10 Yummy Kerala Ramadano receptai, kuriuos tikrai privalote išbandyti

Kerala turi didelę musulmonų gyventojų ir Ramadano metu, iš valstybės virtuvės įgauna egzotiškas išvaizdą. Yra daug skanus ir prabangus Kerala specialieji patiekalai, kurie patiekiami Iftar, tuo metu, kai musulmonai nutraukti jų sparčiai metu.

10 Yummylicious Keralos Ramadano receptai:

Kai kurie skanus Ramadano receptus iš Keralos, Dievo šalyje, yra išvardytos žemiau, tik į tave smaguris!

1. Kai Pathiri:

Tai tradicinis patiekalas iš Keralos musulmonų. Lengva padaryti, tai paprastai suvartojama pusryčiais Ramadano metu.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 2 puodeliai skrudintų ryžių milteliai
  • 1 puodelis tarkuoto kokoso
  • 5 askaloniniai česnakai
  • 2 arb kmynų sėklos
  • 1 puodelis kokoso pieno
  • 2 puodeliai vandens
  • Druska

Paruošimas:

  1. Grind kokoso, kmynų sėklos ir svogūnėliai kartu. Laikyti šoną.
  2. Virinama vandens su druska ir pridėkite kokoso derinys ir ryžių miltų. Gerai išmaišykite ir troškinkite apie 2 minutes.
  3. Uždenkite puodą ir leiskite jam likti maždaug 10 minučių.
  4. Sumaišykite kokosų ir ryžių mišinį su šaukštu ir minkyti į lygaus tešlą.
  5. Forma citrinos dydžio kamuoliukus ir sukite į ploną, apvalios formos. Jei tešla lipni, padarytomis valcavimo proceso metu, naudokite ryžių miltų.
  6. Kepti pathiri ant storo, lygaus dugno keptuvėje iš abiejų pusių.
  7. Sugerti virti pathiris kokoso piene, kad jis minkštas ir sustiprinti skonį.

Skaityti Mažiau

Tai Ramadanas patiekalas dažniausiai patiekiamas su pikantišku vištienos, avienos ar jautienos karis.

2. Vištienos kotletai Keralos Stilius:

Vištienos kotletai padaryti didelį Iftar užkandis, ypač vaikams. Patiekalas ruošiamas naudojant smulkintą vištieną ir virtų bulvių.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • Vištienos 2 be kaulų – 1
  • 3 virtų ir bulvių, vidutinio dydžio
  • 1 didelis svogūnas, smulkiai pjaustytų
  • 1 šaukštas imbiero, smulkiai pjaustytų
  • 2 žalios paprikos, smulkiai pjaustytų
  • 1 arb ciberžolė milteliai
  • 1 arb raudona paprikos miltelių
  • 1 arb pipirų milteliai
  • 1 arb garam masala
  • 1 puodelis duonos trupinius
  • 2 kiaušiniai, sumušami
  • Druska
  • Aliejus

Paruošimas:

  1. Kauliukų vištienos kubeliais. Taikyti ciberžolė milteliai ir raudona paprikos miltelių ir atidėtos 10 minučių.
  2. Slėgio virėjas vištienos, kol suminkštės, o tada faršą.
  3. Šilumos naftos ir Sauté svogūnai, imbieras, žalia paprikos, kol suminkštės.
  4. Sudėkite vištieną, garam masal ir pipirų miltelių į keptuvę ir pakepinti dar 10 iki 15 minučių.
  5. Tegul mišinys tampa kietas ir tada pridėti bulvių koše. Minkyti mišinį su savo rankas, kol visi ingredientai gerai sumaišytas.
  6. Formuoti nedidelius kamuoliukus ir priploti į PATTIES.
  7. Pamirkykite kiekvieną Patty į sumuštas kiaušinio ir tada kailis su džiūvėsėliais.
  8. Deep Fry patties iki auksinės rudos spalvos.

Patiekite šias Keralos stiliaus vištienos kotletai su pomidorų kečupas.

Skaityti Mažiau

3. Aštrus Keralos Stilius Aviena kario:

 Ramadano metu, svarbu valgyti baltymus jus vyksta per ilgas valandas nevalgius. Tai puikus receptas Ramadanas.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 kg avienos kubeliai
  • 2 vidutinio dydžio svogūnai, plonais griežinėliais
  • 2 šaukštai kalendros milteliai
  • 1 valgomasis raudona paprikos miltelių
  • 1-4 arb ciberžolė milteliai
  • 1 colių ginger root
  • 6 skiltelės česnako
  • 1 colio cinamono žievė
  • 1 arb baltos aguonos
  • 3 gvazdikėlių
  • 1 – 2 šaukštelis kmynų sėklos
  • 2 puodeliai tarkuotų kokoso
  • 2 gambooge (kudampuli)
  • Kalendros lapai šakelėmis

Paruošimas:

  1. Slėgio virti aviena su druskos ir atidėtos.
  2. Blend kalendros milteliai, paprikos miltelių, aguonų sėklos, imbieras, česnakai, ciberžolė miltelių, cinamono, kmynų sėklų ir kokoso.
  3. Šilumos naftos į keptuvėje ir Supjaustytus svogūnus iki auksinės rudos spalvos.
  4. Pridėti kalendros ir kokosų derinys į lėkštę ir Sauté dar 10 minučių.
  5. Pridėti virėjas avienos gabalus ir padengti juos su vandeniu.
  6. Virkite, kol padažas šiek tiek sumažina ir tada pridėkite gambooge.
  7. Garnyrai su kalendros šakelėmis ir patiekite karštą.

Patiekite Keralos stiliaus aviena karis su appam ar idiyappam. Jūs taip pat gali tarnauti jį su pathiri.

Skaityti Mažiau

4. Unnakkaya:

Tai tradicinis saldus užkandis suvartojama daugiausia šiaurinėje Keralos Ramadano metu. Jis yra pagamintas iš bananai ir ryžių dribsnių.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 2 prinokusių bananai
  • 2 puodeliai tarkuotų kokoso
  • 2 susmulkintų kardamonas
  • 2 šaukštai razinų, maždaug pjaustytų
  • 4 šaukštai ryžių dribsniai
  • Cukrus
  • 2 šaukštai anakardžiai, miltelių pavidalo

Paruošimas:

  1. Virinama bananai ir tada sutrinkite. Laikyti šoną.
  2. Šilumos ghi į negilią PAN ir pakepinti anakardžių riešutų miltelių, kapotų razinos, kokoso ir kardamono.
  3. Pridėti cukraus pasaldinti mišinį.
  4. Pridėti ryžių dribsnių mišinio ir mišinys visas su šaukštu ingredientus.
  5. Leiskite mišiniui atvėsti ir tada pabarstyti šiek tiek kardamono miltelių.
  6. Naftos delnų ir formos mažus kamuoliukus koše bananuose.
  7. Padaryti skylę tikruosius kamuoliukus su nykščiu ir kita kokoso ir ryžių dribsnių mišinį į jį. Užsandarinti skylę ir formuoti kamuoliukus į cilindrus.
  8. Deep Fry gysločių kamuoliukai iki auksinės geltonos spalvos.

Patiekite unnakkaya karšta. Jūs neturite reikia su šio patiekalo palydos. Tai skanus savaime.

Skaityti Mažiau

5. Sukhiyan Keralos Stilius:

Sukhiyan yra tradicinis užkandis suvartojama Kerala ir yra puikus Ramadano metu, nes jos mažai riebalų baltymų ir skaidulų kiekio. Jis yra pagamintas iš visos Spindulinė pupelės, kokosų ir jaggery.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 stiklinė visa Mung pupelės (žalia gramų)
  • 1-2 puodelio Jaggery
  • 1 – 2, kokoso, tarkuoto
  • 1-2 arb kardamono miltelių
  • 1 šaukštas ghi (lydytas sviestas)
  • Žiupsneliu druskos
  • Universalus miltai (Maida)

Paruošimas:

  1. Virėjas mung pupelės greitpuodyje su 2 puodeliai vandens ir žiupsneliu druskos. Nusausinkite pupeles ir išlaikyti atidėtos.
  2. Ištirpinkite ghi į sunkiųjų apačioje keptuvėje ir įdėti Jaggery. Leiskite Jaggery tirpti, maišydami jį nuolat.
  3. Pridėti tarkuoto kokoso ir gerai išmaišykite; ir tada pridėti kardamono miltelių ir virtų mung pupelės.
  4. Kepkite apie 2 minutes ir pašalinti iš liepsnos.
  5. Padaryti nedidelius kamuoliukus ir laikykite nuošaliai.
  6. Padaryti tešlą su universalūs miltų ir vandens. Įdėti žiupsnelį druskos į tešlą.
  7. Dip Mung pupelių kamuoliukus į tešlą ir giliai kepti, kol trapumą ir aukso geltonumo.

Patiekti šį patiekalą karštą. Nors virinant Mung pupelės būkite atsargūs, ne per daug virti pupeles, nes tai bus sunku suformuoti pupeles į kamuoliukus.

Skaityti Mažiau

6. Aštrus Arabian Majboos:

Šis patiekalas yra panašus į Kerala Vištienos Biryani ir yra gana populiarus Ramadano metu šiaurinėje Keralos.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 kg basmati ryžių
  • 1 1 – 2 kg, didelės vištienos gabaliukai
  • 2 vidutinio dydžio svogūnai, smulkiai pjaustytų
  • 1 morkos, pjaustytų
  • 1-2 colių imbiero
  • 1-2 cinamono
  • 6 skiltelės česnako
  • 4 kardamono
  • 4 gvazdikėlių
  • 2 pomidorai, pjaustytų per pusę
  • 1 – 4 puodelio šviežių citrinų sultys
  • 1-2 arb ciberžolė milteliai
  • 3 kietai virti kiaušiniai
  • Kalendros lapų papuošimui

Paruošimas:

  1. Sumaišykite česnaką, imbierą, kardamoną, cinamoną, citrinos sulčių, druskos, du šaukštai aliejaus, skilteles ir ciberžolė miltelių į dubenį.
  2. Taikyti šį įklijuokite ant vištienos gabalėlių kruopščiai ir atidėta už valandą šaldytuve.
  3. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ir Sauté iki permatomos.
  4. Pridėti likusius prieskoniai, morkos, pomidorai, druska ir vištienos gabaliukai ir kepkite 5 minutes.
  5. Įpilkite vandens ir pakaitinti iki virimo.
  6. Kai vištiena yra virti, išimkite su kiaurasamčiu kartu su pomidorais.
  7. Perduoti vištienos sultinio per sietą ir užvirinkite.
  8. Pridėti ryžius į sultinį, kai jis pradeda virimo
  9. Uždenkite keptuvę ir leisti ryžiai virti.
  10. Lengvai apkepkite vištienos gabalus.
  11. Skleiskite ryžius į indą ir įdėti kepti vištienos gabaliukai.
  12. Garnyrai su virtų kiaušinių ir kalendros lapų

Patiekti šį patiekalą karštą su kai Raita. Tai bus puikus skonis.

Skaityti Mažiau

7. Erachi Pathiri:

Tai tradicinis musulmonų patiekalas, kuris apima kepta duona, įdaryta vištiena. Jis yra populiarus Ramadano metu ir patiekiami Iftar.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 – 2, puodelis smulkintos vištienos
  • 1-2 arb ciberžolė milteliai
  • 4 svogūnai, smulkiai pjaustytų
  • 10 žalia paprikos, smulkiai pjaustytų
  • Vienas gabalas imbiero padarė į pasta
  • 8 skiltelės česnako, košė
  • 1 šaukštas kalendros lapai, kapotų
  • 2 šakelės kario lapai
  • 1 puodelis visi miltų (Maida)
  • 5 kiaušiniai
  • 1 šaukštelis mėtos lapai, kapotų
  • Kardamonas milteliai
  • Cukrus
  • Druska

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir kepkite maltą vištieną su druska ir ciberžolė miltelių.
  2. Sauté svogūnai, imbieras, žalia paprikos, kalendros lapai, karis lapai, mėtų lapeliai ir česnako.
  3. Kai svogūnai tampa ruda, pridėti virtų maltą vištieną ir kepkite, kol atliekama.
  4. Padaryti tešlą visos paskirties miltų ir padaryti nedidelius kamuoliukus.
  5. Priploti rutuliai su kočėlas į ratą.
  6. Pridėti į virtos vištienos faršą šaukšteliu centre ir uždenkite kitu paplokščias kamuolio.
  7. Užsandarinti pusių, paspaudžiant ir pigesniu.
  8. Padaryti tešlą su kiaušiniais, cukraus ir kardamono miltelių žiupsnelis. Skleisti kiaušinių mišinį su šepetėliu kiekvieno pathiri.
  9. Šilumos naftos į gilią keptuvę ir pakepinkite pathiri iki auksinės rudos spalvos.

Patiekti šį skanus mėsos pathiri su kečupu.

Skaityti Mažiau

8. Malabar Samosa:

Tai gana populiarus patiekalas Ramadano metu ir daugelis musulmonų namus padaryti jį Iftar. Jūsų svečiai bus meilė mėsos užpildytame trikampiai.

Gaukite receptą

Ingredientai Samosa lape:

  • 2 puodeliai visas tikslas miltai (Maida)
  • Ghee
  • Šiltas vanduo
  • Druska

Ingredientai Vištienos Užpildas:

  • 1 – 2, vištienos faršas
  • 1 šaukštas imbiero pastos
  • 1 valgomasis šaukštas česnakų pasta
  • 2 šaukštai kalendros milteliai
  • 1 valgomasis raudona paprikos miltelių
  • 1-2 šaukštai ciberžolė milteliai
  • 1 – 2 šaukštai pankolio sėklos
  • 1-4 šaukštai garam masala

Paruošimas:

  1. Pridėti aliejų ir kepkite vištieną su visais ingredientais. Nusausinkite vandenį Greitas kepimas.
  2. Padaryti tešlą naudojant visą miltų, ghee ir druską.
  3. Roll tešlą į plonas, neapdorotų formų.
  4. Supjaustykite kiekvieną apskritimą į keturias dalis
  5. Užpildykite vištienos masala į kiekvieno gabalo ir kartų padaryti trikampis.
  6. Mailius kiekvienas trikampis karštame aliejuje, kol traškūs ir auksinės rudos spalvos.

Patiekite Malabar Samosa su kai mėtų ir kalendros salotos.

Skaityti Mažiau

9. Kozhi Pidi:

Šis tradicinis Keralos patiekalas yra pagamintas Ramadano metu. Tai nieko, bet virtos ryžių kukuliais plūduriuojantys skanus vištienos padažu.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 puodelis ryžių miltai
  • 1 – 2 šaukštelis pankolio sėklos
  • 1 puodelis tarkuoto kokoso
  • 2 puodeliai kokoso pieno
  • 500 gm vištiena, supjaustyti smulkiais gabaliukais
  • 1-2 arb imbiero ir česnakų pasta
  • 3 žalios paprikos, kapotų
  • 1 arb raudona paprikos miltelių
  • 1 arb kalendros milteliai
  • 1-4 arb ciberžolė milteliai
  • 1-4 arb garam masala
  • 2 svogūnai, pjaustytų
  • 1-4 arb pipirų milteliai

Paruošimas:

  1. Virkite 2 puodeliai vandens apie 2 minutes.
  2. Pridėti druskos į verdantį vandenį ir 2 puodeliai ryžių miltų ir kepkite apie 3 minutes.
  3. Nors ryžių miltai yra dar šiltas, pelėsiai į mažus kamuoliukus.
  4. Virti 1 puodelio vandens ir išmesti ryžių kamuoliukus į verdantį vandenį. Laikyti nuolat maišant.
  5. Kai ryžiai rutuliai yra virti įpusėjo, pridėti pankolio sėklų ir kokoso pieno. Pavirkite 2 minutes ir imtis keptuvę nuo ugnies. Jūsų ryžių kukuliai ar Pidi pasiruošę.
  6. Paimkite keptuvę ir kepti tarkuoto kokoso ir sumalkite į pastą.
  7. Šilumos naftos ir Sauté svogūnai, imbieras ir česnakų pasta ir žalia paprikos 2 minutes.
  8. Pridėti raudona paprikos miltelių, garam masala, paprika ir kalendros miltelius ir kepkite kitą minutę.
  9. Pridėti vištienos, kokosų pastą, karis lapus ir 1 puodelio kokoso pieno. Pridėti druskos pagal skonį. Virėjas už maždaug 8 iki 10 minučių vištiena.
  10. Sumaišykite vištieną padažu Pidi ir tarnauti karšta.

Šis patiekalas yra pagrindinis patiekalas ir nereikalauja nieko daugiau.

Skaityti Mažiau

10. Mėtų Citrinų sultys:

Ramadano metu, organizmas gauna dehidratuoti ir tai gaivus gėrimas puikiai tinka drėkinti savo kūną.

Gaukite receptą

Ingridientai:

  • 1 sultys didele citrina
  • 1-2 arb susmulkinto imbiero
  • 1 – 2 šaukštelis mėtos lapai, kapotų
  • 2 šaukštai cukraus
  • 1 – 2 puodelio ledo kubeliai

Paruošimas:

  1. Sumaišykite visus ingredientus kartu sulčiaspaudė
  2. Paleisti sulčių per tankų akimis sietą
  3. Pridėti cukraus pasaldinti sultys
  4. Vieta ledas aukštų akinius ir supilkite sultis.
  5. Garnyrai su mėtų lapeliais ir citrinos griežinėliais

Iš karto tarnauti mėtų citrinų sultis, nes žalia spalva blunka su laiku.

Skaityti Mažiau

Šie receptai yra užpildyti, maistingas ir pilnas skonių. Galėsite mėgautis švente šių receptų, kad duos jums stiprybės per savo ilgą nevalgius valandas. Išbandykite juos šiandien ir pasidalinti su mumis bet kuriuo iš šių receptų, kad jūs galėjote bandė variacijos.