10 privalumų ir trūkumų valgyti ekologiškus maisto produktus

load...

Nuo aukštos klasės sveikatos parduotuvėse, ekologiškų maisto produktų jau įvesta mainstream rinkas ir bakalėjos parduotuvės. Nors daugiau žmonių dabar yra linkę „eiti ekologiškas“, kai kurie mitai apie šią naujausią sveikatos tendencija buvo pažeistos pastaraisiais tyrimais. Pardavimų skaičiai ekologiškų maisto produktų gali atrodyti perspektyvus. Bet atėjo laikas dabar pasinerti į savo atvirkštinė pusė, taip pat.

Kas yra Ekologiški maisto produktai?

Ekologiškas maistas susijęs su augalų, kurie auginami be kenksmingų pesticidų, švitinimo, trąšų ir kitų sintetinių medžiagų naudojimo. Net pagal ekologinės žemdirbystės gyvūnai yra šeriami ekologiškai tiekimo, neturinčiu sintetinių augimo hormonų ar kitų antibiotikų. Šiandien, galite rasti parduotuvių lentynose sukrauti su organinių užkandžių ir grūdų, kartu su įprastais daržovių, vaisių, pieno ir mėsos.

Čia mes pateikiame privalumus ir trūkumus ekologiškų maisto produktų supaprastinti savo sprendimą eiti į jį ar susilaikyti nuo jo:

Leiskite turėti įvairiuose privalumus valgyti ekologišką maistą išvaizdą:

1. Ne Cheminės medžiagos:

Skirtingai nuo įprastų ūkininkavimo, organinė ūkininkai susilaikyti nuo naudojant sintetines trąšas, cheminių priedų ar konservantų jų gamina. Kaip, pavyzdžiui, maisto valgyti neturi cheminių medžiagų likučių pakenkti jūsų kūno. Ir jūs taip pat apsaugoti nuo nuodingų pesticidų kelia rimtų sveikatos problemų.

load...

2. Eco Draugiškumas:

Ekologinis ūkininkavimas yra palaima į mūsų blogėjančią aplinką. Kadangi jis neturi eiti didinti apkarpymo dydį principo, ji turi mažesnius komplikacijų dirvožemiui ir atmosferai. Jie taip pat taupyti vandenį mūsų ateičiai. Ekologiniuose ūkiuose, yra padidėjęs įvairovė augalų.

3. Aukštos maistinės vertės:

Palyginti su tradiciniu ūkininkavimu, organinė produkcija yra turtingas Patalpink namai mineralų. Ekologinis ūkininkavimas didina potenciją ir naudą dirvožemiui. Kaip, pavyzdžiui, šios išmokos perduoti jums, kai jūs valgyti šiuos produktus.

4. Geriau Skonis:

Ekologinis ūkininkavimas skatina geresnį skonį savo maisto. Skonis maisto plėtoja su savo cukraus kiekį suma. Su geresniais mitybos įėjimai, ekologiniai ūkiai padidinti šį skonį žymiai. Jūs galite mėgautis natūraliai saldus obuolių ir uogų.

5. Nulis Hidrintas Riebalai:

Valgykite organinių ir pamiršti apie širdies ligų! Taip, organinė produkcija neturi hidrintas riebalų. Tai, savo ruožtu, sumažina savo riziką širdies negalavimais. Taip pat readies jums imtis dėl džiovos gyvenimo tvarkaraščius iššūkių lengvai. Ką dar gali būti geriausias Argumentai „už ekologišką maistą nei šis.

6. Ekologiški sveiki negimusiems taip:

Moksliniai tyrimai įrodė, kad pesticidai ir kenksmingų trąšų neekologiškų maisto gali feed placentą pakenkti negimusiam kūdikiui. Į tokio maisto toksinai gali sukelti rimtų sveikatos problemų jiems. Tiesą sakant, mažesnės gimimo svorio, autizmas ir apsigimimus, kai kuriais atvejais priskiriamos šių cheminių medžiagų. Taigi, su ekologiškų maisto produktų, dar negimusiam Jūsų kūdikiui yra apsaugotas nuo tokių sutrikimų. Ir mes turime sveikiau karta pasirengusi!

Cons Of Ekologiški maisto produktai:

Leiskite turėti įvairiuose trūkumus ekologiškų maisto produktų išvaizdą:

7. Aukštiems kainų lygiams:

Ekologinėje žemdirbystėje, produkcija paprastai yra mažesnis, nes sintetinių trąšų trūkumo. Kaip, pavyzdžiui, jie linkę būti brangiau nei neekologiškų maisto. Net pridėtinės išlaidos yra didesnės ekologinės žemdirbystės. Visi šie veiksniai daro juos sunkesni kišenėje.

8. Greitas ROTTING:

Tai yra labiausiai nerimą keliantis faktas susijęs su organinių maisto. Jis užgęsta lentynose gana greitai. Iš tikrųjų, ekologiškas maistas yra pagamintas be dirbtinių konservantų ar švitinimo. Vadinasi, jie linkę būti sugedęs greičiau nei perdirbtų neekologiškų maisto.

9. Užterštumas E. Coli:

Tai bakterijos rasta žarnyno gyvūnams kelia grėsmę žmonių sveikatai. Tai buvo atskleista, kad net ekologiškas maistas nėra saugūs nuo užteršimo sukėlė tai. Kai grėsmingus apreiškimai buvo padaryta per pastaruosius tyrimus, kad ekologiškas maistas yra ne iš tikrųjų geriau nei įprasti maisto dėl išmokų sveikatos ir mitybos aspektais.

10. Sunku rasti:

Kartais jums gali nepavykti rasti ekologiškų maisto produktų parduotuvėje šalia jūsų. Tai iš esmės dėl to, ne įgyvendinamumo ekologinės žemdirbystės kiekviename regione. Be to, kadangi, ekologiškas maistas yra mažiau galiojimo laikas, jūs ne visada gali tikėtis įsigyti jį iš nutolusiose vietovėse, kur ekologinė žemdirbystė yra daroma.

Su šiais privalumus ir trūkumus ekologiškų maisto produktų, nesvarbu, ar jūs turėtumėte pasirinkti ekologiškus maisto produktus arba ne, priklauso nuo jūsų asmeninio pasirinkimo vis tiek!

Taigi, ką jūs planuojate daryti? Jūs patys nuspręsite, organinių ar prilimpa prie išbandyta ir patikrinta maistą? Papasakokite pastabų skiltyje.

load...