garnyras su pleištai kalkių.

13. Thalassery žuvies kario:

Tiems iš jūsų, kurie iškasti ant ryžių ir kario, tradicinis Thalassery kario praturtintas kokosų gėrio bus padaryti šventę jūs niekada pasirinkimą.

Ingridientai

  • Žuvis ½ kg
  • Žalios mangai
  • Ciberžolės milteliai
  • Kmynų sėklų
  • Paprikos miltelių
  • Imbieras
  • Curry lapai
  • Druska
  • Kokosų aliejus

Kaip padaryti:

  1. Sumaišykite supjaustyti ir išvalyti žuvies gabaliukai su druska ir nuolat į vieną pusę.
  2. Molio puodą, virti vieną pjaustytų pomidorų su vandeniu, pridedant 2 pjaustytų neapdorotus mangai, 1-2 arb ciberžolė miltelių, ½ arb paprikos miltelių, 1 šaukštai imbiero vienetų, lapai karis ir druskos.
  3. Per tą laiką, šlifuoti ¾ puodelio kokoso su ½ arb ciberžolė miltelių, ¼ šaukštelis kmynų sėklų ir ½ šaukštelis paprikos miltelių.
  4. Pridėti šį žemės pastos ir Beevis žuvies kario masala su padažu.
  5. Paimkite šį padažas virti ir tada pridėti žuvies gabalus.
  6. Virkite ant mažos ugnies, kol žuvies gabaliukai yra tinkamai paruošti. Supilkite 1 šaukštelis kokoso aliejus ant žuvies karis ir garnyras su kario lapų.

14. Atšaldyti Agurkų ir apelsinų sultys su papaja:

Atšaldytos stiklinė agurkų sultys su užuominomis Tang ir atspalvių raudonėlio kad kelią puikus gėrimas, kuris yra įsitikinęs, papildyti jums po dienos ilgai greitai. Jis bus akimirksniu rehidruojasi Jus ir privers jaustis energingi!

Ingridientai

  • Agurkai
  • Šviežių apelsinų sulčių
  • Cukrus
  • Džiovinti raudonėliai

Kaip padaryti:

  1. Trim dviejų agurkų galus ir krūmų žieves.
  2. Pašalinti apie pusė žieves nuo kiekvieno agurko ir pašalinti sėklas, jei jie yra dideli.
  3. Supjaustykite agurką į gabaliukus ir įdėti į maisto procesorius ar maišytuvą.
  4. Supilkite 2 – 14 puodelio šviežių apelsinų sulčių ir apšlakstyti 1 1 – 2tsp cukraus ir ½ šaukštelio džiovintų raudonėlio.
  5. Blend bent 1 minutę, arba kol labai smulkiai sutrynus į piure.
  6. Gėrimas turi būti šiek tiek storesnis ir šiek tiek putotas.
  7. Skonį saldumo ir prieskonių ir reguliuoti, kiek reikia.

15. Kulfi:

Sustingę Indijos desertas sudaryta iš nenugriebto pririšti su migdolais, tai yra puikūs Ramadanas receptas, kad yra verta pabandyti. Keletą minučių maišant ir galite išsemti ledų pagaminti namie, kad jaunuoliai tiesiog patinka. Tai yra vienas iš paprasčiausių Ramadano saldžių receptų išbandyti.

Ingridientai

  • Pienas
  • Kardamonas
  • Cukrus
  • Blanširuotų migdolai

Kaip padaryti:

  1. Virti 2 litro pieno sunkiųjų puode.
  2. Kaip tik pienas pradeda kilti, pasukite šilumos, kurios leistų pieno užvirti energingai be per virimo.
  3. Pridėti 10 kardamonas.
  4. Pienas turi sumažinti iki maždaug jos pradinės sumos trečdaliu. Išmaišykite dažnai.
  5. Kai filmas formos ant pieno, tik maišykite jį.
  6. Išmeskite kardamono ankščių ir pridėti 5 tbls cukraus ir 10 blanširuoti ir kapotų migdolų.
  7. Išmaišyti ir virinama ant silpnos ugnies 2 iki 3 minučių.
  8. Supilkite sumažintą pieną į dubenį ir atvėsinkite.
  9. Išmaišykite kai kapotų nesūdyti pistacijų ir įmaišykite.
  10. Uždenkite ir vieta šaldiklį.
  11. Maišykite ledų kas 15 minučių, arba tiek, kad suirtų kristalai.
  12. Kai tampa sunku išmaišyti, padalinti ledus į 6 mažų puodeliai ar jogurto vazonuose. Uždenkite ir užšaldyti.
  13. Unmould tarnauti.

Šie Ramadano Iftar receptai tikrai pridėti ne tik spalvą, bet ir įvairovė ir mityba savo Iftar stalo tai Ramadanas. Išbandykite šiuos patiekalus per švento mėnesio Ramadanas, taip pat rodo, juos kitiems, kurie taip pat gali būti Stebint festivalio ritualus.

Taigi, tai buvo kai Ramadano receptus. Kuris jūsų mėgstamiausias patiekalas? Ar pasidalinti savo Ramadano specialius receptus su mumis komentarus skyriuje žemiau.

load...