10 Delicious Pakistani Ramadano receptai, kuriuos turėtumėte išbandyti

Ar jūs kada nors paragauti Pakistano virtuvės? Jei ne, tada jūs turite suprasti, kad jūs praleidau viena skaniausi patiekalų planetoje. Ne tik Pakistano virtuvės nuodėmingai puikūs, tačiau sveikatos ir aromato jie Pasiimti paketai gali siųsti jums šoka danguje!

Taigi, jei turite musulmonų draugų, kurie Jus gydys nuostabus gėrybių per savo festivalių, atėjo laikas parodyti savo kulinarinius įgūdžius ir parodyti jiems, jūs taip pat galite padaryti ką nors!

Čia yra 10 awesome Pakistano Ramadano receptai jums patikrinti!

1. Bandelės:

Bandelės yra nuostabios vakaro užkandžiai Indijoje, taip pat Pakistano. Skonis lieka skanus abiejose sienos pusėse!

Ingridientai:

  • Duonos riekeles
  • Bulvių košė
  • Žalieji paprikos
  • Raudonasis čili miltelių
  • Druska
  • Aliejus
  • Dhania

Kaip padaryti?

  1. Pridėti žalia Čilė, druskos ir raudoną čili miltelius su bulvių koše.
  2. Sugerti duonos riekeles vandenyje.
  3. Paspauskite juos tarp delnų.
  4. Padaryti bulvių koše įdarą.
  5. Deep Fry bandelės.
  6. Patiekite karštą su salotos.

2. Tikka Samosa / Vištienos Samosa:

Tai yra vienas iš įspūdingiausių Pakistano Ramadano receptai Iftar.

Ingridientai:

  • Vištos krūtinėlė
  • Citrinos sulčių
  • Tikka Masala
  • Druska
  • Kiaušiniai
  • Manda Patti

Kaip padaryti?

  1. Marinuoti vištienos krūtinėlė su Tikka masala, citrinos sultimis ir druska.
  2. Šilumos naftos į keptuvėje ir giliai mailius marinuotą vištienos krūtinėlė.
  3. Naudokite manda Patti wrap Samosa. Padaryti vištienos krūtinėlė ir kailio su kiaušinių įdaru.
  4. Giliai mailius, kol jis taps auksinės rudos spalvos.

3. Tandoori kotletai:

Tai labai maistingas Pakistano Ramadanas receptas yra populiarus Indijos užkandis per daug.

Ingridientai:

  • Miltai
  • Kiaušiniai
  • Aliejus
  • Druska
  • Actas
  • Raudonasis čili miltelių
  • Žalieji paprikos
  • Garam masala
  • Virtos bulvės
  • Tandoori vištienos

Kaip padaryti?

  1. Sumaišykite Tandoori vištienos, acto, ir garam masala, druskos ir kapotų žaliųjų čili į dubenį.
  2. Sumaišyti virtomis bulvėmis ir sumaišykite su mišinio, pagaminto 1 žingsnio suformuoti storą pasta.
  3. Pelėsių pastos į kotletai forma.
  4. Beat kiaušinių vandenyje.
  5. Coat kotletai su miltais. Giluminio kiaušiniuose. Deep pakepti aliejuje.

4. Ghilafi kebabai:

Ghilafi kebabai yra viliojanti Pakistano starteriai, idealiai tinka jūsų Iftar šalis!

Ingridientai:

  • Faršas
  • Capsicum
  • Svogūnai
  • Pomidorai
  • Žalieji paprikos
  • Imbieras česnakų pasta
  • Citrinos sulčių
  • Garam masala
  • Druska
  • Anakardžiai
  • Kremas
  • Duona
  • Aliejus
  • Kalendros lapai

Kaip padaryti?

  1. Sumaišykite visus kapotų daržovių su kalendros lapų, imbiero česnako pasta, druska, citrinų sultys, anakardžiai, grietinėlė, duona ir faršą.
  2. Pelėsių pastos į kebabai ir šaldyti juos formą.
  3. Deep Fry atšaldyti kebabai aliejuje ir patiekite karštą.

5. Makaronų kebabai:

Tai labai novatoriškas Pakistano Ramadanas receptas. Jei jūs ieškote nustebinti savo svečius, suteikti šį receptą išbandyti!

Ingridientai:

  • Vištienos makaronų
  • Sojos padažas
  • Aliejus
  • Kalendra
  • Čili padažas

Kaip padaryti?

  1. Virti makaronai.
  2. Mailius virtų makaronų aliejuje. Pridėti čili padažą, sojų padažą ir kapotos kalendros į lėkštę.
  3. Kai mišinys atvėsta, naudoti slapukų pelėsių mišinį į kebabai formos.
  4. Kepkite orkaitėje kebabai (AT 180 laipsnių Celsijaus).

6. Sofiyani Biryani:

Šis tipinis Pakistano patiekalas bus pakutenti savo gomurį ir palikti jus prašydama dar daugiau!

Ingridientai:

  • Vištiena
  • Virti ryžiai
  • Varškės
  • Imbieras česnakų pasta
  • Jeera
  • Kardamonas
  • Gvazdikėliai
  • Kapotos svogūnai
  • Cinamonas
  • Citrinos sulčių
  • Šafranas
  • Mėta
  • Aliejus
  • Druska
  • Kapotos kalendra
  • Lauro lapai

Kaip padaryti?

  1. Sumaišykite šafranas ir varškę.
  2. Iškirpti nuvalytą vištienos į mažus gabaliukus.
  3. Šilumos naftos į keptuvėje.
  4. Pridėti pjaustytų svogūnai, jeera ir čili miltelius ir garam masala į jį.
  5. Po 3 minučių, įpilama imbiero-česnako pastos keptuvėje ir pakepinkite 2 min.
  6. Pridėti vištienos, šafranas ir varškės mišinį ir citrinų sulčių į lėkštę. Kuko tinkamai.
  7. Išdėstyti sluoksnius virtų ryžių ir vištienos į kepimo indą. Vieta kapotų kalendra ir lauro lapai ant kiekvieno sluoksnio.
  8. Bake į įkaitintą orkaitėje 20 minučių.

7. Keema karela:

Karela ir skanus? Taip! Su šį nuostabų receptą, nuolankus karela gauna perdaryti!

Ingridientai:

  • Faršas
  • Karela
  • Druska
  • Ilgoji ciberžolė
  • Aliejus
  • Kapotos svogūnai
  • Jeera
  • Pomidoras
  • Garam masala
  • Imbieras česnakų pasta
  • Mėtų lapeliais
  • Citrinos sulčių
  • Chaat Masala
  • Amchur
  • Kapotos žalios paprikos
  • Raudonasis čili miltelių

Kaip padaryti?

  1. Pridėti druskos ir ciberžolė miltelių griežinėliais karela.
  2. Sumaišykite Keema ir vandens, kad padažas.
  3. Pakepinti svogūnai, jeera ir imbiero česnako pasta aliejuje.
  4. Įdėti pomidorų tyrę, raudona paprikos miltelių ir amchur, ciberžolė, Keema ir garam masala.
  5. Naudoti pastos, padarytą 4 žingsnio kaip karela įdaru. Tie karela su sriegiu ir giliai mailius.
  6. Kai virti, išimkite siūlus. Patiekite lėkštėje papuošti mėtų lapeliais.

8. Vaisių salotos:

Šis paprastas saldus patiekalas yra populiarus Pakistano Ramadanas receptas. Puikus desertas patiekalas!

Ingridientai:

  • Atšaldytos grietinėlės
  • Cukrus
  • Saldus kremas
  • Bananai
  • Ananasai
  • Braškės
  • Anakardžiai
  • Graikiški riešutai
  • Pistas

Kaip padaryti?

  1. Sumaišykite grietinėlės, kremas ir cukraus į dubenį.
  2. Pridėti pjaustytų vaisių dubenį. Beat gerai.
  3. Padėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Garnyrai su džiovintais vaisiais prieš patiekiant.

9. Khajla:

Khajla daro nuostabų paprastą Pakistano Ramadanas receptą. Jei dirbate trumpą laiką, tai yra receptas pabandyti!

Ingridientai:

  • Miltai
  • Ghee
  • Ararot

Kaip padaryti?

  1. Padaryti tešlą naudojant miltus ir vandenį.
  2. Padaryti mažus ritinėlius iš tešlos ir įdėti ghi ant jų.
  3. Ritininės juos ir palikite 10 minučių.
  4. Padaryti mažus Roti kaip ritiniais mažų tešlos ritinius.
  5. Deep mailius juos ghi.

10. Karačis Falooda:

Tai atšaldyti Pakistano Ramadanas saldus patiekalas. Tobulas pabaigos savo Iftar šalis!

Ingridientai:

  • Pienas
  • Ananasai
  • Ledai
  • Falooda
  • Cukrus
  • Raudona ir žalia želė
  • Riešutai
  • Raudona sirupas
  • Ledo kubeliai

Kaip padaryti?

  1. Blend pieno, ledų ir raudona sirupo.
  2. Vieta Falooda į stiklinę.
  3. Supilkite mišraus pieno jame.
  4. Vieta ananasų gabaliukai, želė ir cukraus sirupo viršuje.
  5. Garnyrai su dviem kaušeliai ledų.

Jums nereikia laukti Ramadanas mėgautis šių skanūs patiekalai. Virėjas jas šiandien, ir jūsų svečiai bus troškimas dar daugiau!

Tai buvo vieni iš geriausių Pakistano receptai Ramadanas. Kuris yra jūsų mėgstamiausia Ramadanas receptas? Ar jūs kada nors bandė nors iš čia paminėtų patiekalų? Pasakyk mums!