15 geriausių vištienos Pakora receptai Turite pabandyti

Žodžiai „vištienos Pakora“ gali padaryti mane seilėtis akimirksniu. Traškūs išorėje, sultingas viduje, subtilūs prieskoniai, kad nukentėjo skonį pumpurus su dešinėje intensyvumo ir artimųjų kečupas, majonezas ar mėtų čatnis – vištienos pakoras yra maži kišenės džiaugsmo, kad sprogo burnoje kaip konfeti! Dažnai, kai turiu svečių ateina ar reikia kažką valgyti su karšta puodelio kavos ar arbatos lietingą dieną, aš padaryti vištienos Pakora. Tačiau, man nuobodu padaryti tą patį receptą vėl ir vėl. Taigi, bandau įvairias kepimo metodus ir eksperimentuoti su įvairių sudedamųjų dalių, smuko ir tešlą sukurti įvairių vištienos Pakora kiekvieną kartą. Kai kurie receptai nepavyko, tačiau keletas pasirodė esąs nugalėtojas (mirktelėti!). Ir nieko daro mane laiminga, nei dalintis šiuos vištienos Pakora receptai su jumis. Taigi, be jokio uždelsimo, galime gauti virimo!

1. Klasikinis vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 45 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • ½ puodelio plonais griežinėliais svogūnai
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • 1 šaukštelis imbiero pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų pasta
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • ½ šaukštelis garam masala
  • Šaukštelis ciberžolė milteliai
  • ½ šaukštelis kalendros milteliai
  • 3 – 4 šaukštus sėjamasis miltai ar Besan
  • 1 šaukštelis kukurūzų miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis susmulkintų žalia paprika
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejus giliai mailius

 Kaip paruošti

  1. Sumaišykite svogūnų, citrinų sultys, imbiero pasta, česnakų pasta, čili milteliai, ciberžolė, garam masala, kalendra, žalia čili ir druskos į dubenį.
  2. Upuść vištienos kubelius ir gerai išmaišykite. Laikyti jį panaikinti 10 minučių.
  3. Dabar, pridėti Besan ir kukurūzų miltus į dubenį, kuriame yra vištos gabalėlius ir gerai išmaišykite.
  4. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite vištienos kubelius, kol jie taps auksinės rudos spalvos.
  5. Patiekite karštą su kečupu ar mėtų salotos.

2. Kario lapų vištienos Pakora

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 35 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštelis kalendros milteliai
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • Šaukštelis ciberžolė
  • 12 – 15 karis lapai
  • 1 šaukštelis imbiero pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų pasta
  • 1 arbatinis šaukštelis riešutų pasta
  • 4 šaukštus grame miltai ar Besan
  • 1 šaukštelis kukurūzų miltų
  • 4 prapjovą chilies „
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejus kepimui

 Kaip paruošti

  1. Įdėti kiaušinį, kalendra miltelius, čili milteliai, ciberžolė, karis lapų, imbiero ir česnakų pasta, žemės riešutų pasta ir druską į dubenį.
  2. Lobizmas vištienos kubelius į dubenėlį ir gerai išmaišykite. Laikyti jį panaikinti 10 minučių.
  3. Pridėti Besan ir kukurūzų miltus į dubenį ir gerai išmaišykite.
  4. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite vištienos kubelius, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.

 3. Pandžabi vištienos Pakora

Prep laikas: 25 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 gm vištienos be kaulų
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštai Imbieras, česnakų pasta
  • 5 šaukštus jogurtas
  • 5 – 6 šaukštus grame miltai ar Besan
  • 2 šaukštus visi paskirties miltai
  • 2 šaukštai susmulkintų žalia čili
  • 1 šaukštas kalendros milteliai
  • 1 šaukštas kmynų milteliai
  • 1 šaukštas kasuri Methi
  • 2 šaukštus ghi
  • 1 šaukštelis džiovintų mango milteliai
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejus kepimui

 Kaip paruošti

  1. Pridėti varškė, imbiero-česnako pasta, kmynai, kalendra ir čili milteliai, kapotas čili, ciberžolė, druska, ghee, kasuri Methi ir druską į dubenį ir gerai išmaišykite.
  2. Upuść vištienos gabaliukai ir gerai išmaišykite. Jį panaikinti 20 minučių.
  3. Dabar, pridėti gramų miltų ir visi universalūs miltų į dubenį ir išmaišykite.
  4. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite vištieną, kol jis taps auksinės rudos spalvos.
  5. Pabarstykite džiovintų mango miltelius prieš patiekiant karštą su mėtų salotos.

4. Traškūs Moong vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 45 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 300 GM kaulų vištienos kubeliai
  • 4 – 5 šaukštus mirkyti Moong Daal
  • 1 šaukštas visi-miltų
  • 3 šaukštus grame miltų
  • 1 šaukštas česnakų pasta
  • 1 šaukštas tarkuoto imbiero
  • ½ puodelių plonais griežinėliais svogūnai
  • 1 šaukštelis kalendros milteliai
  • ½ šaukštelis čili dribsniai
  • Šaukštelis ciberžolė milteliai
  • 3 arbatiniai šaukšteliai imbiero pastos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai žalia čili pasta
  • 1 nedidelis dubuo tamarindo ekstrakto
  • Druskos pagal skonį
  • 1 šaukštelis ryžių sėlenų aliejus
  • Aliejus kepimui

 Kaip paruošti

  1. Blend mirkyti Moong dal. Jei reikalaujama, kad jį į baudos pasta Pridėti vandenį. Pridėti šiek tiek druskos į jį ir sumaišykite.
  2. Pridėti universalūs miltai, gram miltus, imbierą ir česnaką pasta, svogūnai, kalendros miltelių, čili dribsniai, ciberžolė miltelių ir druskos į dubenį ir gerai išmaišykite. Laikyti jį panaikinti 15 minučių.
  3. Tuo tarpu paruošti panirti kaitinant keptuvėje ir pridedant ryžių sėlenų aliejus arbatinis šaukštelis į jį. Pridėti imbierą ir pakepinti 20 sekundžių. Pridėti žalią čili pasta, druska, ir Tamarind ekstraktas. Kepkite 2 minutes. Pašalinti iš liepsnos ir išlaikyti jį panaikinti.
  4. Šilumos aliejaus giliam kepimui keptuvėje.
  5. Paimkite vištienos gabaliukai vienu metu, panirti juos į Moong pasta ir upuść juos į aliejumi.
  6. Pakepinti, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.
  7. Patiekite karštą su Tamarynda salotos.

5. Andra Stilius vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • ½ puodelio pjaustytų svogūnai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai žaliosios paprikos
  • 3 šaukštai citrinos sulčių
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • ½ šaukštelis ciberžolė milteliai
  • 1 šaukštas džiovintų kokoso milteliai
  • 1 šaukštas žemės riešutų milteliai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbiero ir česnakų pasta
  • 3 šaukštus gram miltai
  • 1 šaukštas ryžių miltų
  • Kapotos žalia paprika
  • Keletas kario lapų garnyru
  • Aliejus kepimui
  • Druska

Kaip paruošti

  1. Pridėti vištienos kubeliai, imbiero-česnako pasta, čili milteliai, žalios čili, ciberžolės, žemės riešutų milteliai, džiovinti kokoso miltelius, citrinos sulčių, smulkintų svogūnų, druskos ir truputį vandens į dubenį. Gerai išmaišykite ir laikykite jį panaikinti 15 minučių.
  2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje.
  3. Pridėti gramų miltų į dubenį, kuriame yra vištiena ir gerai išmaišykite.
  4. Gerkite po vieną vištienos gabalas tuo metu, įdėti ją į indą, kuriame ryžių miltai, paltą gerai ir upuść jį į keptuvę kepti.
  5. Mailius iki auksinės rudos spalvos.
  6. Garnyrai su kario lapų ir tarnauti karšta.

6. Kinijos vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 25 min Bendra trukmė: 55 minutės Aptarnauja: 4

Ingridientai

  • 300 GM kaulų vištienos kubeliai
  • ½ puodelis susmulkintų scallions
  • 2 šaukšteliai sezamo sėklos
  • 1 šaukštas žuvies padažo
  • 1 šaukštas VorčesterŠyras padažas
  • 2 arbatiniai šaukšteliai maltos česnakai
  • 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero
  • 1 šaukštas medaus organinė
  • 1 šaukštelis čili dribsniai
  • 2 šaukštus visi paskirties miltai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų miltų
  • Aliejus kepimui
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Lobizmas vištienos kubeliais, balta porcijomis scallions, sezamo sėklos, žuvis padažas, Vorčesterio padažas, malta česnakai, tarkuoto imbiero, ekologišku medumi, čili dribsnių, ir druskos į dubenį. Įpilkite truputį vandens, jei reikia. Gerai išmaišykite ir laikykite jį panaikinti 15 minučių.
  2. Sumaišykite visus paskirties miltai, kukurūzų miltų, šiek tiek druskos plokštelės.
  3. Šilumos naftos į keptuvėje.
  4. Gerkite po vieną vištienos kubas vienu metu ir įdėti jį į miltų mišinį, paltą gerai, ir upuść jį į karštą aliejų. Pakepinti, kol vienetų pasukti auksinės rudos spalvos.
  5. Garnyrai su sezamo sėklomis ir žaliąją dalis iš scallions.

7. Havajų vištienos Pakora

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • ½ puodelio ananasų sultys
  • 1 šaukštelis rudojo cukraus
  • 2 šaukštai susmulkintų ananasų
  • 4 šaukštus VorčesterŠyras padažas
  • 2 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • 2 šaukštus mažai natrio sojos padažas
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto imbiero
  • 2 šaukštus kečupas
  • Kalendros lapai sauja
  • 1 šaukštelis juodųjų pipirų milteliai
  • Aliejus kepimui
  • Druskos pagal skonį

Kaip paruošti

  1. Kombainas vištienos kubeliai, ananasų sultys, rudasis cukrus, Vorčesterio padažas, žaliųjų citrinų sultys, mažai natrio sojos padažas, malta česnakai, tarkuoto imbiero, kečupas, Juodieji pipirai, druskos. Laikyti jį panaikinti 15 minučių.
  2. Šilumos naftos į keptuvėje ir seklių mailius vištienos kubeliai, kol jie suminkštės viduje ir karamelizuotas ribų.
  3. Garnyrai su smulkintais ananasų ir kalendros lapų.

8. Medaus garstyčių vištiena Pakora

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • 1 arbatinis šaukštelis šviežiai pagamintas garstyčių pastos
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 kiaušinis
  • ½ puodelio pjaustytų svogūnai
  • 2 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • Šaukštelis ciberžolė milteliai
  • 1 šaukštelis kukurūzų miltų
  • 3 šaukštus visi paskirties miltai
  • ½ šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
  • 3 šaukštus jogurtas
  • 3 šaukštus majonezo
  • ½ šaukštelis rūkyti paprikos
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejus kepimui

 Kaip paruošti

  1. Kombainas vištienos kubeliai, garstyčios pasta, medus, žaliųjų citrinų sultys, kiaušinis, svogūnas, paprika milteliai, ciberžolė miltelių ir druskos į dubenį. Laikyti jį panaikinti 15 minučių.
  2. Kitu dubenyje sumaišykite kukurūzų miltų, universalūs miltų, druskos, džiovintų čiobrelių ir juodųjų pipirų.
  3. Įkaitinkite keptuvėje ir įdėti aliejų.
  4. Į kitą indą, paruošti įmerkto maišant jogurto, majonezo, rūkytos paprikos, ir šiek tiek druskos.
  5. Gerkite po vieną gabalėlį vištienos metu ir pamirkę į dubenį, kuriame yra miltai mišinį. Kailis vištienos gabaliukai su miltų mišiniu ir upuść juos į aliejumi.
  6. Pakepinti, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.
  7. Patiekite karštą su padažu.

9. Malta vištienos Pakora

Prep laikas: 40 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 70 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 gm malta vištiena
  • 1 ½ šaukštelių garam masala
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • ½ šaukštelis ciberžolė milteliai
  • 2 šaukštus žaliųjų citrinų sultys
  • ½ puodelio pjaustytų svogūnai
  • 1 šaukštelis imbiero pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų pasta
  • ¼ puodelio pjaustytų petražolių
  • 1 kiaušinis
  • 1 ½ šaukštelių kalendros milteliai
  • 1 šaukštelis kmynų milteliai
  • 1 šaukštas ghi
  • 2 šaukštai ryžių miltų
  • 3 šaukštus visi paskirties miltai
  • Druskos pagal skonį
  • Kalendros lapai sauja
  • Aliejus kepimui sekliame

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite maltą vištieną su ghi, garam masala, kiaušinių, čili miltelių, kmynų ir kalendros miltelių, ciberžolė, laimo sulčių, svogūnai, petražolės, imbieras ir česnakų pasta ir druska.
  2. Paimkite maltos vištienos mišinio šaukštą ir sukite jį į apvalios formos naudodami savo delnus. Paspauskite žemyn, kad susidarytų vištienos Patty.
  3. Ar tas pats su maltos vištienos mišinio poilsio.
  4. Be plokštelės, sumaišykite ryžių miltai, universalūs miltų ir druskos.
  5. Pasiimti vištienos PATTIES, kailis juos su miltų mišiniu ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
  6. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir sekli mailius vištienos pyragai, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.
  7. Garnyrai su kalendros lapų ir tarnauti karšta su kečupu.

10. Aštrus vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • 1 šaukštelis imbiero pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų pasta
  • 2 šaukštus svogūnų milteliai ar pasta
  • 2 arbatiniai šaukšteliai žalia čili pasta
  • 2 arbatiniai šaukšteliai acto
  • 2 šaukštai maltos kalendros lapai
  • ½ šaukštelis čili milteliai
  • 1 šaukštelis visi-miltų
  • ½ šaukštelis chaat Masala
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejus kepimui

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite vištienos kubeliai, imbiero ir česnakų pasta, svogūnai milteliai, žalios čili pasta, čili miltelių, maltos kalendros lapai, chaat masala, actą ir druską į dubenį. Įpilkite truputį vandens, jei reikia.
  2. Laikyti jį panaikinti 15 minučių.
  3. Pridėti universalūs miltų į vištienos dubenį ir gerai išmaišykite.
  4. Šilumos naftos į keptuvėje ir apkepkite vištienos kubelius, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.
  5. Patiekite karštą su mėtų salotos.

11. Daržovių vištienos Pakora

Prep laikas: 25 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • ¼ puodelio smulkiai pjaustytų morkos
  • ½ puodelio smulkiai pjaustytų svogūnai
  • ½ puodelis susmulkintų scallions
  • 1 šaukštelis maltos česnakai
  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero
  • 1 arbatinis šaukštelis susmulkintų žalia paprika
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 1 šaukštelis kmynų milteliai
  • ½ šaukštelis garam masala
  • ½ šaukštelis džiovinti mango milteliai
  • 2 šaukštus miltų grame
  • 1 šaukštas visi-miltų
  • Aliejus giliai mailius
  • Druskos pagal skonį

 Kaip paruošti

  1. Sujungti vištienos, susmulkintų daržovių, imbiero ir česnakų pasta Gram miltus, visi universalūs miltų, druska, čili, ir džiovinti mango milteliai.
  2. Pridėti šiek tiek vandens ir gerai išmaišykite. Laikyti jį panaikinti 10 minučių.
  3. Šilumos naftos į keptuvėje ir apkepkite vištieną, kol jis taps auksinės rudos spalvos.
  4. Patiekite karštą su kečupu.

12. Tandoori vištienos Pakora

Prep laikas: 30 min Kepimo laikas: 30 min Bendra trukmė: 60 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos juosteles
  • ½ puodelio varškės
  • 2 šaukštus garstyčių aliejus
  • ½ šaukštelis Kašmirų čili milteliai
  • Šaukštelis čili milteliai
  • ½ šaukštelis garam masala
  • ½ šaukštelis chaat Masala
  • 1 šaukštas Tandoori Masala
  • 1 šaukštelis imbiero pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų pasta
  • Druskos pagal skonį
  • Kalendros lapai sauja
  • Aliejaus sutepkite Tandoor grotelės

 Kaip paruošti

  1. Apjungti vištienos kubeliai, varškė, Tandoori masala, garam masala, chaat masala, Kašmyro čili miltelius, čili miltelių, imbiero ir česnakų pasta, Garstyčių aliejus ir druska. Laikyti jį panaikinti 20 minučių.
  2. Patepkite griller ir char vištienos juosteles.
  3. Garnyrai su kalendros lapų.
  4. Patiekite karštą su mėtų salotos.

13. Achari vištienos Pakora

Prep laikas: 35 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 55 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 GM kaulų vištienos kubeliai
  • 1 šaukštelis garstyčių sėklos
  • 1 šaukštelis pankolio sėklos
  • ½ šaukštelis Vaistinės ožragės sėklos
  • ½ puodelio jogurto
  • 2 šaukštai Imbieras, česnakų pasta
  • 2 šaukštas svogūno milteliai ar pasta
  • 1 ½ šaukštelių kalendros sėklos
  • 1 šaukštelis čili dribsniai
  • ½ šaukštelis ciberžolė
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • Kalendros lapų garnyru
  • Druskos pagal skonį
  • Alyvos į negilų mailiaus

 Kaip paruošti

  1. Sausas kepsnys garstyčių sėklos, kalendros sėklos, vaistinė ožragė sėklos, ir pankolio sėklos. Naudokite malūnėlis sumalkite juos į smulkius miltelius.
  2. Sujungti šį milteliai su varške, imbiero-česnako pastos, vištienos kubeliais, citrinos sultimis, čili dribsnių, svogūnų milteliai, ciberžolė ir druskos. Laikyti jį panaikinti 20 minučių.
  3. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir seklių mailius vištienos, kol jis yra virti gerai.
  4. Garnyrai su kalendros lapų.
  5. Patiekite karštą su mėtų ar kalendros salotos.

14. Vištienos Pakora su kaulais

Prep laikas: 20 min Kepimo laikas: 20 min Bendra trukmė: 40 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 gm vištienos su kaulais
  • 1 šaukštelis kmynų skrudinta milteliai
  • ½ šaukštelis garam masala
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbiero-česnako pasta
  • ½ puodelio plonais griežinėliais svogūnai
  • 1 šaukštelis kalendros milteliai
  • 2 šaukštus miltų grame
  • 1 šaukštas visi-miltų
  • Druskos pagal skonį
  • Kalendros lapų garnyru
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • Aliejus giliai mailius

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite vištieną, keptą kmynų miltelių, garam masala, imbiero-česnako pasta, svogūnai, kalendra milteliai Gram miltus, visi universalūs miltų, druskos ir šiek tiek vandens. Laikyti jį panaikinti 10 minučių.
  2. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite vištienos gabaliukai, kol jie savo ruožtu auksinės rudos spalvos.
  3. Garnyrai su kalendros lapų.
  4. Viršų jį su citrinos sultimis.
  5. Patiekite su kečupu ar mėtų salotos.

15. Meksikos Stilius vištienos Pakora

Prep laikas: 35 min Kepimo laikas: 15 min Bendra trukmė: 50 minutės Aptarnauja: 6

Ingridientai

  • 500 gm malta vištiena
  • ½ puodelio koše avokado
  • ¼ puodelio smulkiai pjaustytų svogūnai
  • 5 marinuoti jalapenos, pjaustytų
  • ¼ puodelio pjaustytų kalendra
  • 3 šaukštai citrinos sulčių
  • ¼ puodelio jogurto
  • 1 šaukštelis čili dribsniai
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštus visi paskirties miltai
  • Druskos pagal skonį
  • ½ puodelio Taco apvalkalo trupinius
  • Alyvos į negilų mailiaus

Kaip paruošti

  1. Sumaišykite maltą vištieną su koše avokadas, smulkintų svogūnų, pjaustytų marinuotų jalapenos, kalendra, čili dribsnių, jogurtas, ir druska.
  2. Paimkite šį maltos vištienos, šaukštas ir naudoti savo delnus, kad vidutines kamuolius.
  3. Suplakite į dubenį kiaušinį.
  4. Atidžiai kailis vištienos rutuliai su miltų, tada kritimo juos į plaktų kiaušinio, ir tada kailis juos su Taco lukštais trupinius.
  5. Padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
  6. Deep mailius juos, kol jie aukso spalvos.
  7. Pridėti citrinos brūkšnys ir mėgaukitės!

 Tai buvo mano 15 mėgstamus vištienos Pakora receptus. Galiu pasakyti jums praktinės patirties, kad jas būtų galima lengvai padaryti ir yra neabejotinas minios pleaser. Taigi, pabandykite visus receptus, nes aš tikiu, kad jums bus meilė ’em all. Ar komentarą žemiau leiskite man žinoti, kuris iš jų jums patiko labiausiai. Rūpinkitės!